Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Drustvo za Tunis

16 odgovora na temu

#1 danielamkd

backpacker

• Član
  • Poruka:17

Napisano: 05. Sep 2010 - 14:20

Ovo deluje ocajno, ali desava se....U poslednji momenat su me izvisili za Tunis, pa ako je neko za drustvo neka pise.....

#2 Sanjaaa

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 08. Sep 2010 - 11:16

evo ja...kad kreces i gdje? ja sama idem..sve sam uplatila ali mom saptniku :)  iskrslo nesto....ne znam sta cu...

#3 danielamkd

backpacker

• Član

Napisano: 09. Sep 2010 - 16:03

Pogledaj porukuSanjaaa @ 08. Sep 2010 - 11:16

evo ja...kad kreces i gdje? ja sama idem..sve sam uplatila ali mom saptniku Postavljena slika iskrslo nesto....ne znam sta cu...

Ma jas sam trebala (a mozda jos i hocu) krenuti 14/09 za Sus....jos nisam uplatila ali do sutra mi cuvaju mesto. Ne ide mi se bez drustva, jer i mene su izvisili. Hotel jos nisam odabrala, koji si ti hotel?
Molim te pisi mi danas, mozda se i zajedno dogovorimo da idemo. Ako idem to je preko Kontikija....
Super ako se mozemo uskladiti....

#4 danielamkd

backpacker

• Član

Napisano: 09. Sep 2010 - 16:20

evo ja...kad kreces i gdje? ja sama idem..sve sam uplatila ali mom saptniku Postavljena slika iskrslo nesto....ne znam sta cu...

Molim te odgovori mi cim procitas.....Btw, ja sam Daniela.

#5 danielamkd

backpacker

• Član

Napisano: 09. Sep 2010 - 23:53

Opet ja...celo vreme te cekam da mi pises....imam mesto u avionu, ali hotel i mesto jos nisam rezervirala...ovogodisnji odmor mi je postao nocna mora...

#6 Sanja Bd

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 25. Sep 2010 - 20:28

cao..izvini sto se nisam javljala..i meni je odmor nocna mora postao, ja sam onaj dan kad sam ti pisala posla za Bg sa namjerom da idem sama 09-og,kada je i bio planiran polazak, medjutim, agencija preko koje sam kupila aranzman znaci subagent organizatora, je otkazala sve istog dana kad smo javili da druga osoba ima problem oko putovanja tako da sam po Bg jurila inspekcije da sve prijavim pa cemo vidjeti sta ce biti..eto kakav mi je odmor bio..nadam se da si ti bolje prosla :)

#7 danielamkd

backpacker

• Član

Napisano: 26. Sep 2010 - 19:51

Pogledaj porukuSanja Bd @ 25. Sep 2010 - 20:28

cao..izvini sto se nisam javljala..i meni je odmor nocna mora postao, ja sam onaj dan kad sam ti pisala posla za Bg sa namjerom da idem sama 09-og,kada je i bio planiran polazak, medjutim, agencija preko koje sam kupila aranzman znaci subagent organizatora, je otkazala sve istog dana kad smo javili da druga osoba ima problem oko putovanja tako da sam po Bg jurila inspekcije da sve prijavim pa cemo vidjeti sta ce biti..eto kakav mi je odmor bio..nadam se da si ti bolje prosla Postavljena slika

Cao!

Ja sam se vratila sa odmora....super sam prosla! Iako sam krenula sama, upoznala sam drustvo tamo i sve je ispalo predivno. Krenula sam potpuno razocarana, ali je na kraju sve ispalo ok...Tunis ce mi ostati u predivnom secanju....
Nadam se da ce sve realizirati u tvoju korist, a sto se tice naseg druzenja, mozda nekom drugom prilikom...BTW, odakle si?

#8 Sanja Bd

backpacker

• Član

Napisano: 28. Sep 2010 - 00:03

Cao..drago mi je da ti je super ispalo. Nadam se da cu i ja vidjeti Tunis :)

p.s. ja sam iz Budve..ti?

#9 danielamkd

backpacker

• Član

Napisano: 28. Sep 2010 - 15:45

Pogledaj porukuSanja Bd @ 28. Sep 2010 - 00:03

Cao..drago mi je da ti je super ispalo. Nadam se da cu i ja vidjeti Tunis Postavljena slika

p.s. ja sam iz Budve..ti?

Ja sam iz Skoplja...pisi e-mail, pa cu te naci na fb, da vidis i fotkice...

#10 Sanja Bd

backpacker

• Član

Napisano: 28. Sep 2010 - 23:07

sanja.vuckovic@yahoo.com

ajde da vidim :) ako izvucem nesto od agencije  ipak krenem za Tunis da te ispitam sve :))

#11 ivanadusan

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 02. Oct 2010 - 02:52

Da li neko ide oko 5.10. u Sus?

#12 Zvoncica1

backpacker

• Član

Napisano: 13. Oct 2010 - 12:13

Da li bi neko zeleo u Tunis u novembru ili u decembru?Ja sam bila letos,odusevljena sam i zelela bih opet da odem,ali niko od mog drustva nece,svi jure neke ispite,ili nisu dali uslov...Pa ako je neko zainteresovan neka pise :)

#13 Zvoncica1

backpacker

• Član

Napisano: 15. Oct 2010 - 20:54

Pogledaj porukujunakinja pustinje @ 15. Oct 2010 - 19:26

sada sam zvala Argus i rezervisala hotel Hana beach u Susu, za 28 oktobar, 8 dana/7 noci 195 evra,sutra idem da uplatim,pa ako si zainterosavana eto mozemo ici u isto vreme......pozzzzz

Joooj videla sam tu ponudu,sjajna je,ali nikako ne mogu taj datum,zato sam i napisala ako bi neko u novembru ili decembru :(

#14 AnaBg88

backpacker

• Član
  • Poruka:1
  • ženski

Napisano: 21. Oct 2010 - 18:40

Ja idem u Tunis , tacnije Yasmine Hammamet krajem Novembra, tamo posle 20-og....

#15 Zvoncica1

backpacker

• Član

Napisano: 01. Nov 2010 - 19:05

Pogledaj porukuAnaBg88 @ 21. Oct 2010 - 18:40

Ja idem u Tunis , tacnije Yasmine Hammamet krajem Novembra, tamo posle 20-og....

A ja sam htela u Sus,imaju preko Argusa super ponude sve do kraja decembra.....

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0