Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Privatni smještaj u Crnoj Gori

• Ne možete pisati na ovoj temi
132 odgovora na temu

#31 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 03. Aug 2007 - 10:15

To je tacno,muljaju kako stignu. Za smestaj nikako na bum! Ja bih svima preporucila da rezervisu preko turistickog biroa, jer onda nema ispale, a smestaj je stvarno kategorisan, sta trazis to i dobijes iliti platis.Ja sam par puta rezervisala preko njih i uvek su bili super. Imali smo odlican smestaj i u Budvi i u HN. Mada sam ja prilicno precizirala sta hocu, sto je sigurno... Mada, sada je sezona u jeku, to ipak treba rezervisati malo ranije, ali mislim da je tako ipak najsigurnije.

#32 jele

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:492
  • ženski

Napisano: 14. Mar 2008 - 10:03

Ja sam 2006. preko sajta turizamcg nasla smestaj u Kotoru, Dobroti i bila prezadovoljna. Isli smo svojim kolima, tako da smo isli na plaze u Krasice, Perast, Orahovac, Rose, Zanjic, Miriste, ma svuda. Obozavam Kotor, tako da sam htela da budem stacionirana blizu starog grada. Uglavnom, pohvale za sajt.
Gledala sam ga opet pre neki dan jer htedoh za 1. maj do Kotora, pa me cudi sto se od 2006. ponuda privatnog smestaja u Dobroti nije prosirila.
Putopis: Krf

#33 200 na sat

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:235
  • muški

Napisano: 23. Mar 2008 - 12:20

Sajt generalno nije loš, dobro je zamišljen ali neke stvari
u CG jednostavno neće nikada profunkcionisati. Naime 99% smeštaja
prezantovano na ovom sajtu nema istaknutu cenu (čak ni na izmaku sezone),
a nije bolja situacija ni kada ih pozovete telefonom.
Prošle godine pronađem ja smeštaj za svoju porodicu i pozovem tel. da se
informišem o ceni smeštaja, i razgovor teče ovako:

JA - Dobar dan, video sam Vašu prezentaciju na internetu pa me zanima kolika bi bila cena najma (tog i tog) apartmana od 01. septembra.

Vlasnica apartmana - Paaaaa ne znam, to zavisi...

JA - Izvinite od čega zavisi ?

Vlasnica aprtmana - Pa kako od čega !?! OD PONUDE I POTRAŽNJE

JA - A znate li bar koliko će odprilike da košta ...

Vlasnica apartmana - Ne znam. Zovite pre nego što budete pošli.

JA - ??????!!!!!!!!?????

Inače ceo razgovor se odvijao negde polovinom maja, kada su oni malo poslovniji (i ljubazniji) već prodali svoje kapacitete.

#34 jele

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:492
  • ženski

Napisano: 24. Mar 2008 - 15:14

I ja bih volela da postoji istaknut cenovnik za smestajne jedinice na sajtu, nekad me mrzi da zivkam redom. Ali i kada sam zvala vlasnike ili im pisala mail sa upitom o ceni, uvek su mi odmah odgovarali, nisam nailazila na neke probleme. Verovatno zavisi od slucaja do slucaja.
Putopis: Krf

#35 dalakis

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 08. May 2008 - 14:44

Prosle godine sam prvi put rezervisao smestaj zahvaljujuci sajtu turistickog saveza Crne Gore.Moje iskustvo je pozitivno jer je smestaj bio u skladu sa prezentacijom na sajtu.Domacin takodje nije menjao unapred dogovorenu cenu smestaja sto je bio veoma cest slucaj kod drugih,zbog povecane potraznje smestaja u spicu sezone.Svakako smatram da ponudu treba prosiriti jer je ovakav nacin odabira smestaja neuporedivo bolji od odlaska na letovanje na slepo,narocito ako imate decu.

#36 Anchi72

backpacker

• Član
  • Poruka:30
  • ženski

Napisano: 16. Jun 2008 - 18:14

Putovala bih za par dana u Crnu Goru, da li neko ima ideju ili neki web kako da pronadjem smestaj za 7 dana (izuzev Bg turistickih agencija)?Ono sto me zanima su apartmani, bilo bi dobro na plazi.Hvala

#37 Oblak_u_bikiniju

putnik

• Član
  • Poruka:130

Napisano: 16. Jun 2008 - 19:29

Cao, mozemop se kontaktirati preko pp, jer znam nekoliko ljudi koji izdaju smjestaj. ovo se odnosi na HN, koji ima i dobru web stranicu www.hercegnovi.turist gdje ides na "turizam", pa na "smjestaj" i imas popis smjestaja, kako hotelskog tako i privatnog.
Sa druge strane, ako zelis, mogu ti poslati informacije o smjestaju za koji ja znam.
Dobrodosla Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 21:00
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#38 pute

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:305
  • ženski

Napisano: 16. Jun 2008 - 20:44

Evo ti ovaj sajt, moj decko je nesto radio za njih (u vezi programiranja) pa sam tako cula za njih..

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 21:00
reklama

#39 Anchi72

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 16. Jun 2008 - 21:30

Hvala oblaku u bikiniju za dobrodoslicu, bolje vas nasla . Upravo se sa drustvom dogovorila da necemo H.Novi, ali hvala u svakom slucaju .
Hvala Pute idem odmah na ovaj sajt .

#40 sijalica

putnik

• Član
  • Poruka:142
  • muški

Napisano: 16. Jun 2008 - 21:49

ma cim izadjes iz autobusa odma te salecu ko ludi...sobe sobe...apartmani...nadjes povoljnu cenu i to je to

#41 pute

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 16. Jun 2008 - 22:22

Ja bih ti preporucila da ovo izbegnes, prvo posto je jako ruzno tako kako rade, dodjes da prosetas u budvu a oni te vuku za rukav Sobe, sobe.. A i treba se zapitati zasto im je prazno:) salim se, nego cula sam da to rade ljudi koji su dalje od plaze, i kome kuce nisu bas blizu puta pa da ih turisti lako nadju

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 21:01
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#42 pute

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 16. Jun 2008 - 22:24

Pogledaj porukuAnchi72 @ 16. 06. 2008 - 21:30

Hvala oblaku u bikiniju za dobrodoslicu, bolje vas nasla . Upravo se sa drustvom dogovorila da necemo H.Novi, ali hvala u svakom slucaju .
Hvala Pute idem odmah na ovaj sajt .
Nema na cemu:)

#43 Oblak_u_bikiniju

putnik

• Član

Napisano: 17. Jun 2008 - 12:28

Nema na cemu.
Slazem se da je potpuno bez veze prihvatati to krajnje neprostojno cimanje za rukav. Mislim da ti nije cijena jedino sto je bitno za odmor. U eri interneta je potpuno smijesno doci na destinaciju bez ikakvog plana o tome gdje ces spavati.

#44 Anchi72

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 17. Jun 2008 - 18:10

Na sajtu montenegro123 nisam nasla bas odgovarajuce ponude . Da li neko ima neke telefone ili druge sajtove (Bigovo ili nesto u i okolo Budve)-bilo bi dobro na plazi . Hvala

#45 Oblak_u_bikiniju

putnik

• Član

Napisano: 17. Jun 2008 - 18:37

Stvarno mi bolji ne pada na pamet. Mozda da u pretrazivas ukucas "montenegro" ili "budva".
Licno ne znam nikoga u tom kraju da izdaje smjestaj, ako bude neko javio - javljam Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 21:01

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0