Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Zlatibor

751 odgovora na temu

#706 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 07. Dec 2011 - 22:49

Pogledaj porukuvirke @ 07. Dec 2011 - 15:14

Moze li neko da preporuci smestaj za mene I devojku na Zlatiboru?
Bio sam do sada 3 puta za docek NG tamo I samo prvi put mi je bio zaista super (smestaj I provod). Svaki naredni odlazak je bio sve losiji. S obzirom da je zadnji odlazak bio pre nekih 6 god hteo bih da probam sa Zlatiborom jos jednom :)Zanimam me period od 30 decembra do 2-3 Januara.
Kakav smestaj trazim:
- Treba da bude blizu centra posto necu dolaziti kolima. Znam za onu foru 100m do centra je majke mi pa kad odes tamo ono bude 2km tako da…
- Sam smestaj treba da ima francuski lezaj, sopstveno kupatilo I minimum 3 *
- Korektni vlasnici. Ne zelim da odem tamo pa da se ciganisem sa njima
- Cena smestaja oko 50e po danu (nemam pojma koje su cene ali kapiram da se mogu uklopiti u ovu cifru)
Svaka preporuka je dobro dosla, moze I na PP.

Pogledaj vilu Pjevic.
-Nalazi se u ulici gde i Satelit, znaci nije daleko od centra.
-Studio ima bracni krevet i fotelju na rasklapanje. Naravno kupatilo, cajnu kuhinju, terasu, a sad sta je tacno na Zlatiboru 3* to je vec :lud:
Uglavnom cisto je, greju fenomenalno, gazdarica je super i ne zivi tu, vidis je samo kad dodjes i odes.
-Za NG je bilo 40e po danu.
Mada, ima dosta i novoizgradjenih vila, verovatno ima i nesto drugo pristojno. Ja ovde i kod Novice iz Parka (on ima samo lepe sobe sa kupatilom) idem zimi, zbog grejanja :lol:

#707 Bubiskica24

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 09. Dec 2011 - 15:36

Jel bio neko u Vili Borova na Zlatiboru?Planiramo tamo pred N.G jedno 5 dana da provedemo.Inace ono sto sam videla na sajtu mi bas dopalo,a i cene su mi prihvatljive.Hvala unapred.

#708 miri

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 13. Dec 2011 - 00:15

Ima li snega sada na Zlatiboru? Da li se ocekuje da ce padati za vikend? Pozdrav!

#709 srećan putnik

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:497
  • muški

Napisano: 13. Dec 2011 - 22:47

Snega ima malo u senkama.
Iza Kraljeve česme, klinci su se malo
sankali i grudvali.
Temperatura danas bila 11 stepeni.

#710 voyazzer

backpacker

• Član

Napisano: 14. Dec 2011 - 20:05

Bili smo na Zlatiboru u Vili Zlatibor super smo se proveli,smestaj je odlican grejanje je super.Pored je market ,mesara i restoran mi smo za deset minuta silazili do jezera.Gazdarica je super dobili smo i pitu od helde za dorucak jedno jutro.Pet dana smo bili u apartmanu sve ukupno 100E.Dolazimo sigurno i u februaru jer su im cene u januaru bas skuplje.
Caos

#711 Suzzana

svetski putnik

• Član
  • Poruka:886
  • ženski

Napisano: 23. Dec 2011 - 10:37

Bili smo na Zlatiboru u vili Zlatiborska jezera. Vila je na lepom mestu, u jednoj mirnoj ulici. Taman da se lepo proseta do centra. Sama vila lepo izgleda. Gazde zive u njoj i stalno smo ih vidjali kako nesto sredjuju. Grejanje je dobro. Gazde su dobre, nenametljive.
Bili smo 10 dana, od 5 do 15. 12. 2011. Jos odmah prvo vece nam je pao sneg i bio je tu 7 dana, posle se otopio. Tako da mi se ispunila zelja da bude sneg :)
Na Zlatiboru nije bila guzva, ali kako su dani prolazili, bilo je sve vise i vise ljudi. Cene po kaficima su raznolike... primera radi najobicniji caj sa medom i kriskom limuna je od 80 pa ide i do 120 din :o Ili kacamak koji je od 240 pa do 460 din :o
Jeli smo par puta u restoranu Trpeza u samom centru. Imali su dnevni meni koji je 360 din.
Kupovali smo u Mini Maxiju gde su cene kao u Beogradu.
Na pivo smo isli u Pivnicu Sunset koja jako lepo izgleda, sva je u drvetu. A na rakiju (medovacu) u rakija bar Burence :)
Ako nekoga jos nesto zanima - neka pita :cool:

Ovu poruku je izmenio Suzzana: 23. Dec 2011 - 11:21

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Postavljena slika

MFT: Polihrono, Parga, Nea Vrasna, Zlatibor Postavljena slika

#712 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • Poruka:3722
  • ženski

Napisano: 24. Dec 2011 - 22:50

Kakvi su apartmani, jesu li uredni i čisti? Imaju li sve što je potrebno? :)

Postavljena slika

#713 la dolce

turista

• Član
  • Poruka:78

Napisano: 25. Dec 2011 - 22:24

Da li je neko bio u studiju Vile Radan?
Ja sam rezervisala, cena je 40 eura po apartmanu (za dvoje).

#714 Suzzana

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 26. Dec 2011 - 20:41

Pogledaj porukuCvrča @ 24. Dec 2011 - 22:50

Kakvi su apartmani, jesu li uredni i čisti? Imaju li sve što je potrebno? :)

Imaju cistacicu koja je zaduzena za ciscenje. Ali dok ste vi u apartmanu, ona nista ne cisti u medjuvremenu. Mi smo bili 10 dana i nijednom nije bila da cisti. Znaci zatekne vas cist apartman i sredjivanje ide kada vi odete.
Dobijaju se peskiri (pa ko hoce da koristi - ima ih), tanjira ima dovoljno, casa takodje, jedino sto je falilo su tiganj i kutlaca :) Bar mi nismo imali - ne znam za druge apartmane.
Ali, gazde zive u toj vili, pa ako nesto zafali - tu su i moze da se trazi.
Generalno sve je uredno i cisto. Mada, da sam ja vlasnik - okrecila bi.
Dok smo mi bili tamo, stigle su presvucene i sredjene ugaone garniture. Gazda stalno nesto radi i sredjuje.
Za cifru od 13 evra dnevno po apartmanu - stvarno vredi otici.

Ovu poruku je izmenio Suzzana: 26. Dec 2011 - 20:42

Postavljena slika

#715 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • ženski

Napisano: 26. Dec 2011 - 21:05

Hvala ti puno! Nadam se da će takve cene ostati i tokom sledeće godine. :klap:
Kaži mi koliko je vila udaljena od centra tj. od jezera? :)

Postavljena slika

#716 Suzzana

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 29. Dec 2011 - 20:25

Pise 600m
To je mozda 10-tak minuta peske do centra, od prilike.
Postavljena slika

#717 Cvrča

MFT moderator

• Član
  • ženski

Napisano: 29. Dec 2011 - 23:29

Taman. Hvala mnogo na odgovoru! :cvetak:

Postavljena slika

#718 klikolino

backpacker

• Član

Napisano: 02. Jan 2012 - 19:30

Pozdrav svima!Planiram na odmor na Zlatibor od 23.01. nikad dosada nisam bila na Zlatiboru pa me zanima da li tamo postoje prodavnice mesovite robe tipa mini marketa jer dolazim autobusom pa da ne vucem hranu iz Novog Sada!?Smestaj mi je u blizini autobuske stanice i pijace!Hvala

#719 predrag

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:265
  • muški

Napisano: 03. Jan 2012 - 21:31

Ako pazljivo procitate par stranica unazad, videcete da postoji miniMaxi.

Postoji jos dosta manjih prodavnica u kojima su unormalili cene pojavom Maxija (kao i otvaranjem Tempa i Metroa u UE). Ipak, oko pijace/stanice, jos se moze naci prodavnica sa malo neuobicajenim cenama, blago receno.

I jos nesto (iako je vec pisano o tome):

Talija ketering je odlican i prihvatljiv izbor, ukoliko ne zelite da spremate hranu svaki dan. Ujedno, dosta restorana ima tzv dnevni meni (corba/supa, glavno jelo, salata, hleb i kolac) za sasvim prihvatljivu sumu novca.

user posted image

#720 zucca

backpacker

• Član
  • Poruka:20

Napisano: 04. Jan 2012 - 21:04

Ima li trenutno snega na Zlatiboru, sutra polazim???

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0