Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Vikend u Srbiji

• Ne možete pisati na ovoj temi
1 odgovori na ovu temu

#1 bibliotekar

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 28. Aug 2010 - 16:38

Javljam se svima vama povodom jedne akcije koju sam videla da organizuje agencija Klio putovanja, a to je dvodnevni izlet u Srbiji koji nosi naziv Tragom Nemanjića. Danas sam saznala da od 4. septembra počinju putovanja po Srbiji, koja prate određene eophe srpske istorije, sa obilaskom najvećih znamenitosti Srbije, podeljene po periodima državnosti. Jako mi se svidela ova ideja i baš mi je drago da ovako neko radi putovanja po Srbiji.
Ono što bi posebno izdvojila, a to je da su vodiči istoričari i da će biti prisutni stručni gosti. Dodatna povoljnost je što se izleti mogu umanjiti sa poklon vaučerom za drugo putovanje, koje agencija ima, pa mi se tu sviđa posebno tura Kapadokija i Grande Italia, koju imaju u septembru. Tako da mi izlet od dva dana košta 9 eura, ili Grande Italia 345 eura. Jako dobra ideja, baš mi se dopada.

#2 Todorovic

turista

• Član
  • Poruka:98
  • muški

Napisano: 08. Sep 2010 - 22:43

Lepo, evo malo fotografija koje ce podstaci na ovaj put, koga je autor teme vec nazvao "trag Nemanjica"

Sopocani,
Postavljena slika

Zica,
Postavljena slika

Studenica,
Postavljena slika

Jos slika manastira Srbije

Ovu poruku je izmenio Todorovic: 08. Sep 2010 - 22:50

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0