Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

HOTEL ALET- BEČIĆI

• Ne možete pisati na ovoj temi
4 odgovora na temu

#1 Tamilan

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 05. Aug 2010 - 22:44

Da li je neko skoro bio u hotelu "Alet Moc" u Bečićima, u kakvom stanju su sobe,da liu su čiste, kakva je hrana...Trebao bih da idem oko 20. avgusta.Pozz.

Ovu poruku je izmenio Tamilan: 06. Aug 2010 - 00:16

#2 proba

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 16. Aug 2010 - 15:57

Ja sam svratio tamo prosle godine, jer mi je to bio jedan od izbora. I bilo mi je drago sto se nisam odlucio. Dusa mi je bila u nosu dok sam se popeo da obidjem ceo kompleks. Video sam da nemaju sve sobe klimu...

#3 Zorbas

putnik

• Član
  • Poruka:110
  • muški

Napisano: 05. Sep 2010 - 00:13

E Milane i ja sam bio u Aletu pre 10 godina i pretpostavljam da je tamo vreme stalo što se tiče soba i nameštaja. Cene svakako nisu na starom nivou. Čak je i vode bilo tu i tamo zavisi gde si smešten jer su sobe i apartmani na brdu. Nije loše zbog kondicije upražnjavati stepenište gore dole 4-5 puta dnevno. Do plaže se stiže ispod nadvožnjaka i direktno pored kanalizacionog filtera tako da je užitak potpun.
U Crnu Goru treba poneti dovoljne količine Orosala i komplet za ifuzioni rastvor uz prethodno položen kurs za prvu pomoć jer zbog Ekološke države lako dolazi do trovanja i dehidracije organizma.

#4 rakica

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 03. Apr 2011 - 23:36

Za letovanje u Aletu/nekadasnji MOC/ nije dovoljno *svratiti*...Cinjenica je da nije,bas, uz more ali se do plaze lako i bezbedno dolazi.Doduse neuglednom stayom ali to je na dusu Opstine... Hotel je sasvim o.k. za taj rang i te pare/kad god bili/. Vode ima uvek i koliko hocete, peskiri se menjaju svaki dan,sobe ciste svakodnevno, okolina je veoma uredna...namestaj jeste malo stariji ali funkcionalan,osim u kupatili gde nema yavesa ya tus-kadu pa uvek sve iskavsite...Hrana je iyvrskna, raynolika i veoma uredno pripremljena i servirana. Osoblje veoma dobro i nema nikakvih primedbi osim na osoblej u Restoranu A-la cart gde je sve zastarelo... Sve drugo je sasvim pristojno i uredno,dovoljno ya jedno letovanje. Svaka soba ima terasu sa stolicama/bez stola/. Mi smo bili 5 puta i da nam nije dosadilo ,opet bi smo

#5 Angie-

backpacker

• Član
  • Poruka:21
  • ženski

Napisano: 08. Jul 2011 - 23:08

Blizu kog hotela se nalazi Alet Moc?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0