Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

METAMORFOZIS

678 odgovora na temu

#676 lazica

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 02. Apr 2012 - 21:03

Moze li neko da mi prenese utiske iz hotela Simeon? Nasla sam samo ista pitanja na ovom forumu, ali nigde odgovor... Na trip advisoru ima samo dva - generalno pozitivna komentara, ali volela bih da neko od nasih kaze kakav je hotel. Navodno je tri zvezdice na zvanicnom sajtu, ali nasi ga vode kao 2 sup. ?

#677 ikapesic

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 04. Apr 2012 - 01:19

Da li mi neko može reći nešto o hotelu Village Mare?

#678 vekimax

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 04. Apr 2012 - 15:13

@lazica

Hotel Simeon je najbolji u Metamorfozisu, to je moje zapažanje, naravno ne računajući Blue delfin koji nije u samom mestu.

#679 aleksaa

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 28. Apr 2012 - 09:33

Ovog leta planiram Sitoniju sa muzem i decom od 11 i 13 godina.Ne zelimo preko agencije,nego samostalno.Nije mnogo bitno mesto samo da je urbanizovano ili ako je vila samostalna da ima sadrzaja.Prioritet je bazen.Vec par godina letujemo u vilama sa bazenima i pokazalo se veoma prakticnim zbog dece.Studio ili apartman da ima ono osnovno,ali je bitnije dvoriste,terasa.Nikakav luksuz!Ako ste videli sta dok ste letovali ili znate,molim za preporuku!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0