Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Mladenovac - Selters banja...

• Ne možete pisati na ovoj temi
20 odgovora na temu

#16 Putnica

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1544
  • ženski

Napisano: 21. Aug 2007 - 08:54

Pogledaj porukuGEOGRAF @ 18. 08. 2007 - 22:26

Evo zbog cega nas turizam odlazi putem beznadja...
Zbog toga sto ovde postoji tendencija da se svaka rupcaga predstavi kao raj na zemlji.

Geograf, nemoj biti tako surov. Sticajem okolnosti citala sam u novinama o devojcici koja uredjuje sajt svoje skole, dete ima 13-14 godina i bavi se web dizajnom. Tako da verujem da je sve ovo uradjeno iz najbolje decje namere. Ovo nije nikakva reklama turisticke agencije nego rezultat decjeg truda. U svakom slucaju, cak iako su malo ulepsali Mladenovac, za svaku pohvalu je njihov entuzijazam!
Pozdrav mladoj administratorki i sve pohvale za ulozeni trud :) !
Postavljena slikaMoj blog: http://putnica.mojblog.rs

Moje MFT: http://www.putovanja...retraga/putnica

Evia, Peloponez, Hidra, Spetses, Zante, Olimpija, Metsovo, Kefalonija, Skijatos, Pelion, Lefkada

#17 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 01. Sep 2007 - 15:08

Pogledaj porukuGEOGRAF @ 18. 08. 2007 - 22:26

Evo zbog cega nas turizam odlazi putem beznadja...
Zbog toga sto ovde postoji tendencija da se svaka rupcaga predstavi kao raj na zemlji.

O kojoj je ono beše plaži na sajtu bilo reči da je RAJSKA, neopisiva lepota, "plava laguna"... i neki odavde sa Foruma krenu da vide - i dodju prepuni najgorih utisaka... ? Na Dunavu negde...

#18 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 01. Sep 2007 - 15:13

Pogledaj porukuPutnica @ 21. 08. 2007 - 08:58

Pozdrav mladoj administratorki i sve pohvale za ulozeni trud :) !

:)

Stvarno simpatično, sada sam pogledao...

#19 jelmar

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 05. Oct 2007 - 16:32

Da ja sam rodjena i zivim u Mladenovcu [Selters banja]… Imam malo godina da sudim o njenim vrednostima i samom gradicu, opstini Mladenovac. Gore sam postavila linkove koje govore tj. pisu o Selters banji… Tacno je i da uredjujem deciji sajt o skoli i deci i naravno mi stalo da ljudi znaju da postoji SELTERS BANJA… Zasigurno nekom ce i zatrebati, stvar odabira…
Postoji Las Vegas, postoje mnoga egzoticna ostrva… Kao sto postoje i banje, jezera, zatim seoski turizam i sta sve ne…
I za kraj citiracu novinara Vecernjih novosti [N. ČALUKOVIĆ - M. MARKOVIĆ, 12. septembar 2007] gde su napisali:

ČUVENA Selters banja, Mladenovac pod Kosmajem, neka čudna tišina. Ovde je pre oko dve nedelje stigao patrijarh srpski Pavle. Da se odmori, ali i da mu lekari provere zdravlje i poneguju ga, koliko je to potrebno.
Zdravstveni poslenici ovog rehabilitacionog centra, ne pamte da im je poveren ovako uzvišen zadatak. Reči su suvišne da to opišu, a dovoljan je samo trenutak za osećaj odgovornosti svih, od recepcionara i posluge, do lekara zaduženih da brinu o boravku njegove svetosti, ovde u Seltersu.
Vise...Vecernje novosti online
A da ta banja nije od juce ako neko nadje za shodno neka procita…SELTERS BANJA
YouTube video clip - Selters spa
Postavljena slika

Izvinite na opsirnosti…
-----------------------------------
OS. Kosta Djukic, Mladenovac

Ovu poruku je izmenio jelmar: 21. Oct 2007 - 20:54

#20 mizzy

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 27. Oct 2008 - 18:23

Pozdrav svima! Još jedna Mladenovčanka se javlja.
Ne mogu reći da je Mld najlepši grad u Srbiji, ali ni opis o "dve ulice" i devedesetim je malo preteran. Želim da kažem na osnovu ličnog iskustva da je Banja odlična, ko ima zdravstvene probeme (kičma i sl) može da se oporavi! Terapije su odlične, smeštaj u hotelu solidan. Imaju i neke vikend anti.stres program, oko 5-6 000.
Što se tiče izlazaka- srednje. Zavisi ko šta voli! Tačno je da nema raznovrsnih klubova i kulturnih dešavanja, ali prijatnih kafića prilično. Takođe, u blizini su Aranđelovac i Topola, koje obavezno treba da obiđete kada ste u Mladenovcu. Na Kosmaju možete organizovati izlet, ako vas posluži vreme... I od nas mladenovčana ste uvek dobrodošli! Pozdrav.

#21 kosmajac

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 07. Mar 2009 - 20:33

dajte ljudi nemojte da trosite ni vreme ni reci na kreature pout tzv.GEOGRAFAi njemu slicnim koji bi uzgred trebalo da znaju da je Selters banju podigao jos Knjaz Milos davnih dana kad se verovatno GEOGRAFOVI predci nisu ni doselili u Srbiju a kamoli u Mladenovac tadasnju palanku...tako da je zaista izlisno,komentarisati takve gluposti i navode....Od Mladenovca ne mozete ocekivati da bude velegrad,jer je on samo jedna od siromasnih prigradskih beogradskih opstina...Jedino sto se mladenovcanima moze staviti na dusu jeste jos jedna banja na samo petnestak minuta od centra koja je ruinirana i neiskoriscena to je Koracicka banja i gde mineralna sumporovita voda otice u lokalni potok ...Sto se tice provoda,i folka i granda i sl...ne znam koji je to beogradski splav kulturnije mesto za izlazak i sl pa je ipak fensi...ako hocete mozemo u nedogled tako...Da i za one koji mozda ne znaju tocionica mineralne vode najpre je bila u selters banji(gde se pakovala slana mineralna voda) a zatim je linija nekom cudnom tadasnjom ekonomskom politikom preneta u danas vec legendarni KNJAZ MILOS u Arandjelovac....

Ovu poruku je izmenio ljerka: 28. May 2011 - 05:56
obrisan citat, direktan odgovor na post

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0