Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

kroz/u Bugarsku kolima

• Ne možete pisati na ovoj temi
3 odgovora na temu

#1 turbododo

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 03. Mar 2007 - 17:24

Molim nekog ko je išao kolima da bi kaže kako je granici, koliko se plaćaju autoputevi i ako je neko kolima vozio preko bugarske za Tursku da napiše kakva je situacija na toj granici. Hvala unapred...

#2 zokaaa

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 10. May 2007 - 23:24

<_< Mi smo prošle godine išli kolima u Bugarsku pa ti mogu preneti svoje utiske. Od Beograda do Burgasa ima negde oko 800km ali se brzo stiže. Recimo u povratku smo krenuli oko 8h a već oko 19h smo bili kući. Putevi su ekstra izuzev dela od granice do Sofije ali su i to nešto radili pa verujem da su i to doveli u red. Putarinu plaćaš čim pređeš granicu za svo vreme dok si u Bugarskoj i bilo je nešto oko 10-ak eura. Vozi se dosta brzo, pogotovo Bugari. Nije ni čudo s obzirom da su iz lada i varburga odmah utrčali u dobre automobile. Za dobar odmor u Bugarskoj ti definitivno treba automobil i tu nećeš pogrešiti. Iako je dalje od Crne Gore ja sam se definitivno manje umorio i put nisam ni osetio.
Ako te još nešto interesuje slobodno pitaj.

#3 semenkare

backpacker

• Član
  • Poruka:27

Napisano: 14. May 2007 - 13:22

Mene interesuje dali te je zaustavljala njihova saobraćajna policija Postavljena slika i koliko su tamo kola sigurna od krađe? Iako bi išao u meni već poznat hotel, i znam da imaju svoj hotelski parking ipak se po malo pribojavam, a želeo bih da ove godine idem kolima i da ostanem tamo koliko ja hoću.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 02:21
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#4 zokaaa

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 20. May 2007 - 20:00

Nikakvih problema nismo imali niti nas je policija zaustavljala. Lično mislim da njihova saobraćajna policija ima neke instrukcije da turiste ne dira i da to striktno poštuju. Sto puta sam prošao pored njih i ne samo da me nisu zaustavili već su nas i pozdravljali. Kad budeš video kakve automobile sada Bugari voze u tim primorskim krajevima biće ti potpuno jasno da je tvoj siguran koliko hoćeš.
Ne znam ali ja mislim da ići u Bugarsku bez automobila predstavlja čist promašaj. Toliko ima mesta koja treba obići da je auto definitivno potreban.
Stvar je samo u tome što ako ideš kolima uopšte ne moraš da juriš hotele. Cene u hotelima su prepikane i ne vrede te pare. Imaš ekstra smeštaj i u privatnom smeštaju apartmanskog tipa a onda svaki dan gde god poželiš.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0