Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Tara

1096 odgovora na temu

#1051 pefkari

tasoslijka, kaficanka, putofil

• Član
  • Poruka:21669
  • ženski

Napisano: 18. Jan 2012 - 20:45

Samo cu dodati da TO nikada ne bi bio moj izbor, moj suprug je sam odabrao kada su nam "otpali" Katici, a moja velika greska je sto nisam mesec dana ranije insistirala da obidjemo objekat, kada smo vec bili u blizini...ali, ko zna zasto je to dobro! :) Onda, verovatno, ne bismo upoznali divne ljude koji su se vec oglasili! ;) :srce:
To mesto mi se nikada nije dopadalo ni onako u prolazu, jedino sam racunala da NISTA na Tari ne moze biti toliko lose! Eto, i mator covek, s iskustvom putnika, moze da se zezne! ^_^

Ovu poruku je izmenio pefkari: 18. Jan 2012 - 20:46

#1052 anajan

backpacker

• Član
  • Poruka:32
  • muški

Napisano: 19. Jan 2012 - 10:57

Znaci to je definitivno bivsi motel Dzogazi, uhhh nisam uopste to shvatila pre odlaska, tacnije nisam povezala da ste vec pisali o tome (Infoputnik i Dragan). Sve se poklapa sto ste naveli, i nadam se da niko nece pogresiti i otici tamo!
Ali jedino dobro iz cele price je sto smo upoznali divne ljude tamo i po tome cemo i pamtiti odmor Postavljena slika Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio anajan: 19. Jan 2012 - 10:58

#1053 DakaBane

putnik

• Član
  • Poruka:118

Napisano: 19. Jan 2012 - 23:22

....hajde molim Vas ako neko zna da mi napise,gde se nalazi Kucica na steni???? znam da je u Bajnoj Basti,ali gde??? i....da li je u zimskom periodu prohodan put Perucac-Mitrovac???????

#1054 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 19. Jan 2012 - 23:53

Put Perucac/Mitrovac je uvek prohodan zbog odrzavanja brane na Zaovinskom jezeru, pa cak i kada su zime sa mnogo snega.
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#1055 shonebg

turista

• Član
  • Poruka:60
  • muški

Napisano: 20. Jan 2012 - 21:12

...ako misliš na kućicu,na steni,na Drini,ona se nalazi na ulazu u mesto Rogačica,kada se spustiš sa Debelog brda(Povlen) prema Bajinoj bašti.

#1056 DakaBane

putnik

• Član

Napisano: 21. Jan 2012 - 00:50

Hvala Infoputnik,hvala Shone.

...a odakle se spustam???? sta je to Debelo brdo, mi smo se u Bajinu bastu uvek spustali iz pravca Kakudjerskih bara,pa mi ovo sto si napisao nije jasno

#1057 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 21. Jan 2012 - 01:01

Izvini, al sta ces tamo? Ona je lepa za slikanje sa kopna (interesantna). Znam da su je kajakasi koristili ranije i da je voda odnela pa su je ponovo napravili i postavili na stenu. Jedino ako si mislio da je vidis onako s kopna.
Mislim da se ona nalazi na ulazu u BB iz pravca Ljubovije. Na sred Drine se nalazi na steni.

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 21. Jan 2012 - 01:13

......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#1058 ljerka

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 21. Jan 2012 - 07:49

Pogledaj porukuDakaBane @ 21. Jan 2012 - 00:50

...a odakle se spustam???? sta je to Debelo brdo, mi smo se u Bajinu bastu uvek spustali iz pravca Kakudjerskih bara,pa mi ovo sto si napisao nije jasno

Od Beograda do Tare uvek putujemo preko Valjeva, velikim usponom preko Debelog brda, gde napravimo kratku pauzu za kafu, spustimo se na Drinu, pored kucice na steni, na Bajinu Bastu i Taru.

Ovaj pravac nije nikad opterecen vozilima, ali ima krivina preko Debelog brda Postavljena slika, pa ko voli brdsko- planinsku voznju, eto lepe prilike.

Postavicu kasnije slike kucice na Drini kad ih pronadjem i pripremim.

Pogledaj na ovom linku plan puta :

http://www.zlatibors...g.net/VARo.html

Objasnjenje polozaja kucice na steni :

http://bbasta.org.rs/bajina_basta.html

Ovu poruku je izmenio ljerka: 21. Jan 2012 - 07:50

#1059 M&N

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:365
  • nije upisan

Napisano: 21. Jan 2012 - 15:05

[indent]Zdravo drugari!Da li je mozda neko bio u vili Hajducica u Kaludjerskim barama ili mozda ima neku informaciju o ovom smestaju.Treba da potvrdimo rezervaciju pa bi nam svaka informacija dobro dosla!Hvala unapred!
[/indent]

Ovu poruku je izmenio M&N: 21. Jan 2012 - 15:01

#1060 killav_gloop

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 21. Jan 2012 - 20:42

Pogledaj porukuM&N @ 21. Jan 2012 - 15:05

[indent]Zdravo drugari!Da li je mozda neko bio u vili Hajducica u Kaludjerskim barama ili mozda ima neku informaciju o ovom smestaju.Treba da potvrdimo rezervaciju pa bi nam svaka informacija dobro dosla!Hvala unapred!
[/indent]

..slobodno potvrdi..bio sam sa porodicom letos i sve je bilo maximalno korektno..

#1061 M&N

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:365
  • nije upisan

Napisano: 21. Jan 2012 - 20:46

Hvala mnogo na informaciji!

#1062 DakaBane

putnik

• Član

Napisano: 22. Jan 2012 - 17:21

da Infoputnik planirali smo da je vidimo uzivo s kopna,malo nam je ladno za kupanje, u svakom slucaju hvala svima na odgovorima,Ljerka tebi hvala za ove linkove.

pa za jednom mesec dana ....Tara....

#1063 Rasha1202

backpacker

• Član
  • Poruka:31
  • muški

Napisano: 23. Jan 2012 - 21:49

Pogledaj porukuInfoputnik @ 18. Jan 2012 - 19:26

Znaci da se radi o bivsem Dzogazi :o. Citajuci sam shvatila cim ste rekli da je preko puta Kurte , ali mi ime nepoznato. Uzas!! :tik:
Secam se Draganovog posta od ranije i ja sam pisala o njemu. Zao je i meni sto nije niko to pronasao, ali i tema je vec obimna i naziv motela se promenio. :not_i:

Evo sad cu vam reci poreklo tog mesta i nadam se da ce se naredni putnici odreci Tara lux ex Dzogazi.(ovo sam namerno napisala ovako zbog pretrazivaca)

Dzogazi je motel u vlasnistvu pevacice Lele Andric. Devedesetih godina u njemu se okupljalo drustvo tzv.biznismeni (opasni momci sa vrlo slobodnim damama ) radi opustanja. Upotrebila bih gore reci jer ima elemente kupleraja. Odavno je oznaceno kao prljavo i veoma lose u svakom smislu. Rupe na zidovima su od kursuma u periodima preteranog veselja. Kasnije je pokusano da se izdaje ekskurzijama, ali je to jako kratko trajalo jer ko bi isao na takvo mesto. Onda je dato na zakup na 5 godina i to je sada to. Verujem da nista nije ulagano, mesto je mracno jer je bilo i namenjeno za one koji vole teske drapere. Novi vlasnik ne moze da nije znao istorijat ovog mesta, jer cela Tara to zna, pogotovo jer je vlasnica kontraverzna dama. Lakse mu je da ne pominje pravi razlog ruine, ne ide mu u prilog. Za renoviranje naravno da mu se ne isplati, jer je uzeo na 5 g.

Inace, ovo je jedini los smestaj na Tari, ostalo je u principu domacinski i pristojno.

Ja sam vam još pre Nove godine rekao da sam bio u "vili" Tara Lux i da su između ostalog domaćini u hotelu bili i buba-rusi, a što se tiče Lele Andrić, evo slike koju sam zatekao u "vili", njena slika na zidu okačena k'o da je ikona!!!

Priloženi fajl  Lela Andric.jpg   40.33K   11 Broj preuzimanja

Ovu poruku je izmenio Rasha1202: 23. Jan 2012 - 22:07

#1064 anajan

backpacker

• Član
  • Poruka:32
  • muški

Napisano: 24. Jan 2012 - 10:12

Verovao ili ne buba-ruse nismo imali Postavljena slika A ni Lelinu sliku nisam videla, posto je Tito zauzeo sva slobodna mesta na zidu Postavljena slika
Ma cini mi se da ni rusi ne bi bili toliki problem, koliko je sve ostalo uzasno ....
Pravo da ti kazem, onako nesto sam tesko mogla i da zamislim. A kada sam videla tvoj post, vec smo bili uplatili, tako da nam je ostalo da idemo pa sta bude...

#1065 Rasha1202

backpacker

• Član
  • Poruka:31
  • muški

Napisano: 24. Jan 2012 - 23:34

Pa koliko je lepo u vili Tara Lux sasvim je normalno što su i buba-rusi pobegli odande!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0