Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

NEA FLOGITA

86 odgovora na temu

#61 mungosava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3102
  • ženski

Napisano: 25. Aug 2011 - 10:54

Gde nadje tenk?Postavljena slika Postavljena slika
Da li ste imali bolju liniji posle letovanja? Da uplatim doručak sledece leto?Postavljena slika

Eto jos korisnih info!

Ja sam od onih baba sto su budne mnooogooo pre 7h, pa nemam iskustva sa budjenjima kao ti .Postavljena slika

Pre 9h vec bih popila kafu uz net, prosetala pudlu bar 1sat i plivala jos 1sat Postavljena slika

Postavljena slika

"guzva" na plazi oko 8h...i moj verni pas ceka da mi dojadi brckanje :)

Ovu poruku je izmenio mungosava: 25. Aug 2011 - 10:56

m u n j o s a v a

#62 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 25. Aug 2011 - 14:46

Ooooo što je divna kuca :ljubav:, tako te mirno čeka dok si u vodi, jel ide na kupanje sa tobom (izvinjavam se na skretanju sa teme, ali nisam mogla da odolim :) )

#63 mungosava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3102
  • ženski

Napisano: 25. Aug 2011 - 20:33

Mona je vanserijski dobar pas :srce:
Obozava vodu i vrlo rado pliva, ali je to bilo moguce samo ovako rano ujutro, dok oni koji ne vole pse jos spavaju :zvizduk:
Sama odluci kada ce u vodu, ovo je bio dan sa prilicno hladnom vodom, ja sam uzivala, ali je gospodjica odlucila da joj je prijatnije na obali, sasvim mirno sedi i ne pomera se sve dok plivam (pola sata do sat), ali me ne ispusta iz vida :)

Postavljena slika

i ja se izvinjavam na ovom skretanju teme, necu vise ... ( ni manje hi hi hi) :D

Ovu poruku je izmenio mungosava: 25. Aug 2011 - 20:43

m u n j o s a v a

#64 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 25. Aug 2011 - 22:52

Mona je predivna :klap:
Sad znam kome još da se obratim za savete i preporuke kad rešimo da povedemo našu kucu na more. :)

Ovu poruku je izmenio mikap: 25. Aug 2011 - 22:53

#65 mikicica

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 03. Sep 2011 - 17:10

Evo nas u Nea Flogiti. Dosli po preporuci prijatelja. 4 odraslih, beba i dete od 3 godine. Nasli smestaj za 15 min. 7 krevetni app na plazi sa 2 sobe za 35 Eur. Skroz je lepo. Ja bila sumnjicava prema mestu, ali se sada uopste ne kajem...Plaza siroka i lepa, ima dosta plicaka, lepo je i za setnju uvece, nije mrtvo. Do sada sam u Gr bila u Pefkohoriju, Toroniju, Sartiju, Haniotiju i ovo je moyda najbolja kombinacija do sada-lepa plaza nije mnogo veliko bucno i guzva, a opet ima nekih sadrzaja.

Eto toliko, nadam se da cu nekome pomoci u vezi sa izborom mesta za odmor...Pozdrav odoh da se bucnem...:-)

#66 biljana11

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 19. Jan 2012 - 18:28

Pogledaj porukunikita61 @ 14. Feb 2011 - 15:51

U potrazi za ovogodisnjom destinacijom, dobila sam i ponude vlasnika app u Nea Flogiti i dodatne slike. Ako nekoga bude zanimalo, moze na pp...
Mene zanima kako je u tom mestu. Imam klince od 2,5 i 5 godina i volela bih da dobijem adresu ljudi koji izdaju apartmane. Pozdrav

#67 mary26

putnik

• Član
  • Poruka:145

Napisano: 23. Jan 2012 - 12:42

@biljana11

I mene zanima!!!I ako mozete da mi kazete da li u Flogiti postoje i neke druge plaze sem one centralne, uz setaliste,sa puno kafica i lezaljki?Planiram da idem u Avgustu pa mi bas nesto ne prija ona guzva.Letovali smo prosle godine u Dionisiosu pa smo na jedan dan bili u Flogiti.Lepo je, ali mi ona guzva na plazi u centru mesta nikako nije prijala.

Ovu poruku je izmenio mikap: 19. Feb 2012 - 12:10
Obrisan citat, direktan odgovor na post

#68 nekonesto

backpacker

• Član
  • Poruka:22

Napisano: 27. Jan 2012 - 14:49

Mene interesuje koji smeštaj preporučujete u Flogita, da je blizu plaže, 3krevetni apartman nam treba? Ako neko ima kontakt telefon ili mejl vlasnika. Hvala!

#69 Nic

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 27. Jan 2012 - 16:48

Cao, bila sam u Nea flogitu i moji utisci su ovi, mesto je po mom misljenju samo za porodicne ljude, setaliste blizu plaze je siroko. Ispred plaze ima prelepi parkic sa palmama. Ne mogu tacno da se setim ali nekim danima je imao i pijac. Sto se mesta tice nije skupo, vecina grka ne zna ni srpski ni engleski, ako ubodete nekog da zna vi ste srecni. More je super, nije prljavo , a i toplo jei plaza je sasvim ok. Ima puno zezalice za decu. Moja vila je gledala na more i stvarno je bila lepa. Nea flogita se spaja sa nea plagiom. Popodne je duvao vetar. Grci obicno petkom i subotom dodju pa je guzva, inace mi smo isli jula uopste nije bila guzva.. Solun nije mnogo daleko, mi smo bili u aqua park blizu soluna trebalo nam je mozda 2 sata autobusmom. Sve u svemu jedno mirno, lepo i porodicno mesto :vruce:

#70 mary26

putnik

• Član
  • Poruka:145

Napisano: 28. Jan 2012 - 00:50

@Nic

u kom si smestaju bila i da li si bila zadovoljna?

Ovu poruku je izmenio mikap: 19. Feb 2012 - 12:18
Obrisan citat, direktan odgovor na post

#71 djura13

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 18. Feb 2012 - 23:43

Manolis house??? Bilo ko, bilo sta?

#72 tihi74

turista

• Član
  • Poruka:57
  • muški

Napisano: 19. Feb 2012 - 01:59

Nalazi se u drugom redu kuća, oko 70m od plaže, nisam ulazio, spolja deluje ok. Mislim da je pogled ka moru nemoguć jer ga zaklanja prvi red kuća. Inače prošle godine smo tražili ponudu i nakon njihovog odgovora pokušali da se cenkamo jer je bio kraj sezone (15-27.9 ), otkačili su nas odmah. Ove godine smo im poslali upit, namerno sa iste adrese, nisu nas ni udostojili odgovora. Nije neka pomoć ali... 

#73 djura13

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 28. Feb 2012 - 14:01

Bas me cudi? Probajte sa nekog drugog mejla.
Nama je sa 35e spustio na 25 u startu. A posle i na 20.

#74 tihi74

turista

• Član
  • Poruka:57
  • muški

Napisano: 28. Feb 2012 - 18:26

Neću da pokušavam, već smo rezervisali na drugom mestu, a rekoh ti možda ima veze sa prošlom godinom... kako god, lepo se provedite, Flogita je lepo mesto.  

#75 Sneguljica45

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 06. Mar 2012 - 23:35

Aj pliz nek mi neko pošalje par kontakata za smeštaj u Flogiti!!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0