Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Glifada

7 odgovora na temu

#1 bebazr

putnik

• Član
  • Poruka:133
  • ženski

Napisano: 27. Mar 2007 - 21:11

Da li je neko letovao u Glifadi? Preko koje agencije i kakve su cene? ;)

#2 robins

backpacker

• Član
  • Poruka:1
  • muški

Napisano: 27. Mar 2007 - 22:18

Letovali smo tamo 2001 godine i bilo je odlicno. Bili smo u hotelu PALACE na samoj obali i jedino je bilo malo bucnije za vikend. Blizu je Pirej odakle ste za 10 minuta u centru Atine metroom. Ovo je odlican spoj ako zelite more i da nesto vidite. Akropolj, Anticki muzej , Stadion, Plaka i jos zaista mnogo toga. Pozdrav i lepo se provedite. :D

#3 Marina 03

svetski putnik

• Član
  • Poruka:770
  • muški

Napisano: 30. Mar 2007 - 12:14

robins @ 27. mart 2007 u 21:14

Ovo je odlican spoj ako zelite more i da nesto vidite. Akropolj, Anticki muzej , Stadion, Plaka i jos zaista mnogo toga.
Slazem se!
Odavno planiram ovu kombinaciju, ali nasla sam samo ponudu u 'atlantiku'. Daju samo hotele. Nije valjda da nema apartmana koji se iznajmljuju u Glifadi??? :(
Dajte jos neko iskustvo, please :)

#4 Dzonka

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 30. May 2007 - 19:29

bio sam prosle godine 5 dana pa posle na santoriniju jos 7. glifada je super, skroz fensi.

ove godine je u planu glifada i mykonos!

#5 Marina 03

svetski putnik

• Član
  • Poruka:770
  • muški

Napisano: 31. May 2007 - 14:52

Gde ste odseli?
Jeste li isli svojim kolima?

Izgleda mi kao super organizacija otici svojim kolima, pa onda obilaziti celu Atinu i okrug, Peloponez... B)
Samo ne znam sta se vise isplati: svoja kola ili iznajmiti tamo na 3-4 dana?

#6 Dzonka

backpacker

• Član

Napisano: 03. Jun 2007 - 19:26

svojim kolima... smestaj smo nasli na licu mesta, tacnije nasli su nam prijatelji koji su dosli nedelju dana pre nas...

#7 *daniela*

backpacker

• Član

Napisano: 16. Jun 2010 - 11:47

Da li je neko bio u hotelu London, Glifada? Planiram tamo da idem krajem jula, pocetkom avgusta, pa sam citala na Trip advisor-u razne komentare, od onih najboljih do najlosijih... Hvala :)

#8 amai

backpacker

• Član
  • Poruka:37

Napisano: 16. Jun 2010 - 17:19

Pogledaj poruku*daniela* @ 16. Jun 2010 - 11:47

Da li je neko bio u hotelu London, Glifada? Planiram tamo da idem krajem jula, pocetkom avgusta, pa sam citala na Trip advisor-u razne komentare, od onih najboljih do najlosijih... Hvala :)
Daniela, ja nisam bio u hotelu London, ali znam o kom hotelu je rec.
Samo bih zeleo da ti skrenem paznju da se ne obazires mnogo na komentare na Trip advisor-u, jer nisu bas objektivni.
Booking.com je pouzdaniji sto se tice komentara, jer ih iskljucivo pisu ljudi koji su boravili u odredjenom hotelu, za razliku od Trip advisor-a!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0