Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

malu pomoc molim

• Ne možete pisati na ovoj temi
4 odgovora na temu

#1 carcadero

backpacker

• Član
  • Poruka:38

Napisano: 02. Sep 2010 - 10:54

Molim za malu pomoc...Suprug i ja planirali jesensko putovanje u Makedoniju,malo u Skoplje (2 noci) i Ohrid 4.Daleko nam je za jedan dan od Banjaluke do Skoplja(autoputem),pa molim prijedlog za neki usputni konak u Srbiji,(na2/3 puta Bg.-Skoplje) nesto zanimljivo i ugodno.Da ne skrecemo puno sa autoputa. Nesto za prijatan odmor,zanimljivo mjesto za prenociti,prosetati ,vidjeti a da nije preskupo(nesto kao Tara i Zlatibor).Mozda smaram,ali iz iskustva znam da se na SVASTA moze naici(svakakve neugode). Ako neko ima prijedlog hotela ili nekog drugog povoljnog smjestaja u Skoplju sa doruckom(nije obavezno),ali da je siguran parking...Pa javite se ako vam nije zamorno...Dajte prijedloge i sugestije...svaka pomoc dobrodosla...HVALA!

#2 pirat_w

backpacker

• Član
  • Poruka:33
  • muški

Napisano: 02. Sep 2010 - 19:55

Neću da ulazim u detalje vaših sposobnosti ali od Banjaluke do Skoplja autoputem ima oko 750 km(+- neki km). E sad kad uzmem da sam ja od novog sada do ohrida sa stajanjem u skoplju odvezao u cugu mislim lično da nije mnogo. No svakako možda vam je najbolje da odmorite jedan dan u Beogradu i onda krenete dalje. Odlično mesto za stati i odmoriti pola sata je svakako motel Predejane. A odatle je laganica do Skoplja

v.

#3 carcadero

backpacker

• Član
  • Poruka:38

Napisano: 02. Sep 2010 - 21:35

Hvala na odgovoru.Mislili smo nas dvoje da nam sav put bude laganica, odmor pocinje od trenutka kad ispred kuce sjednemo u auto.Pa vidjecemo uz put spontana rjesenja.A za smjestaj u Skoplju imate li kakav prijedlog? Hvala jos jednom...

Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Dec 2010 - 15:24
Nije potrebno citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#4 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 02. Sep 2010 - 23:59

Ako je odmor u pitanju, i ja sam za lagano kretanje. Nikako forsiranje. 

Put od BL pa do Skoplja je odlican i brzo ide, no mnogo je km u pitanju i potrebno je praviti cesce pauze. Sada kada vi krecete, nema guzvi i to je odlicno. Mislim na zadrzavanja.

Od Beograda prema jugu bez nekog skretanja(mislim na bar 5-10 km) nema nista posebno osim pumpi i eventualno poneki motel, npr. Predejane ili Dzep sa druge strane. To je klasika, konak i hrana koja je solidna. Narocito lepinje sa kajmakom i teleca corbica i domace kiselo mleko u grnu. U okolini ima manastir, ali je potrebno opet da malo vozite. 

Preporuka je za grad Nis, zanimljiva tvrdjava u samom gradu. Hostela, koji su solidni imate dva, mislim da nije ni mnogo skupo. 

Ja bih tako, vreme je vec prohladno i promenljivo te je urbanija sredina, kao kraci odmor, ipak bolja varijanta.

Dole na jugu pored Vranja, ima malo skretanje za Vranjsku banju. Hotel u njoj je onako, solidan. No, banja ko banja, u Srbiji se tek sada preuredjuju (neke) pa nije bas na zavidnom nivou. 

Eto malo nabacah svasta nesto, pitaj ako mogu jos nesto pomoci.

......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#5 misha_m83

backpacker

• Član
  • Poruka:34

Napisano: 06. Sep 2010 - 23:28

Pogledaj porukucarcadero @ 02. Sep 2010 - 21:35

Hvala na odgovoru.Mislili smo nas dvoje da nam sav put bude laganica, odmor pocinje od trenutka kad ispred kuce sjednemo u auto.Pa vidjecemo uz put spontana rjesenja.A za smjestaj u Skoplju imate li kakav prijedlog? Hvala jos jednom...
Probajte ovde: http://www.klikoglas...nocis-7510.html
Vlasnik je veoma ljubazan, samo se najavite koji dan ranije. U pitanju je malo veca kuca, sa nekoliko apartmana koji imaju zasebno kupatilo. Nalazi se u veoma lepom delu grada i blizu je centra (relativno). U svakom slucaju, taxi je u Skoplju veoma jeftin, tako da vam to nece biti problem.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0