Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Krit 2007

• Zaključana tema Tema je zaključana
110 odgovora na temu

#31 explorer

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 12. May 2007 - 13:59

Hteli smo u retimno hotel lefkoniko sands/corner. Da li je neko bio ili cuo nesto o hotelu.

#32 Guru

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:274

Napisano: 12. May 2007 - 17:01

Pogledaj porukuAlexia @ 12. May 2007 - 11:38

Definitivno Retimno. Plaza je duga pescana, siroka i cista kao i more. U Ag, Nikolaosu nisam bila ali po pricama drugih on skoro da nema plaze u samom gradu ili su neke minijaturne betonske i sl.
Dobro ali je Ag. Nikolaos predivan sam po sebi...kao gradic...sada treba odluciti...ali opet rent-car...pa plaze nisu problem...Po meni Ag...ali opet ukusi su razliciti...idi na krstaricu pa vidi opise...jako ima lepih sto se tice Krit-a...sve sa slikama...posle toga ces sigurno odluciti...tj ono sta ti se dopada...

Ovu poruku je izmenio suki: 08. Mar 2011 - 17:21

#33 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 12. May 2007 - 17:31

Pogledaj porukuexplorer @ 12. May 2007 - 13:59

Hteli smo u retimno hotel lefkoniko sands/corner. Da li je neko bio ili cuo nesto o hotelu.
Vec sam u nekoj temi o Kritu pisala o tom hotelu. Nalazi se na oko 10-15 min peske od starog grada, laganom setnjom pored mora. Hotel je vrlo blizu mora, u drugom redu. Mi smo bili u hotelu Kriti beach, oko 500 m blize centru i bili prezadovoljni. isam bila u Lefkoniko, ali upoznali smo neke ljude koji su tamo bili i kazu da je ok. Plaza je kao sto verovatno znate gradska duz celog mesta. Najsira je kod hotela Kriti beah pa se suzava i vec je uza kod Lefkoniko, pa vam zbog guzve preporucujem da prosetate u pravcu centra par stotima metara da nadjete bolje mesto na plazi.
O samom mestu pogledajte malo ostale teme o Kritu na forumu.
Ako vas jos nesto interesuje pitajte

Ovu poruku je izmenio suki: 08. Mar 2011 - 17:20

#34 ANNIE

turista

• Član
  • Poruka:52

Napisano: 12. May 2007 - 22:54

Hvala na odgovorima! Problem je sto za rent-a-car, nazalost, ne postoji mogucnost, mada mi nije problem da koristimo gradski prevoz do okolnih plaza ako je dobar i pouzdan, ali bih volela da i u samom mestu postoji pristojna plaza da se ne ''cimam'' ako me mrzi. Kakva je situacija sa gradskim prevozom, i da li je uopste moguce na taj nacin obici neke od okolnih plaza i mesta?

#35 Guru

iskusni putnik

• Član

Napisano: 13. May 2007 - 01:09

Pa idu na nekihn 30-60h...busevi do okolnih mesta...

#36 jeleena

backpacker

• Član
  • Poruka:21

Napisano: 13. May 2007 - 01:51

Kakva je sama gradska plaza u Herosnisosu? Sto kaze Annie ako me mrzi cimati se busom ili rent-a-carom. Koliko su daleko najblize plaze izvan Hersonisosa? pr. odes autobusom i vratis se popodne.

#37 Guru

iskusni putnik

• Član

Napisano: 13. May 2007 - 20:06

Imas opis...za plaze...ja sam ga napisao...pretrazi malo...gradska nije lepa...plaza koja nije losa je ispod najskupljeg hotela Crete Mares-a (kompleks u belom)...pescana je...ali najlepsa je kada produzis malo od Crete Maresa na levo...nekih...15 minuta peske...ne duze...gde su vile...tu ima prelepa mala plazica...na kojoj su samo Grci i po koji Italijan...ako te bas detaljno zanima procitaj moj opis...

#38 zixon

turista

• Član
  • Poruka:59

Napisano: 30. May 2007 - 17:57

alexia,
treba da uplatim hotel kriti beach jer imas jos nekih informacija koji bi mi pomogli preko koje agencije si isla i ostalo pomozi mi..... rok za uplatu 2 dana pomoc

#39 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 30. May 2007 - 19:22

Ne znam sta te jos zanima. Neces pogresiti sigurno. Mi smo bili krajem avgusta 2005. Vreme je bilo super, ne prevruce. Uvek pomlo duva vetar. Sobe su kao sto si sigurno video u zutoj boji i lepe. Kupatilo je malo sa tus kabinom, ali cisto. Klopa je ok, jedino je dorucak malo jednolican, ali tako je obicno u hotelima sa 3*. Lokacija je stvarno super. Plaza je siroka ispred hotela, ali obavezno idite oko 100m desno, jer su lezaljke ispred hotela bile 8E dve sa suncobranom, a malo iznad 6E. Pogleda sa terase je fenomenalan! Obavezno, ali OBAVEZNO, trazite u agenciji sobu sa pogledom na more. Mi smo isli preko Follow me i odlicni su, preporucujem. Dali su nam sobu kao da smo birali sa uglastom terasom na trecem spratu, od pogleda zastaje dah, idealno za kuliranje na terasi.
Plaza je od sitnog malo tamnijeg peska, more kristalno cisti i bez trave. Problem je sto se relativno cesto desava da krenu talasi, zbog kojih se podize crvena zastavica, jake su podvodne struje, nikako ne ulaziti dublje od kolena tada. Mi smo imali prilicno crvenih zastavica, a smena pre nas ne. To uopste nije problem kad iznajmis kola i odes na neku drugu plazu tada ili na jug ostrva gde su retkko talasi.
Preporucujem kafe na beach roadu-u 5min peske od hotela ka starom gradu Livingroom. Inace, tamo je nocni zivot sveden na ispijanje pica u kaficu, ali posto si izabrao Retimno to te verovatno i ne interesuje.
Obavezno idite do Hanie i do plaze Elafonisi, Preveli, Falasarna...Dobices mau od vodica pa ce ti sve objasniti gde je sta///Putevi su im dobri. Pitaj ako te jos nesto zanima.
Lep provod!

#40 zixon

turista

• Član

Napisano: 31. May 2007 - 15:31

vidi uplatio sam danas hotel creat bic preko robinsona. svaka informacija mi je dobro dosla, ako ima jo nekih onformacija negde slbondno mi poslalji. hocu da budem spereman kad odem tamo. hval ati unapred.

#41 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 31. May 2007 - 16:01

Pretpostavljama da mislis na hotel Kriti beach. Pa eto, najvaznije sam ti napisala. Ne znam sta bih jos...Evo pogledaj jednu slicicu sa terase.

#42 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 31. May 2007 - 16:04

Evo i roze peska sa plaze Elafonisi...

#43 zixon

turista

• Član

Napisano: 31. May 2007 - 18:41

koliko je udaljena plaza Elafonsi od hotela Kriti Beach, i daj mi jos informacija sve sto znas i imas please

#44 Alexia

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 01. Jun 2007 - 20:47

Plaza Elafonisi je udaljena 2-2.5sata. Nalazi se na zapadu ostrva, pogledaj na mapi Krita. Takodje na severozapadu je i Plaza Falasarna, kao i ostrvce Gramvusa. Lepa je plaza Marathy (naci ces slike preko google ). Ona je blize isto ka zapadu, ne secam se tacno koliko kolima mozda sat. Istocna obala je daleko da se ide jedino ako ne mislis da letovanje provedes u kolima. Putevi su dobri i lako ces se snaci.

#45 zixon

turista

• Član

Napisano: 02. Jun 2007 - 08:19

hvala na svemu mnogo mi pomazes kako da se spremim za letovanje, ako imas jo s nesto slobodno mi posalji puno pozdrava

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0