Zlatibor
Napisano: 26. Jul 2011 - 21:14
Zlatibor je planina koja ima za svakog po nešto, kako za one koji vole šetnju i hlad, tako i za one koji uživaju u kupanju u hladnoj vodi i prirodnom ambijentu, za hedoniste i noćne ptice!
Mnogi kažu da je hladna voda na kupalištima na Zlatiboru, ali gube iz vida da su to većinom pregrađeni potoci, a i otvoreni bazeni se u toku noći rashlade. Takva kupanja treba voleti i unapred se pripremiti da temperatura vode nije banjska, nego da se u vodu ulazi postepeno.
Preporučujem apartmane u "Srpskoj kući" i ishranu u "Novakovom dvoru" koji je samo malo dalje od "Mirisa dunja", jer smatram da su tamo cene pristupačnije i izbor jela širi. Blizina manjeg otvorenog bazena u vili "Romantika", nekoliko prodavnica i jedna pekara, miran kraj i miris šume i livade, etno izgled apartmana i ljubazni vlasnici čine da se ovakvo mesto stvarno mora preporučiti.
Uživala sam i napunila baterija za do sledeće godine, a onda nadam se opet - put Zlatibora! Za kupanje preporuka je i Jekino vrelo, kao i Boškova voda, Zlatiborska jezera, a naročito kupalište kod Komše (prema Semegnjevu), a kažu da ima i u Mušvetama kod Čajetine ali tamo nisam bila.
Napisano: 28. Jul 2011 - 15:08
Napisano: 06. Aug 2011 - 16:07
E,ljudi bila sam tamo i pala u nesvest od lepote, toplo i ljubazno osoblje, prelepe vile koje su spojene bazenom, apstraktne moderne stvari sve to u jednoj sumici gde te bude pticice. A udaljen od centra Zlatibora 6 min.
Veoma povolji apartmani za svakoga ponesto...
Bogoev Ljiljana
Napisano: 11. Aug 2011 - 12:29
šta je povoljno u ceni od 55-70e po danu
Ovu poruku je izmenio ljerka: 11. Aug 2011 - 20:23
obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 12. Aug 2011 - 12:40
GP"KONAK" Zlatibor...idem tamo u nedelju pa me zanima da li je neko bio,ako jeste kakva su iskustva???
Pozdravvvvvvvvvvvvvvvv..............
Napisano: 13. Aug 2011 - 22:54
Pročitao sam dosta postova do sada, ali mi sada potrebna pomoć u što kraćem roku.
Neplaniramo dolazimo na Zlatibor za par dana, a nemamo smještaj.
Potreban nam je smještaj za 4 osobe, 2 para. Po mogućnosti do 1 KM od centra, okvirno, a ujedno da je povoljan, oko 20€-25€.Može apartman ( čuo sam da ima povoljnih ) a i može i soba sa kupatilom ( 2x ).
Ako neko ima informaciju, preporuku u okviru navedenog, cijenio bih ako mi može napisati ovdje ili na pp.
Hvala unaprijed.
Napisano: 14. Aug 2011 - 08:37
1.Vodica,
2.Kod Komse,
3. Vodopada Gostilje
4. Jezera Ribnica
4. Stopica pecine ?
Putopis Tunis Putopis Tajland Putopis Durmitor Putopis Petra Putopis Andaluzija
Putopis:Djavoljavaros MFTPetra Putopis o Jerusalemu
Napisano: 14. Aug 2011 - 18:35
"Kod komše" se nalazi na putu ka Semengenjevu.
Vodopad se nalazi u selu Gostilju.
Jezero Ribnica se nalazi nekih 7 kilometara od centra Zlatibora, a 4 km od magistralnog puta koji vodi prema Crnoj Gori.
Stopića pećina nalazi se u blizini mesta Rožanstva.
Postoje putokazi i sve se ovo veoma lako nalazi, bitno je samo krenuti prema pomenutim mestima.
Evo i mape:
Napisano: 14. Aug 2011 - 18:58
Putopis Tunis Putopis Tajland Putopis Durmitor Putopis Petra Putopis Andaluzija
Putopis:Djavoljavaros MFTPetra Putopis o Jerusalemu
Napisano: 15. Aug 2011 - 13:25
Mladi i ljubazni ljudi ce vam svakako pomoci i uputiti gde treba, ili gde hocete. Imaju i mape, brosure... (besplatno je)
Napisano: 16. Aug 2011 - 16:22
Nama se ranije dopadao onaj deo kod Karaule/Mirisa Dunja. Bili smo smesteni u vili Aleksandra, ali sada bismo da vidimo jos neke.
Bitno nam je da je mir, da nema buke i da je u zelenilu.
P.S. Velika mana je sto nigde nema sajta/portala gde bi mogle da se vide ocene gostiju, a-la booking.com. Jer smestaja ima na tone i jako je tesko izabrati. Svi deluju manje-vise lepo, a to cesto ne mora da bude tako. Dovoljno je da je pored puta, neke sulude diskoteke ili druge kucerine i ugodjaj vise uopste nije isti.
Hvala!
Napisano: 16. Aug 2011 - 18:53
Prvo jedna stvar diskoteke na Zlatiboru????? Hahahah...
Predlog GP KONAK.....Usluga prvoklasna ulaz na karticu.....
Uostalom pogledajte sami http://www.konakzlatibor.com/
Jos nesto apartman je 3000 dinara ali vredi svaku paru,ja jos uvek boravim ovde.
sami odlucite .
pozdrav.
Ovu poruku je izmenio ljerka: 03. Sep 2011 - 05:07
obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 17. Aug 2011 - 01:54
Otkud znam da li Zlatibor ima ili nema diskoteke, folkoteke i sl. Uzasavam se tih stvari, bilo sta sto tresti i pravi buku.
Konak super izgleda unutra ali je bezobrazno blizu centra... znaci bukvalno na pijaci. To nam ne odgovara.
Za sada smo se 99% odlucili za vilu Simovic. Deluju jako fino, a covek nam se javio na email nakon svega 2 sata (primera radi, welness hotela mona nam nije odgovorio vec treci dan!)! Uz to daje 1 dan gratis ako ostajes vise od 7 dana. Jedino sto nisu stavili slike kako izgledaju kupatila, ali racunam da su skroz korektna, jer ceo enterijer deluje da je sa ukusom sredjen.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0