Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Viza za Alzir

11 odgovora na temu

#1 Maycat

backpacker

• Član
  • Poruka:23
  • ženski

Napisano: 03. Sep 2010 - 02:55

Da li je tesko dobiti vizu za Alzir? Da li ima veze sa tim da li si student, zaposlen ili nezaposlen? Svaka info je dobro dosla. :)

Znam da je potrebno garantni pismo..

Unapred Vam hvala. :)
"Ti u meni trazis luku, dokja sanjam putovanja.. "

#2 Serafim

putnik

• Član
  • Poruka:152
  • muški

Napisano: 03. Sep 2010 - 13:51

Mozda sam na forumu ja naj upuceniji da odgovorim na ovo, s`obzirom da sam se vratio pre oko mesec dana.Elem tacno je,potrebno je garantno pismo koje se faksira iz Alzira na njihovu ambasadu u BGD-u i koje mora da sadrzi podatke lica koje garanciju pruza. Garanciju moze poslati fizicko lice sa drzavljanstvom ili boravisnom vizom u Alziru ili pravni subjekt tipa firma,klub,drustvo itd.Postupak nakon pristizanja istog nije komplikovan (popune se formulari dve slike,penzioni cek, index,potvrda o radnom odnosu ili potvrda sa biroa o nezaposlenosti),3000 din. po osobi,fotokopija avionske karte/pasosa i za dva,tri dana dobijete vizu sa 30 dana vaznosti i jednim ulazom/izlazom. Ako Vas jos nesto zanima, tu sam.
Pozdrav Postavljena slika

p.s.Imate postavljen moj MTF sa temom Oran/Alzir pa ako niste pogledajte ga Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 16. Sep 2010 - 22:16

#3 putnikovic

backpacker

• Član
  • Poruka:14
  • muški

Napisano: 03. Sep 2010 - 21:47

Evo malo i od mene nekih infomacija:
- Link 1
-Link 2

#4 Maycat

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Sep 2010 - 15:12

Pogledaj porukuSerafim @ 03. Sep 2010 - 13:51

Mozda sam na forumu ja naj upuceniji da odgovorim na ovo, s`obzirom da sam se vratio pre oko mesec dana.

Hvala na odgovoru. Postavljena slika

Sa kojim avionskim prevoznikom si isao? Iz Bg nema direktno. Postavljena slika

Pogledacu tvoj MTF. Postavljena slika Ja treba da idem u Blidu, ne znam da li si bio tamo. Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 16. Sep 2010 - 22:17
skracen citat

#5 Maycat

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Sep 2010 - 15:15

Pogledaj porukuputnikovic @ 03. Sep 2010 - 21:47

Evo malo i od mene nekih infomacija:
- Link 1
-Link 2

Hvala ti.. :)

#6 Serafim

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 04. Sep 2010 - 15:31

Al italija je naj povoljnija,povratna karta BGD-ROMA-ALGER u ekonomskoj klasi po osobi dodje oko 400e. a i vreme izmedju letova je naj krace.Prosao sam kroz Blidu, ali nisam se zadrzavao jer sam kolima od aerodgoma u Alziru isao do Orana.Kada ides? Postavi slike kada se vratis i trudi se da obidjes sto vise, ako mozes :D

VELIKI POZDRAV :D

#7 Maycat

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 05. Sep 2010 - 20:42

Treba da idem krajem decembra i bicu tamo 3 nedelje. Valjda ce biti dovoljno da obidjem najbitnije. Postavljena slika Bice slika. Postavljena slika

Videla sam da su oni najeftiniji. Ali sam nasla samo na jednom sajtu da moze da se rezervise let iz BG do Rima pa do Alzira. Oko 400e je za starije od 25 god, dok za mladje, tj. mene, je preko 800e. A to mi bas i nije jasno.
Preko koga si ti rezervisao kartu? Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 16. Sep 2010 - 22:16

#8 Serafim

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 06. Sep 2010 - 08:16

Sto ranije pocnes da trazis kartu, to bolje. Mozda navatas jeftiniju varijantu. ja sam vadio kod fly-fly travel-a i tamo su mi predocili razne varijante ( lufthanza, spen air), ali meni je odgovarala samo varijanta da za dana stignem do odredista, bez nocenja u tranzitu. Ako imaju poslovnicu u NS idi do njih ili posalji e-mail za upit.
Kraj decembra je malo sumorna varijanta jer je zimsko doba, a i
Blida je kao Vrsac ili Kraljevo pa ako ne ides do glavnog grada cesce, smorices se.

Pozdrav :D

#9 Maycat

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 16. Sep 2010 - 20:42

Jos jednom, hvala ti. Postavljena slika
Zvala sam im, pa cu preko njih uzeti kartu. Postavljena slika

Cula sam da Aitalija cesto gubi prtljag? Imao si ti takvih problema?
I da li ako kasni avion i BG za Rim, da li avion za Alzir ceka ovaj da stigne? Postavljena slika))

Planirala sam obilazak. Verovatno malo do sahare, glavnog grada, itd. Postavljena slika

Pozdrav! Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 16. Sep 2010 - 22:15
Ne citirati ako se odgovor odnosi na prethodnu poruku

#10 Serafim

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 17. Sep 2010 - 18:44

Prepisku na ovu temu vodimo samo nas dvoje,sto mozemo i preko pp-a,ali mozda ce nekome nekada zatrebati ovakva informacija pa onda da nastavimo na dosadasnji nacin :D
Kao da si me "spijunirala" na povratku iz Alzira,jer desilo mi se upravo u povratku da avion kasni i to dobra tri sata, tako da nisam stigao na let ROMA-BGD pa sam, jos na aerodromu u Alziru od predstavnika Alitalije zatrazio i dobio napismeno uz kartu i potvrdu o njihovom propustu i po sletanju u Rim sam sa tim otisao do saltera Alitalije i dobio vaucer za nocenje i avio kartu za sutradan Jatom.
Imao sam mogucnost da stvari podignem u Rimu ili da ih oni proslede za BGD, ali poducen ranijim iskustvom, kofer je bio uz mene. Tacno je da se cesce desava da zagube prtljag pa nisam zeleo da rizikujem.

p.s. ambasada nije u Maglajskoj ulici, vec u Smetaninoj.Ako te jos nesto zanima, rado cu pomoci.

Pozdrav :D

#11 Maycat

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Sep 2010 - 22:22

Da, znam da smo samo mi na forumu. Malo ko putuje za Alzir, a i slabo je informacija na netu. :)

Toga sam se i bojala.Nadam se da mi nece kasniti let kad budem isla tamo, kao i da mi prtljag nece zalutati. :)

Hvala ti, javicu se cim zatreba. :)
POzdrav! :) :)

#12 nenadradan

backpacker

• Član
  • Poruka:2
  • muški

Napisano: 13. Nov 2010 - 11:21

Ja sam isao prosle godine za Alzir, sa kompanijom Al Italia i bilo je sve ok. Ali su mi izgubili prtljag jednom prilikom,pre par godina,mada verujem da se to desava manje vise svima...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0