Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sokobanja

120 odgovora na temu

#121 Jeluska1

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:254
  • ženski

Napisano: 08. May 2012 - 14:35

Pogledaj porukumaloprase @ 07. May 2012 - 15:15

Jeluska, hvala na informaciji. tako sam i pretpostavila. Znam da ima svasta lepo da se vidi, ali sam opet sigurna da bi mom klincu ovo bio najveci dozivljaj. No dobro, ne idemo zbog bazena tamo. Nismo jos nasli smestaj, a planiramo da idemo uskoro, za nekih desetak dana, zavisi od vremenske prognoze. Ja sam na porodiljskom i isla bih sama sa decom i mamom, tako da ne bismo imali prevoz tamo. Iskreno, najvise mi se ide zbog klinje koji je prosle nedelje bas bio bolestan, lezao je par dana i u bolnici, a inace stalno vuklja nesto iz vrtica, pa sam htela da ga odvedem malo na promenu klime, da mu malo ojacam imunitet.

Mozda aqua park proradi do tad pa skoknes taksijem sa starijim da proveris kako to izgleda kad radi, dok mama bude cuvala bebu...
Bice Vam sigurno lepo, tražite smeštaj blizu parka u centru ili parka Banjice da bi Vam bilo zgodnije da sa decom budete cesto u parku posto nemate auto.
Do Ozrena ide autobus tako da mozete i tako tamo da odete...
ex Jeluska

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0