malu pomoc molim
Napisano: 02. Sep 2010 - 10:54
Napisano: 02. Sep 2010 - 19:55
v.
Napisano: 02. Sep 2010 - 21:35
Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Dec 2010 - 15:24
Nije potrebno citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 02. Sep 2010 - 23:59
Put od BL pa do Skoplja je odlican i brzo ide, no mnogo je km u pitanju i potrebno je praviti cesce pauze. Sada kada vi krecete, nema guzvi i to je odlicno. Mislim na zadrzavanja.
Od Beograda prema jugu bez nekog skretanja(mislim na bar 5-10 km) nema nista posebno osim pumpi i eventualno poneki motel, npr. Predejane ili Dzep sa druge strane. To je klasika, konak i hrana koja je solidna. Narocito lepinje sa kajmakom i teleca corbica i domace kiselo mleko u grnu. U okolini ima manastir, ali je potrebno opet da malo vozite.
Preporuka je za grad Nis, zanimljiva tvrdjava u samom gradu. Hostela, koji su solidni imate dva, mislim da nije ni mnogo skupo.
Ja bih tako, vreme je vec prohladno i promenljivo te je urbanija sredina, kao kraci odmor, ipak bolja varijanta.
Dole na jugu pored Vranja, ima malo skretanje za Vranjsku banju. Hotel u njoj je onako, solidan. No, banja ko banja, u Srbiji se tek sada preuredjuju (neke) pa nije bas na zavidnom nivou.
Eto malo nabacah svasta nesto, pitaj ako mogu jos nesto pomoci.

Napisano: 06. Sep 2010 - 23:28
carcadero @ 02. Sep 2010 - 21:35
Vlasnik je veoma ljubazan, samo se najavite koji dan ranije. U pitanju je malo veca kuca, sa nekoliko apartmana koji imaju zasebno kupatilo. Nalazi se u veoma lepom delu grada i blizu je centra (relativno). U svakom slucaju, taxi je u Skoplju veoma jeftin, tako da vam to nece biti problem.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0