Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sokobanja

120 odgovora na temu

#106 safira

turista

• Član
  • Poruka:61
  • ženski

Napisano: 19. Nov 2011 - 19:37

divne slike, a sto se tice aqua parka, bice obavezna poseta sledeceg leta :klap:

#107 smesko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:408
  • ženski

Napisano: 21. Nov 2011 - 00:46

svaka pohvala za aqua park, banja ce sa njim sigurno dobiti jos mnogo turista

Ovu poruku je izmenio smesko: 21. Nov 2011 - 00:55

#108 smesko

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Dec 2011 - 15:22

Kao i svih predhodnih godina Sokobanja i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju "Basta otvorenog srca" koja se odrzava 01.januara,gde ce se na trpezi naci tracionalana srpska jela,uz kuvano vino,i nezaobilazni Rtanjsk caj,mesto desavanja je otvorena basta Ozren,ulaz je naravno besplatan, a za muziku ce se pobrinuti trubaci

#109 gizmo82

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 31. Dec 2011 - 13:29

pozic svima,mozete li me uputiti na neki sajt gde su apartmani prikazani onako kako stvarno izgledaju i ,mozda,preporuka za neke 4krevetne apartmane...hvala

#110 smesko

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 01. Jan 2012 - 15:30

evo linka 1.smestaj 2. apartmani

ja obicno preko njih nalazim smestaj, i ovek je bilo onako kako je i prikazano na slikama, evo sad se javljam iz banje,prelepo je vreme, ima dosta ljudi,

pozz iz banje

Ovu poruku je izmenio smesko: 01. Jan 2012 - 15:32

#111 gizmo82

backpacker

• Član

Napisano: 02. Jan 2012 - 14:08

Puno ti hvala,ako mozda znas,dobro bi mi dosla jos jedna informacija-ova linija Nis ekspresa iz Novog Sada,u 6.45,jeli to redovna linija za Sokobanju...uzivaj

#112 smesko

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 02. Jan 2012 - 23:25

trebalo bi da jeste (ide preko Bg-a,Jagodine,Cuprije,Raznja,Aleksinca,Sokobanja) ,ako nesto nisu menjali zbog praznika,mada koliko vidim raspored je ostao isti,ako treba jos nesto pitaj,

pozz

Ovu poruku je izmenio smesko: 02. Jan 2012 - 23:27

#113 Jeluska1

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:254
  • ženski

Napisano: 10. Jan 2012 - 10:57

Taj bus u 6:45 iz NS je u stvari bus samo do BG pa se tamo preseda u drugi Nis ekspresov (uz pauzu od nekih pola sata, možda i više).
Direktne linije iz NS do Soko banje u stvari i nema. Najpovoljnija varijanta je bus u 13:05 do Aleksinca (Ristić prevoz koji je za 500 jeftiniji od Laste a za 300 od Nis ekspresa) odakle se ako imaš sreće "hvata" odmah bus za Soko banju u 17:30h a ako nemaš onda je sledeći u 18:30h...
Stvarno mi nije jasno kako je iz NS tako loša veza za Soko banju. Jedno vreme, pre par godina je Bečej prevoz imao direktnu liniju ali je više nema...

Ovu poruku je izmenio Jeluska1: 10. Jan 2012 - 10:58

ex Jeluska

#114 gizmo82

backpacker

• Član

Napisano: 13. Jan 2012 - 23:05

uf...da sam znala da je toliko komplikovano doci iz Nsa do banje...ali za dobre stvari se valja pomuciti,zar ne

#115 smesko

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 16. Jan 2012 - 21:02

da, da bas tako, gizmo82 jesi li bar lako pronasla smestaj

#116 maloprase

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:224
  • ženski

Napisano: 06. May 2012 - 15:44

PLaniram da za otprilike desetak dana posetim Sokobanju sa dvoje male dece, decakom od 4 godine i bebom. Interesuje me ovaj Akvapark, da li uopste radi i kako sve to tamo izgleda. Cini mi se da ga ovde niko nije spominjao
Sta jos preporucujete roditeljima sa decom tog uzrasta?Ovi bi nam bio prvi put u nekoj banji

#117 Miljanova i Vukanova mama

backpacker

• Član
  • Poruka:22
  • ženski

Napisano: 06. May 2012 - 21:08

Mi smo bili u avgustu i tada je baš fino vreme jer su noći svežije.U centru je parkić za decu,ograđen.Ima puno džidža bidža na šetalištu pa će vam biti interesantno.Pitaj za boriće,tu obično vode decu.Malo je u brdu.Meni je Ozren lep.Može da se šeta,ljuljaški ima,restoran sa svežom pastrmkom.Ako si bez kola ne brini,zanimaće se u parkiću.

#118 maloprase

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 06. May 2012 - 22:18

Hvala. A sta je sa tim bazenima, jel to radi?Nigde ne mogu da pronadjem tu informaciju a to me najvise zanima

#119 Jeluska1

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:254
  • ženski

Napisano: 07. May 2012 - 11:14

Maloprase, gde ćete biti smešteni? Aquapark je na nezgodnom mestu, daleko od centra. Mi smo bili u S.Banji za prvomajske praznike i skoknuli da vidimo kako izgleda. Mislim da možda imam neku fotografiju, ako nađem popodne, uveče, postaviću je. Ja se inače ne razumem u aquaparkove ali evo mog utiska: sada ne radi a da bi počeo da radi morali bi da operu i srede bazene... Sad su sređivali "zelenu povrsinu"... Taj je aquapark otvoren kad je vec bila gotova sezona i mislim da se tamo jos niko nije kupao. Za tu namenu su verovatno napunili bazene koji su tako stajali sve do sad...
Elem, postoji jedan dečiji bazen, solidne veličine, jedan bazen za odrasle i taj deo sa toboganom... Prilično je golo, izloženo suncu...
U Banji ima puno lepih mesta za obilazak, mesta sa hladom gde se može provesti vreme: Ozren, Lepterija, Borići (ove godine razočarana kako je tamo...), Kalinovica, Očno... A ako ste kolima možete do Bovanskog jezera (10 tak km od S.Banje prema Aleksincu), koliko sam uspela da vidim s puta ima sređenu plažu...
ex Jeluska

#120 maloprase

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 07. May 2012 - 15:15

Jeluska, hvala na informaciji. tako sam i pretpostavila. Znam da ima svasta lepo da se vidi, ali sam opet sigurna da bi mom klincu ovo bio najveci dozivljaj. No dobro, ne idemo zbog bazena tamo. Nismo jos nasli smestaj, a planiramo da idemo uskoro, za nekih desetak dana, zavisi od vremenske prognoze. Ja sam na porodiljskom i isla bih sama sa decom i mamom, tako da ne bismo imali prevoz tamo. Iskreno, najvise mi se ide zbog klinje koji je prosle nedelje bas bio bolestan, lezao je par dana i u bolnici, a inace stalno vuklja nesto iz vrtica, pa sam htela da ga odvedem malo na promenu klime, da mu malo ojacam imunitet.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0