Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Skiatos

25 odgovora na temu

#1 bubus

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 01. Mar 2007 - 15:48

Da li je neko bio u skorije vreme na Skiatosu ?Bila sam 1999 god .na izletu i bilo je predivno , išla bih ponovo ali sam načula da ima na ostrvu puno pacova ,interesuje me da li je to istina i da li neko zna nešto o tome. :o

#2 Dragan

svetski putnik

• Član
  • Poruka:987

Napisano: 01. Mar 2007 - 15:53

Pogledajte nekoliko tema na ovom formumu posvecenih upravo Skiatosu. Sto se pacova tice za 5 puta koliko sam bio tamo u periodu od 2000-2006.godine ne videh ni jednog jedinog.

#3 jadrankadz

backpacker

• Član
  • Poruka:48
  • ženski

Napisano: 06. Mar 2007 - 11:08

Na žalost ja sam imala tu 'sreću' da se susretnem sa pacovom (na terasi). Pretpostavljam da je uzrok njihovog pojavljivanja bilo veliko nevreme i kiša koja nije stajala 24 sata. Inače, Skiatos je prelep i toplo ga preporučujem.

#4 tasko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:211

Napisano: 06. Mar 2007 - 14:23

Da li preprucujete pocetak septembra na Skijatosu

#5 Dragan

svetski putnik

• Član

Napisano: 06. Mar 2007 - 14:55

Apsolutno, uostalom to sam do sada vise puta istakao u okviru par tema na ovom forumu, idealan period je druga polovina juna-do pred sam kraj jula i kraj avgusta-kraj septembra. Avgust je za izbegavati, iz prostog razloga sto na 6.500 stanovnika dodje 3-4 puta vise turista, pa em su velike guzve, em su cene vece. Cak i oktobar moze da bude jako lep. Prijatelji koji inace zive tamo, a planiraju da se sada posle dosta godina provedenih tamo polako vrate za Beograd mi kazu da su se krajem oktobra kupali stalno u poslednjih par sezona sa izuzetkom jedne.

#6 jadrankadz

backpacker

• Član
  • Poruka:48
  • ženski

Napisano: 07. Mar 2007 - 17:34

Za Bubus - informacije:
na forumu imas stvarno dosta o Skiatosu cak sam prosle godine poslala i opsiran clanak vezan za Skiatos, no ako me vec pitas moj izbor bi bio Megali Ammos tj. mesto predgradje glavnom gradu sa velikom plazom a opet dovoljno blizu da i uvece peske mozes otici do grada (10-15 minuta pesice). Ukoliko su ti bitnije lepe plaze onda mozes izabrati bilo koje mesto npr. Agia Paraskevi ili Kukunaries, Kolios, Trulos ...Ako opet vise volis nocni zivot onda smestaj u gradu Skiatosu a na plaze busom (ili kolima), ili kao sto rehoh Megali Ammos.
Ja sam bila prosle godine u drugoj polovini juna i meni je taj period savrseno odgovarao ali ako planiras septembar on (koliko smo culi od gazde) je isto jako lep - samo su dani kraci.

#7 beounabg

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 05. Jul 2007 - 09:51

Putujem u Grcku na Skiatos pocetkom avgusta pa ukoliko je vec neko bio komentar za Skiatos i neke slike ako imate Skiatosa i hotela ili apartmana za smestaj.

H V A L A

#8 Dragan

svetski putnik

• Član

Napisano: 05. Jul 2007 - 10:19

Dva seta fotografija sa Skiatosa imas u okviru " Moje foto ture " na ovom sajtu, sto se slika smestajnih kapaciteta tice imas samo 2 fotke snimljene iz jednog od apartmana na Troulosu.
Sto se opisa nekih od hotela i apaertmana tice pogledaj vec odavno otvorenu temu " Skijatos " ili " Agelos apartmani " .
Pozdrav

#9 beounabg

backpacker

• Član

Napisano: 05. Jul 2007 - 11:15

Pogledaj porukuDragan @ 5. Jul 2007. 10:23

Dva seta fotografija sa Skiatosa imas u okviru " Moje foto ture " na ovom sajtu, sto se slika smestajnih kapaciteta tice imas samo 2 fotke snimljene iz jednog od apartmana na Troulosu.
Sto se opisa nekih od hotela i apaertmana tice pogledaj vec odavno otvorenu temu " Skijatos " ili " Agelos apartmani " .
Pozdrav

Dragane hvala na informacijama, jos jedno pitanje da li znam agencije koje rade neke bolje apartmane posto ovo sto nude agencije koje sam ja nasla (a mnogo ih je) je blago receno katastrofa!

#10 dadolina

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:333
  • ženski

Napisano: 05. Jul 2007 - 11:30

Кликни

Не разумем, шта је то катастрофа?
Имаш агенције које раде и Скиатос Принцес који је 5*/ авионским превозом, и много симпатичних апартмана/ аутобуским превозом...
user posted image

#11 ivanabgd

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • ženski

Napisano: 05. Jul 2007 - 13:35

Ne znam ko sta smatra dobrim smestajem.Ja sam bila u studiu apartmanskog hotela Korali u Trulosu,i prezadovoljna sam.evo i nekih fotki.

Priložene sličice

• Prikačena slika: studio1.jpg

#12 ivanabgd

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 05. Jul 2007 - 13:41

I jos jedna.nesto mi ne ide ovo sa fotografijama.

Priložene sličice

• Prikačena slika: spolja3.jpg

#13 beounabg

backpacker

• Član

Napisano: 05. Jul 2007 - 13:57

Pogledaj porukuivanabgd @ 5. Jul 2007. 13:45

I jos jedna.nesto mi ne ide ovo sa fotografijama.

hvala na fotografijama, a preko koje agencije si isla

#14 ivanabgd

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 05. Jul 2007 - 14:09

Znas da ovde nema reklamiranja.Ali vec,najpoznatija i kazu, a i ja kazem,najbolja.pozdrav,ivana

#15 Kikisvet

svetski putnik

• Član
  • Poruka:513
  • ženski

Napisano: 05. Jul 2007 - 19:18

Ovo je nedavno renovirana vila u samom gradu i deluje jaaaaaako dobro.

http://www.skiathosiris.gr

To je moj izbor, putujemo 12. jula. :D B)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0