Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Milano

10 odgovora na temu

#1 fes

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 30. Jul 2010 - 20:30

Da li neko zna za arazman za Milano! Gledo sam po nekim agencijama i nisam video da imaju samo Milano. Tako da ako neko zna neka mi javi!

#2 Atina11

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1866
  • ženski

Napisano: 17. Aug 2010 - 00:39

Ako nisi nesto vec nasao,pogledaj Haloturs
Pet dana u Milanu,avio/bus kombinacija prevoza,pristojna cena...

Ovu poruku je izmenio DraganV: 02. Feb 2011 - 11:40
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#3 andrej26

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1002
  • muški

Napisano: 31. Aug 2010 - 22:14

Pogledaj porukufes @ 30. Jul 2010 - 20:30

Da li neko zna za arazman za Milano! Gledo sam po nekim agencijama i nisam video da imaju samo Milano. Tako da ako neko zna neka mi javi!
Napravi sam aranzman preko booking.com.

#4 AleksaSRB

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 15. Dec 2010 - 03:14

Molim Vas potrebna mi je Vasa pomoc. Da li znate neke hotele koji mogu primiti do 70-ak gostiju u Milanu za pristojnu cenu do 50 evra, hrana moze ali i ne mora biti ukljucena. Lokacija jeste bitna utoliko i ako se nalazi na periferiji da bude blizu gradskog saobracaja koji prevozi do centra grada. U pitanju je jedno nocenje.

#5 corazon_bg

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • ženski

Napisano: 06. Apr 2012 - 14:48

Pozdrav putnici! :hello:

Jel ima neko predlog sta obici u Milanu za period vece+ceo dan?

Hvala!
Pozz ...
:srce:

#6 diver

putnik

• Član
  • Poruka:103

Napisano: 06. Apr 2012 - 15:39

E pa vidim da ce biti forumasa na putu RIM-MILANO, 11.4....JESAM LI U PRAVU?Pridruzujem se pitanju.

#7 dragan_che

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 07. Apr 2012 - 14:47

S obzirom da uveče ne rade muzeji ne preostaje ti ništa drugo sem šetnje i neke picerije Postavljena slika
Preko dana ti predlažem opet šetnju: probaj da uđeš u Duomo ili se popneš (odozgo je predivan pogled), tu su ti i Galeria, Castello... Opera je zgrada ko zgrada, više podseća na naše nego na italijanske. Sve je na pešačkoj distanci. Nemoj propustiti espresso Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Apr 2012 - 01:37

#8 venecija5

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 08. Apr 2012 - 22:26

Interesuje me dali neko zna neki smestaj u Milanu po pristojnim cenama,tipa jeftiniji motel ili neko prenociste ,trazio sam preko neta,ali cene su abnormalne po hotelima.I kako rezervisati kod istih??

#9 corazon_bg

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • ženski

Napisano: 10. Apr 2012 - 10:18

@diver Ovog puta na zalost ne idemo za Rim, u Milanu preseamo za Maroko :nea:

@dragan_che Hvala! :klap:

@venecija5 Moj ti je savet da trazis na www.booking.com tamo se moze naci smestaj za svaciji budzet i potrebe. Mi smo u Milanu rezervisali neki hotelcic koji je jako blizu jede od metro linija za 25e. Kontam da je to prakticno i zbog aerodroma i zbog odlaska u grad.

#10 tristan1

turista

• Član
  • Poruka:84
  • muški

Napisano: 10. Apr 2012 - 11:10

@corazon_bg Jel ima neko predlog sta obici u Milanu za period vece+ceo dan?

Pored već pomenutog Duoma i pogleda sa krova ove katedrale, ja predlažem i Castello Sforzesco i kao atrakciju ulicu visoke mode (Via Monte Napoleone).
[/quote]

Ovu poruku je izmenio tristan1: 10. Apr 2012 - 11:10

#11 diver

putnik

• Član
  • Poruka:103

Napisano: 10. Apr 2012 - 12:34

Pogledaj porukucorazon_bg @ 10. Apr 2012 - 10:18

@diver Ovog puta na zalost ne idemo za Rim, u Milanu preseamo za Maroko :nea:

@dragan_che Hvala! :klap:

@venecija5 Moj ti je savet da trazis na www.booking.com tamo se moze naci smestaj za svaciji budzet i potrebe. Mi smo u Milanu rezervisali neki hotelcic koji je jako blizu jede od metro linija za 25e. Kontam da je to prakticno i zbog aerodroma i zbog odlaska u grad.
MAROKO NEMA KAO TEMA OVDE?JA BIO necete se pokajati,odlicno je...ali smo cekali na let samo dva sata...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0