Molim za malu pomoc...Suprug i ja planirali jesensko putovanje u Makedoniju,malo u Skoplje (2 noci) i Ohrid 4.Daleko nam je za jedan dan od Banjaluke do Skoplja(autoputem),pa molim prijedlog za neki usputni konak u Srbiji,(na2/3 puta Bg.-Skoplje) nesto zanimljivo i ugodno.Da ne skrecemo puno sa autoputa. Nesto za prijatan odmor,zanimljivo mjesto za prenociti,prosetati ,vidjeti a da nije preskupo(nesto kao Tara i Zlatibor).Mozda smaram,ali iz iskustva znam da se na SVASTA moze naici(svakakve neugode). Ako neko ima prijedlog hotela ili nekog drugog povoljnog smjestaja u Skoplju sa doruckom(nije obavezno),ali da je siguran parking...Pa javite se ako vam nije zamorno...Dajte prijedloge i sugestije...svaka pomoc dobrodosla...HVALA!
Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Strana 1 od 1
malu pomoc molim zapadna bosna-skoplje-ohrid
Napisano: 02. sep 2010 - 19:55
Neću da ulazim u detalje vaših sposobnosti ali od Banjaluke do Skoplja autoputem ima oko 750 km(+- neki km). E sad kad uzmem da sam ja od novog sada do ohrida sa stajanjem u skoplju odvezao u cugu mislim lično da nije mnogo. No svakako možda vam je najbolje da odmorite jedan dan u Beogradu i onda krenete dalje. Odlično mesto za stati i odmoriti pola sata je svakako motel Predejane. A odatle je laganica do Skoplja
v.
v.
Napisano: 02. sep 2010 - 21:35
Hvala na odgovoru.Mislili smo nas dvoje da nam sav put bude laganica, odmor pocinje od trenutka kad ispred kuce sjednemo u auto.Pa vidjecemo uz put spontana rjesenja.A za smjestaj u Skoplju imate li kakav prijedlog? Hvala jos jednom...
Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. dec 2010 - 15:24
Razlog promene: Nije potrebno citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 02. sep 2010 - 23:59
Ako je odmor u pitanju, i ja sam za lagano kretanje. Nikako forsiranje.
Put od BL pa do Skoplja je odlican i brzo ide, no mnogo je km u pitanju i potrebno je praviti cesce pauze. Sada kada vi krecete, nema guzvi i to je odlicno. Mislim na zadrzavanja.
Od Beograda prema jugu bez nekog skretanja(mislim na bar 5-10 km) nema nista posebno osim pumpi i eventualno poneki motel, npr. Predejane ili Dzep sa druge strane. To je klasika, konak i hrana koja je solidna. Narocito lepinje sa kajmakom i teleca corbica i domace kiselo mleko u grnu. U okolini ima manastir, ali je potrebno opet da malo vozite.
Preporuka je za grad Nis, zanimljiva tvrdjava u samom gradu. Hostela, koji su solidni imate dva, mislim da nije ni mnogo skupo.
Ja bih tako, vreme je vec prohladno i promenljivo te je urbanija sredina, kao kraci odmor, ipak bolja varijanta.
Dole na jugu pored Vranja, ima malo skretanje za Vranjsku banju. Hotel u njoj je onako, solidan. No, banja ko banja, u Srbiji se tek sada preuredjuju (neke) pa nije bas na zavidnom nivou.
Eto malo nabacah svasta nesto, pitaj ako mogu jos nesto pomoci.
Put od BL pa do Skoplja je odlican i brzo ide, no mnogo je km u pitanju i potrebno je praviti cesce pauze. Sada kada vi krecete, nema guzvi i to je odlicno. Mislim na zadrzavanja.
Od Beograda prema jugu bez nekog skretanja(mislim na bar 5-10 km) nema nista posebno osim pumpi i eventualno poneki motel, npr. Predejane ili Dzep sa druge strane. To je klasika, konak i hrana koja je solidna. Narocito lepinje sa kajmakom i teleca corbica i domace kiselo mleko u grnu. U okolini ima manastir, ali je potrebno opet da malo vozite.
Preporuka je za grad Nis, zanimljiva tvrdjava u samom gradu. Hostela, koji su solidni imate dva, mislim da nije ni mnogo skupo.
Ja bih tako, vreme je vec prohladno i promenljivo te je urbanija sredina, kao kraci odmor, ipak bolja varijanta.
Dole na jugu pored Vranja, ima malo skretanje za Vranjsku banju. Hotel u njoj je onako, solidan. No, banja ko banja, u Srbiji se tek sada preuredjuju (neke) pa nije bas na zavidnom nivou.
Eto malo nabacah svasta nesto, pitaj ako mogu jos nesto pomoci.
Napisano: 06. sep 2010 - 23:28
carcadero @ 02. sep 2010 - 20:35
Hvala na odgovoru.Mislili smo nas dvoje da nam sav put bude laganica, odmor pocinje od trenutka kad ispred kuce sjednemo u auto.Pa vidjecemo uz put spontana rjesenja.A za smjestaj u Skoplju imate li kakav prijedlog? Hvala jos jednom...
Probajte ovde: http://www.klikoglas...nocis-7510.html
Vlasnik je veoma ljubazan, samo se najavite koji dan ranije. U pitanju je malo veca kuca, sa nekoliko apartmana koji imaju zasebno kupatilo. Nalazi se u veoma lepom delu grada i blizu je centra (relativno). U svakom slucaju, taxi je u Skoplju veoma jeftin, tako da vam to nece biti problem.
Strana 1 od 1

Citiraj
Odgovori na ovo