Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Istanbul- sta obici

53 odgovora na temu

#46 Čika Zmaj Jova

putnik

• Član
  • Poruka:124

Napisano: 07. May 2012 - 13:00

Pogledaj porukuPhillippe @ 05. May 2012 - 22:25

3. Krstarenje Bosforom
... A sve te ture voze sat i po!I prolaze pored istih stvari.

To je "srkaćena" tura... Prava tura - do Crnog mora & nazad - draje 3.5 sata tamo i još toliko nazad... Ide dva puta dnevno cena 10 evra... mislim, nisam siguran....Pa ko voli da se vozi po Bosforu ima da uživa....
Takodje je sasvim prijatna voža i do Prinčevskih ostrva... Sve to ima na netu...

Ovu poruku je izmenio Čika Zmaj Jova: 07. May 2012 - 13:00

#47 Phillippe

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:311
  • muški

Napisano: 07. May 2012 - 21:01

Iskreno,prvi put cujem za tu duzu turu
... Y Lo Mejor Siempre Espera ... Adelante !

#48 Srckica

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 08. May 2012 - 09:04

Sto se tice krstarenja kompanija IDO (pristaniste je na Eminonu)nudi tri vrste krstarenja:
1.kratako Bosfor krstarenje(kisa bogaz turu)-10 tl,svakog dana osim nedelje,iz Eminona krece u 14:30,voznja traje oko 2 sata,ide do prvog mosta.
2.puno Bosfor krstarenje(uzun Bogaz turu)-25 tl,traje nekoliko sati,vozi od Eminona do Anadolu Kavagi (ulaz u Crno more),tu pravi pauzu 1 sat i vozi nazad na Eminon.
3.nocno kratarenje(mehtap turu)-20 tl,sve je isto samo nocu.

Kompanija TURIOL (pristaniste je levo od Galata mosta,desno je Eminon)nudi krstarenje od 1,5 sat,cena 12 tl,staje na Uskudaru i dalje do drugog mosta,krecu na svakih sat vremena.

#49 Čika Zmaj Jova

putnik

• Član
  • Poruka:124

Napisano: 08. May 2012 - 09:18

Odlično ! Sada si me podsetio da 2 kompanije rade krstarenje... Poslednji put kada sam
išao na "dugo" krstarenje cena je bila oko 10 evrića i radila je samo jedna firma.. Bilo je davno...

Prošle godine sam umesto toga uzeo kartu za gradski prevoz (koja važi i za brodove), pa
onda radio hop-on & hop-off sa tim brogovima (kao sa turističkim busevima) ... a ima ih
onoliko, i u svim pravcima... Pola dana sam proveo na Bosforu, vozeći se tamo-ovamo...

Ovu poruku je izmenio Čika Zmaj Jova: 08. May 2012 - 09:18

#50 funky girl

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 11. May 2012 - 11:04

Ja sam friško sa odmora i tokom svog boravka išla na sam na ovu kraću turu od sat i po, platila 12 lira kartu, navečer u 7 sati...polazak iz Eminonu, brod svraća u luku na azijskoj strani i dalje se ide do Bosforskog mosta, tu se zaokrene i nazad do Eminonu.
...born 4 fun & travel

MFT Prag

#51 Phillippe

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 13. May 2012 - 19:02

Svraca u luku???
MIslis, bas staje u luku da izadjete?

#52 Srckica

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 14. May 2012 - 11:05

Da li ste isli kompanijom Turiol?

#53 funky girl

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 17. May 2012 - 14:59

Pogledaj porukuPhillippe @ 13. May 2012 - 19:02

Svraca u luku???
MIslis, bas staje u luku da izadjete?

Samo "svraća" na 5-6 min da pokupi putnike tamo i nastavlja dalje, nema izlaska...ne sjećam se koja je bila kompanija
...born 4 fun & travel

MFT Prag

#54 Phillippe

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 21. May 2012 - 13:55

Hmmm...pa to i nije bas 'nesto'
U sustini svi rade isto

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0