Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sokobanja

120 odgovora na temu

#31 Gospodin Iskra

kosmopolita

• Član
  • Poruka:5672
  • muški

Napisano: 23. May 2008 - 09:38

Cene su bas takve 100%,ja sam se smejao i nisam mogao da verujem.Ja bi trebalo da imam neke slicice,samo mi dajte vremena(citaj par dana)da ih iskopam. Znam da sam slikao svasta po Sokobanji,pa naci ce se nesto.
Postavljena slika

#32 soko-banja

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 24. May 2008 - 00:07

imam te fotkice i cele Sokobanje - uzduž i popreko.

Restoran na Lepteriji je u vlasništvu Narodne Banke Srbije - nije profitabilan (kao ni restoran Skupštine grada Beograda ili Narodna skupština) pa su zato cene male - čitaj smešne.

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio soko-banja: 03. Jun 2008 - 14:09

#33 pefkari

tasoslijka, kaficanka, putofil

• Član
  • Poruka:21669
  • ženski

Napisano: 14. Sep 2008 - 10:47

Posle ovolike hvale, probacu da ponovim odlazak! Moje iskustvo je bilo lose, dozivela sam Sokobanju kao veliki vasar + prljavstina. Priznajem, dan je bio veoma topao, bila je neopisiva guzva, mesto u restoranu blizu setalista smo jedva nasli, ali se secam da je bila dobra klopa. Zato vec dugo izbegavam da ponovo odem, ne mogu prosto da verujem da mi se nije svidelo kada se svidja mojim drugarima koji su bili vise puta, a vidim da se svidja i svima vama, pa se vracate.

#34 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 14. Sep 2008 - 16:14

Odlicno za vikend. Nije skupo, dobra hrana, posecenost cele godine, a to sto ponekad ima smeca, pa ima ga manje/vise svuda, gde god krenuli. ;)
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#35 Jeluska

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:464
  • ženski

Napisano: 16. Sep 2008 - 22:39

Postavljena slika
Postavljena slika
Stvarno videti, znaci: videti kisu kako pada uvis...

#36 pefkari

tasoslijka, kaficanka, putofil

• Član
  • Poruka:21669
  • ženski

Napisano: 16. Sep 2008 - 22:43

Jeluska, ovo je sta i gde tacno?

#37 ljerka

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 21. Sep 2008 - 12:54

Da li je neko bio u Soko Banji u jesen? Da li je tamo samo interesantno leti ili je neko bio i u drugim godisnjim dobima?

Planiram pocetkom oktobra da odem tamo prvi put, kolima u sopstvenoj organizaciji. Sta predlazete da vidim u blizoj okolini i na putu ka S. Banji? Pomozite sa savetima, nisam nikad bila u tom delu Srbije.

#38 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 21. Sep 2008 - 19:53

Ne ocekuj previse, i prijatno ces se iznenaditi.

Leti je stvarno kao na vasaru. Mnogo ljudi a mesto malo. Volim da odem tamo u to doba godine jer je uvek svezije, da pobegnem od vrucine...Sto se jeseni i ostalih godisnjih doba tice... pa u istoj meri u kojoj je bilo koje drugo mesto drugacije po godisnjim dobima, tako je i u Sokobanji. Ako pitas da li vredi ici-vredi, mesto je idealno za vikend odmor. Uvek ima neke dece na poljskoj nastavi, ima bazena da se kupas ako hoces, kafica, restorana, izletista u okolini (Lepterija mi je omiljeno) i tako...

#39 ljerka

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 21. Sep 2008 - 21:33

Pogledaj porukuNikola S. @ 21. 09. 2008 - 19:53

Ne ocekuj previse, i prijatno ces se iznenaditi.

Leti je stvarno kao na vasaru. Mnogo ljudi a mesto malo. Volim da odem tamo u to doba godine jer je uvek svezije, da pobegnem od vrucine...Sto se jeseni i ostalih godisnjih doba tice... pa u istoj meri u kojoj je bilo koje drugo mesto drugacije po godisnjim dobima, tako je i u Sokobanji. Ako pitas da li vredi ici-vredi, mesto je idealno za vikend odmor. Uvek ima neke dece na poljskoj nastavi, ima bazena da se kupas ako hoces, kafica, restorana, izletista u okolini (Lepterija mi je omiljeno) i tako...

Nikola, hvala ti. Cekam da se vreme malo prolepsa, pa krecem. Javicu kako je bilo, nadam se da se necu razocarati jer je svi jako hvale :kez: Gde je najbolje za kupanje?

#40 verabeograd

backpacker

• Član
  • Poruka:17
  • ženski

Napisano: 17. Oct 2008 - 08:32

Moram da priznam, dok nisam prosle zime bila u Soko banji, nisam bas imala neko misljenje o banjama. Ali Soko banja je raj. Mislim da sam provela najlepsih sedam zimskih dana. Bili smo u hotelu Zdravljak, koji ima zatvoreni bazen, i stvarno je sve bilo bas ok. Moze se otici na vikend, na par dana, leti, zimi. Ma raj za odmor, setnju, uzivanje.

#41 slavko

backpacker

• Član
  • Poruka:33

Napisano: 24. Oct 2008 - 17:05

Supruga i ja otisli smo u pomenuti restoran "Vidikovac" (moram napomenuti da je to bilo sredinom septembra 2005.). Konobar nam od piva ponudi "Jelen". Rekoh:" Da li imate neko grugo pivo?" "Imamo, ali je skupo." "Pa sta imate?" "Lasko." "Pa koliko je?" "70 dinara." Tada je u Smederevu bilo negde oko 85-90 dinara. Klopa i pice za dvoje koju nismo uspeli da "savladamo" je iznosila 700 dinara. Doduse, sada je vec poskupelo, koliko sam cuo.

#42 galaturs

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 20. Dec 2008 - 19:36

Veliki izbor apartmana, soba i kuca za izdavanje. Pronadjite nas na http://www.galaturs.com - turisticka agencija u Sokobanji.

#43 rzxa

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 19. Jan 2009 - 00:14

Svima mogu da preporucim odlazak u Soko Banju.Tamo sam proveo medeni mesec,najlepsih pet dana mog zivota.Uvek cemo je pamtiti.

#44 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 19. Jan 2009 - 00:21

Pogledaj porukurzxa @ 18. 01. 2009 - 23:14

Svima mogu da preporucim odlazak u Soko Banju.Tamo sam proveo medeni mesec,najlepsih pet dana mog zivota.Uvek cemo je pamtiti.
A gde ste bili smesteni?
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#45 goca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:437
  • ženski

Napisano: 07. Apr 2009 - 21:43

Prvi put u zivotu idem u privatni smestaj,i to onako na bum.Gledali smo neke slike na netu,i obzirom na to da nam je iskrsao odmor,i da smo imali samo 2 dana da odlucimo gde cemo,izabrali smo Soko banju,jer to je jedna od banja koju nismo posetili,a culi smo da je ok za odmor i setnju.U pitanju su sobe Royal I kategorije,pa ako neko bar nesto zna o tom smestaju neka javi.Rezervisali smo sobu od petka,i nadam se da nismo pogresili.Ja sam malo skepticna po tom pitanju,ali opet kazem videcemo,necu da baksuziram.Nadam se da cu se vratiti sa pozitivnim utiscima,i da ce me vreme posluziti :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0