Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Skiatos

25 odgovora na temu

#16 dadolina

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:333
  • ženski

Napisano: 05. Jul 2007 - 23:47

Наш избор је пао на Вилу Деспо, у Трулос регији.
Деловала је сасвим коректно на фоткама, ту локацију смо желели и избор је пао.
А све утиске средином августа, када се будемо вратили...

B)
user posted image

#17 sport_bili

backpacker

• Član
  • Poruka:23

Napisano: 08. Jul 2007 - 10:13

koja je cena apartmana IRIS...dali si rezer.preko agencije ili direktno

#18 sara011

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 31. Jul 2007 - 15:14

Da li je neko išao trajektom na ova ostrva?!
Cene odprilike znam, ali me zanima kako se rezerviše, da li može da se bane tamo bez rezervacije...
On-line rezervaciju sam pokušala da napravim ali ili ja nešto ne radim dobro ili je stvarno sve bookirano do kraja avgusta...

Hvala unapred!!!

Ovu poruku je izmenio sara011: 31. Jul 2007 - 15:15

#19 Dragan

svetski putnik

• Član
  • Poruka:987

Napisano: 31. Jul 2007 - 16:18

Moji prijatelji isli tako kolima do Volosa na bum, jer su imali isti problem da naprave on-line rezervaciju do Skopelosa, medjutim kada su dosli u Volos receno im je da imaju slobodno mesto za kola vec na sledecem trajektu koji je polazio u narednih par sati. E sada, u pitanju bio sam pocetak jula ...

#20 trotter

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:278

Napisano: 31. Jul 2007 - 22:58

verovatno je sve popunjeno. i mene je interesovalo kako funkcioniše ta online rezervacija. čini mi se da postoje dve opcije: jedna je da mailom dobiješ kod, pomoću kojeg u Volosu možeš da podigneš svoje karte, a druga, da uz doplatu od 25E te iste karte dobiješ na kućnu adresu. ali, sve je ovo teorija, ja lično nisam uzimao karte preko nete, mada verujem da funkcioniše. nego, u jednom od posledenjih brojeva travela, ljudi opisali celu toru kolima do krita, i naveli da su karte za feri pirej-iraklio rezervisali u bg. bilo bi lepo kada bi neko imao neku informaciju... možda neka od agencija radi bukiranje karata? možda bi mogli ovo da stavimo kao nov topik, biće zainteresovanih...
pozdrav

#21 trotter

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:278

Napisano: 31. Jul 2007 - 22:59

izvinjavam se na greškama u kucanju... mislio sam na karte preko neta, i na turu do krita...

#22 supermen

turista

• Član
  • Poruka:60

Napisano: 01. Aug 2007 - 02:47

Pogledaj porukutrotter @ 31. 07. 2007 - 23:03

izvinjavam se na greškama u kucanju... mislio sam na karte preko neta, i na turu do krita...
imate u beogradu agenciju kaladoukas kod koje mozete kupite karte za sve trajekte po grckoj

#23 Grissom

backpacker

• Član
  • Poruka:22

Napisano: 01. Aug 2007 - 07:06

Pogledaj porukusupermen @ 1. 08. 2007 - 02:51

imate u beogradu agenciju kaladoukas kod koje mozete kupite karte za sve trajekte po grckoj

Jel oni uopšte hoće da rezervišu ljudima koji nisu uplatili letovanje preko njih? Jel probao neko?

edit: Evo sad sam gledala neki sajt sa online rezervacijama i ima jedan deo gde treba da se upiše nacionalnost a Srbije nema :blink: . Mislim, ima Zimbabve i Sijera Leone ali nas nema. Ne potcenjujem nikog, ove dve zemlje sam navela čisto kao primer... Zar ne mislite da je ipak veća verovatnoća da će neko iz Srbije da online rezerviše trajekt za Skijatos pre nego neko iz Sijera Leonea... :rolleyes:

Ovu poruku je izmenio Grissom: 01. Aug 2007 - 08:07

#24 milenaidaki

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2623
  • ženski

Napisano: 01. Aug 2007 - 08:57

Možda nas braća grci vode kao Yugoslavia? Ma kakva Srbija, više vole da im dođu gosti iz Sijera Leone i Sirije, hoću reći iz Zimbabvea. :(

Ovu poruku je izmenio milenaidaki: 01. Aug 2007 - 08:59

#25 supermen

turista

• Član
  • Poruka:60

Napisano: 01. Aug 2007 - 12:09

Pogledaj porukuGrissom @ 1. 08. 2007 - 07:10

Jel oni uopšte hoće da rezervišu ljudima koji nisu uplatili letovanje preko njih? Jel probao neko?

edit: Evo sad sam gledala neki sajt sa online rezervacijama i ima jedan deo gde treba da se upiše nacionalnost a Srbije nema :blink: . Mislim, ima Zimbabve i Sijera Leone ali nas nema. Ne potcenjujem nikog, ove dve zemlje sam navela čisto kao primer... Zar ne mislite da je ipak veća verovatnoća da će neko iz Srbije da online rezerviše trajekt za Skijatos pre nego neko iz Sijera Leonea... :rolleyes:
hoce,pored paket aranzmana rade i karte za trajekt,kao i uplatu samo hotela ako ides sam svojim kolima

#26 Grissom

backpacker

• Član
  • Poruka:22

Napisano: 02. Aug 2007 - 19:38

Ja sam zvala danas Kalodoukas, nije problem, mogu se kod njih kupiti karte za trajekt. Sutra cu da idem do njih to da zavrsim pa cu vam napisati sta sve treba, pretpostavljam da ima zainteresovanih :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0