Jadran pun fekalija
prevareni u crnoj gori
Napisano: 17. Jul 2011 - 00:36
Jadran pun fekalija
Napisano: 17. Jul 2011 - 09:09
Napisano: 17. Jul 2011 - 10:21
BojanMKD @ 17. Jul 2011 - 00:36
Ceo Mediteran spada u veoma zagadjena mora, a Jadran je najzagadjeniji u Mediteranu.
http://www.moh.hr/hr...jima-u-europi1/
http://www.glasistre...t/vijest/291679
Napisano: 17. Jul 2011 - 15:00
Ako za vreme letovanja u CG treba da bolujem, a po
povratku da idem na bolovanje (žena 3 puta od 5
letovanja, ćerka i ja 2 od 5), onda radije neću da
idem nego da idem u CG. Pa CG problem vode i struje
rešava od početka pokušaja da se bave turizmom.
Problem kanalizacije i fekalija u moru
nemaju nameru ni da rešavaju.
Lepo mi je objasnio jedan od mojih CG domaćina.
Nisu crnogorci krivi što g.... plivaju po plaži.
Kriv je vetar koji ih donosi, iako su ih CG cevima
ispustili daleko u more.
Napisano: 17. Jul 2011 - 21:35
Само сам исправио констатацију Сање 71 да је Грчка јефтинија од Црне Горе, а написао да је Грчка обала лепша и чистија.
Свако треба сам да одлучи где жели да летује, али коректно је дати му тачне информације.
Napisano: 20. Jul 2011 - 12:23
Evo ovih dana sam zvala CG cisto da se raspitam koliko se krecu cene apartmana sta mi vredi ako mi kaze da je to blizu neceg kad ja ne znam gde je sta u kojem mestu.Zato najbolje na licu mesta sve......
Jedino sto je malo zeznuto je juriti smestaj posle tolikog puta,ali ja kad god sam isla nasla sam smestaj za manje od sat vremena...i bila sam zadovoljna.
Napisano: 13. Apr 2012 - 01:22
U svakom slučaju, taj sistem ja iskreno ne bih preporučio nikome, jer kada dođeš na bum (pogotovo ako je jul/avgust),
ostao je samo lošiji smještaj jer je dobar već odavno bukiran, tako da moraš da uzmeš ono što ti se nudi u tom trenutku.
I obično platiš više za lošiji smještaj.
Ne kažem da je to pravilo, eto ti imaš pozitivno iskustvo sa tom metodom, ali da je za preporuku, nije.
Pogotovo je to suludo raditi ukoliko imaš djecu.
A da to ima prednosti, slažem se, jer ako dolaziš u mjesto koje ne poznaješ, ne znači ti ništa što ti domaćin
objašnjava preko telefona gdje se smještaj nalazi, kao i to što se na licu mjesta uvjeriš da li je smještaj dobar ili ne,
ali ipak po meni taj sistem ima više mana nego prednosti.
Napisano: 13. Apr 2012 - 06:57
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0