mi smo licno mislili, da obavezno posetimo vatikan, palermo, sirakuzu, sicilijanska sela i etnu. pa dokle stignemo! hehe!
...
Ja sam išla u Vatikan, Palermo, sicilijanska sela, na Etnu i u Pompeju i to mi je bilo sasvim dovoljno da bi bilo vremena i za kupanje i za jedan prepodnevni odlazak u Taorminu. Plan i program je sledeći: dolazite u subotu i odmarate do ponedeljka kada je izlet u Palermo, u utorak su sela (poludnevna varijanta, povratak oko 14 h), sreda eolska ostrva (mada su male šanse da će biti realizovano jer uglavnom nema dovoljno prijavljenih), četvrtak Sirakuza i Katanja, ja nisam išla jer sam birala između Pompeje i Sirakuze i mislim da sam dobro izabrala, petak Etna, poludnevna varijanta mada mi smo kasnili nazad, stigli smo tek oko 16h pa su mnogi umesto na plažu otišli da Taormine da posete grčki amfiteatar (8 e ulaz), mi smo to obavili u sredu.
E sad što se mene tiče ako sam knap sa parama radije bih propustila Palermo a išla na Etnu žičarom na 2900 metara jer je skroz čudan osjećaj šetati po vulkanu, meni je taj izlet ostavio najači utisak
U subotu oko 18 h napuštate Đardini.
Ako ne planirate na Kapri (ja nisam išla) možete računati na dobar šoping u Napulju jer je i više nego povoljno. Meni Napulj nije strašan iako su nas isprepadali pričama da sve poskidamo, sat, nakit..... mi smo opušteno šetali ceo dan, samo smo naravno vodili računa o torbama.
dragana2010 @ 16. Aug 2010 - 12:15
Mislim da nas je bilo 37 a išao je bus od nekih 65 mjesta. Oni su nam odredili ko gde sedi tako što su postavili spisak na vrata kada smo se okupili.
Slobodno pitajte šta god vas interesuje, i moram da dodam da su i La Riva i Tritone skroz ok, pristojni hoteli i ništa vam neće nedostajati. Svaka soba ima i tv i klimu, a mi smo balkon koristili samo za sušenje peškira jer su i onako mali i nepraktični za sjedenje. Pozicija oba hotela je odlična i za odlazak u Taorminu i za plažu.
Ovu poruku je izmenio DraganV: 24. Jan 2011 - 13:33
skracen citat