Da ja sam rodjena i zivim u Mladenovcu [Selters banja]… Imam malo godina da sudim o njenim vrednostima i samom gradicu, opstini Mladenovac. Gore sam postavila linkove koje govore tj. pisu o Selters banji… Tacno je i da uredjujem deciji sajt o skoli i deci i naravno mi stalo da ljudi znaju da postoji SELTERS BANJA… Zasigurno nekom ce i zatrebati, stvar odabira…
Postoji Las Vegas, postoje mnoga egzoticna ostrva… Kao sto postoje i banje, jezera, zatim seoski turizam i sta sve ne…
I za kraj citiracu novinara Vecernjih novosti [N. ČALUKOVIĆ - M. MARKOVIĆ, 12. septembar 2007] gde su napisali:
ČUVENA Selters banja, Mladenovac pod Kosmajem, neka čudna tišina. Ovde je pre oko dve nedelje stigao patrijarh srpski Pavle. Da se odmori, ali i da mu lekari provere zdravlje i poneguju ga, koliko je to potrebno.
Zdravstveni poslenici ovog rehabilitacionog centra, ne pamte da im je poveren ovako uzvišen zadatak. Reči su suvišne da to opišu, a dovoljan je samo trenutak za osećaj odgovornosti svih, od recepcionara i posluge, do lekara zaduženih da brinu o boravku njegove svetosti, ovde u Seltersu.
Vise...Vecernje novosti online
A da ta banja nije od juce ako neko nadje za shodno neka procita…SELTERS BANJA
YouTube video clip - Selters spa
Izvinite na opsirnosti…
-----------------------------------
OS. Kosta Djukic, Mladenovac
Ovu poruku je izmenio jelmar: 21. Oct 2007 - 20:54