Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Tara

1096 odgovora na temu

#1096 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:365
  • muški

Napisano: 09. Apr 2012 - 13:19

Posto nikad nisam bio na Tari zanima me sto je interesanto da se vidi, i gde je nabolje za smestaj?

Ovu poruku je izmenio BojanMKD: 09. Apr 2012 - 13:19

#1097 Nemos

putnik

• Član
  • Poruka:192
  • muški

Napisano: 09. Apr 2012 - 13:32

Pogledaj porukuBojanMKD @ 09. Apr 2012 - 13:19

Posto nikad nisam bio na Tari zanima me sto je interesanto da se vidi, i gde je nabolje za smestaj?

Tara je prelepa, ali može se desiti da je za mlađu populaciju malo dosadna. Nije zatrpana kao Zlatibor. Po meni najbolje je biti smešten na Kaluđerskim Barama tj u blizini hotela Omorika. Postoji nekoliko staza za šetanje u blizini samog hotela, zatim manastir Srpskih Svetitelja, vidikovac Crnjeskovo što su sve šetnje od 3-5 km. Ako idete svojim kolima u blizini je Zaovinsko jezero, selo Kremna pa zatim Mokra Gora a i Višegrad je na 60 km odatle. Sve u svemu Tara je prvenstveno planina za odmor a ne za lud provod.
Najbolje je da iščitate predhodnih deset, petnaest strana, ima svakakvih informacija od komentara smeštaja do izleta koje su drugi forumaši pravili od 2011. na ovamo.
Pozdrav!!!:)

Ovu poruku je izmenio Nemos: 09. Apr 2012 - 14:01

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0