Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Barceloneta

11 odgovora na temu

#1 Dubika

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • ženski

Napisano: 01. Sep 2010 - 12:59

Da li je neko letovao u Barceloni, i ima iskustva sa plazomm , da li je prisojna, da se provede odmor tamo, unapreda zahvalna ....

#2 lela_bg

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • ženski

Napisano: 04. Sep 2010 - 13:16

Dubika, zavisi sta ocekujes od odmora. Nama je prioritet bio da obidjemo kompletnu Barselonu, a i da se kupamo, tako da su nam gradske plaze bile i vise nego dovoljne. Barceloneta je najbliza centru grada, prakticno u nastavku, najveca je guzva, najvise turista, pa samim tim i dzeparenja i prljavstine. Kada krenes severno od nje, setalistem, ima jos 5,6 plaza u nizu, sve su prostrane, pescane, ciste, lezaljki ima samo ako sam trazis, uglavnom su svi na svojim peskirima i suncobranima. Vestacke su, pescane plaze, ali jako lepo odrzavane i opremljene, bez preteranih guzvi (osim vikendom) Moja preporuka je plaza Marbella. Jos nesto, sunce tamo zalazi kasnije nego kod nas, dan dugo traje, tako da posle obilazaka mozes lagano da zavrsis dan na plazi, gde je zivo do kasno uvece. Pozdrav!

Ovu poruku je izmenio lela_bg: 04. Sep 2010 - 13:17

#3 Dubika

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 06. Sep 2010 - 15:07

E, hvala puno mi je pomogao tvoj odgovor, da, upravo hocemo da spojimo odmor  sa obilascima grada, i da se provedemo sto vise vremena u Barseloni, posto studiramo spanski, nekih mesec dana, ako ima jos plazica to je super, nisam ni ja nesto idealno zamisljala tu gradsku plazu, ali uz jos neke plazice, moze da posluzi, hvala jos jednom na informacijama, pozzzzzzzz!!!

#4 click_bgd

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 06. Sep 2010 - 17:42

Barcelona ima 6 plaza, Barceloneta i Sant Sebastia su gotovo u samom centru.. Preporuka je Mar Bella ili Nova Mar Bella.. Bicete zadovoljni.

Priložene sličice

• Prikačena slika: Picture 343.jpg

Ovu poruku je izmenio click_bgd: 06. Sep 2010 - 17:46

#5 sanjalica

turista

• Član
  • Poruka:81

Napisano: 01. Oct 2010 - 10:18

Našla sam prilično povoljno apartman u ovom delu grada pa me zanima kako se stiže do centra npr Placa de Catalunya i koliko je otprilike udaljeno?

#6 Dubika

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 02. Oct 2010 - 13:21

Pa treba ti otprilike 20 min do pola sata , barem kako sam ja citala na netu isto za neki stan u tom delu, a ide se do luke tj passeig maritimo ulicom pored mora do Kolumbovog spomenika i onda kroz Ramblu izbijas tano na plazu Cataluna......A zanima me ako mozes da mi kazes jel ides preko agencije ili u sopstvenom aranzmanu, posto sam i ja zainteresovana za stancic u ovom delu grada... Pozzz!!!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. Jan 2011 - 15:17
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#7 didzejsasa

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 03. Oct 2010 - 13:27

To ako volis pesacenje . Metroom imas dve stanice do stanice Urquinaona pa odatle 5 min peske do trga Catalunya

Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. Jan 2011 - 15:17

#8 sanjalica

turista

• Član

Napisano: 04. Oct 2010 - 08:47

Pogledaj porukuDubika @ 02. Oct 2010 - 13:21

A zanima me ako mozes da mi kazes jel ides preko agencije ili u sopstvenom aranzmanu, posto sam i ja zainteresovana za stancic u ovom delu grada... Pozzz!!!

U zadnjih nekoliko godina putujem isključivo u sopstvenom aranžmanu jer prođem jeftinije i vidim mnogo više, tako i u Barselonu planiramo za NG u sopstvenoj režiji, čekam da mi se javi vlasnik apartmana da vidim da li je slobodno.

#9 Dubika

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 06. Oct 2010 - 13:21

, da sigurno se isplati , jednom kad probas , vise se ne vracas na agenciju al evo nekako se sve plasimo da probijemo led, a i izgleda nam komplikovano sami da organizujemo , posto bismo mesec dana stan, pa treba uskladiti avion i tako te zavrzlame, pa me zanimaju iskustva ljudi koji su vec probali, hvala!!!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. Jan 2011 - 15:18

#10 sanjalica

turista

• Član

Napisano: 07. Oct 2010 - 08:06

Mi smo prvi put u solo varijanti bili u Istanbulu i fantastično smo se proveli.
Zaista smo videli svako ćoše grada, zavlačili se u delove grada koji definitivno nisu bili u ponudi agencija :bez-zuba:.
Nekoliko ljudi nam je reklo da se isključivo vozimo taksijem, no, naravno, nismo ih poslušali, koristili smo i buseve i tram bez ikakvih problema.

A s obzirom da hoćete na mesec dana u Barsu teško da to i jedna agencija nudi, osim onih što rade individualne aranžmane.
Ako si zainteresovana mogu ti poslati adresu sajta gde ima mnogo stanova koji se izdaju na mesec dana, po čini mi se pristupačnim cenama, a na netu uvek možeš da ugovoriš aerport shuttle i potpuno je svejedno je li za nedelju dana ili za mesec.

Pozz

#11 jaca58

putnik

• Član
  • Poruka:189
  • ženski

Napisano: 07. Oct 2010 - 15:53

Zanima nas taj nacin putovanja i molim te, posalji mi adresu sajta Postavljena slika Za pocetak smo planirali boravak u Becu, uz posetu Praga,Minhena, Salzburga i jos nekih zanimljivih gradova Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. Jan 2011 - 15:18

#12 Dubika

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 08. Oct 2010 - 11:10

Pogledaj porukusanjalica @ 07. Oct 2010 - 08:06

Mi smo prvi put u solo varijanti bili u Istanbulu i fantastično smo se proveli.
Zaista smo videli svako ćoše grada, zavlačili se u delove grada koji definitivno nisu bili u ponudi agencija Postavljena slika.
Tako je najbolje obici nesto, jer si sam svoj gazda a i sa agencijom je sve na brzinu, pa ti i presedne, samo se lepo opremis , sta treba da vidis i savrseno:)), E , hvala ti puno na svemu, posalji mi adresu, bas sam ti zahvalna,i ako mozes da mi objasnis sta je shuttle , posto bas nisam upoznata sa tim terminima Postavljena slika, izvini sto smaram pozzzz

Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. Jan 2011 - 15:19
skracen citat

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0