Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Privatni smještaj u Crnoj Gori

• Ne možete pisati na ovoj temi
132 odgovora na temu

#121 kovach.bg

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 20. Jun 2011 - 19:40

Potreban mi je je smestaj za dve osobe momak i devojka, da ima sopstveno kupatilo i francuski lezaj po mogucnosti i kuhinju. Potez od Herceg Novog do Kotora i eventualno Petrovac

#122 talija

svetski putnik

• Član
  • Poruka:934
  • muški

Napisano: 21. Jun 2011 - 13:42

odakle vama uopste pomisao da ovej forum sluzi kao oglasnik za pronalazenje smestaja.
napraviste od foruma halo-oglase.
sine veli: ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku

#123 kovach.bg

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 26. Jun 2011 - 17:25

Od hiljadu i jedne teme postoji o ova jedna gde ljudi mogu da pomognu jedni drugima da nadju dobar i povoljan smestaj po preporuci :-)

#124 artichoka

turista

• Član
  • Poruka:94
  • ženski

Napisano: 21. Jul 2011 - 11:11

Cao drugari putnici,

idem u avgustu na Bojanu pa mi treba neki fin smestaj/apartman za 2 do 3 osobe - cist, uredan, da ima kuhinjicu, svoje kupatilo, toplu vodu... sve standard, nista napucano, samo da je kulturiska.

Ako imate savete, iskustva, kontakte, pls podelite, moze i na pvt ako je zabranjeno reklamiranje...

Fala :)

Ovu poruku je izmenio artichoka: 21. Jul 2011 - 11:12

#125 djidja76

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 23. Jul 2011 - 14:44

Ćao, u avgustu planiramo da letujemo u Šušnju, pa ako neko ima preporuku za neki apartman trokrevetni (ništa luksuzno), a da nije iznad pruge neka mi javi. Unapred zahvalna!

#126 nikifriz

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • muški

Napisano: 26. Jul 2011 - 22:15

Interesuje me,da li neko zna povoljan a dobar smeshtaj u Ulcinju u periodu od 15.08 do 29.08.2011.god?Potreban mi je apartman za dve osobe ili dvokrevetna soba sa sopstvenim kupatilom.Hvala!:)

#127 nikifriz

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • muški

Napisano: 28. Jul 2011 - 09:42

Pogledaj porukutalija @ 21. Jun 2011 - 13:42

odakle vama uopste pomisao da ovej forum sluzi kao oglasnik za pronalazenje smestaja.
napraviste od foruma halo-oglase.

pa kada neko negde ide prvi put,a ne moze da nadje smeshtaj,normalno je da postavi takvo pitanje na ovom forumu.neko moze da ga uputi.koliko znam,ovaj forum to ne zabranjuje,zar ne?????

#128 majapp

backpacker

• Član
  • Poruka:12
  • ženski

Napisano: 28. Jul 2011 - 19:43

Meni treba bilo kakav savet,preporuka,kontakt.... izlude i ocorave vise trazeci smestaj u Cg
Ovo sto i nalazim preko neta je papreno :(

Ako moze neki kontakt,preporuka iz licnog iskustva

Sutomore,Buljarice,Petrovac...nebitno...samo da je lepa i postepena plaza zbog deteta

Hvala unapred!!!

#129 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 29. Jul 2011 - 10:42

Pogledaj porukunikifriz @ 28. Jul 2011 - 09:42

koliko znam,ovaj forum to ne zabranjuje,zar ne?????

Ukoliko nije direktno nudjenje smestaja Postavljena slika
Postavljena slika

#130 chiara

backpacker

• Član
  • Poruka:42

Napisano: 02. Aug 2011 - 00:12

i meni treba preporuka za smestaj, ne mogu vise da guglam, prvo jedne cene na sajtu cgprimorije i montenegro.com a ovamo preko mejla druge...ako ima neko preporuku za dvokrevetni studio ili sobu sa kupatilom blizu plaze, moze Tivat, HN becici, Budva, itd...sta god, isla bih uskoro..

#131 majapp

backpacker

• Član
  • Poruka:12
  • ženski

Napisano: 02. Aug 2011 - 00:23

S obzirom da ne idete s detetom nema ni potrebe da trazite preko interneta,prijatelji su mi se danas vratili iz Sutomora i kazu da mesta ima kolko hocete,da cekaju s tablama i da svaka kuca ima reklamu za izdavanje soba...a gledala sam i slike...plaza uopste nije puna Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 02. Aug 2011 - 00:25
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#132 Okano86

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 31. Aug 2011 - 13:04

Molim vas ako neko moze da mi preporuci smestaj u Becicima, idem za 5 dana sa deckom, traba nam dvokrevetna soba ili apartman! Hvala! :klap:

#133 Sun is shining

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 21. Nov 2011 - 13:59

Moze li neko da mi preporuci dobar smestaj u Budvi ili Herceg Novom za Novu godinu? A da cena nije previsoka?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0