Blue boy @ 05. Jan 2011 - 21:14
Imate u ponudi dosta okolnih lokaliteta. Reka Aheron, koja je poznata po Ahilu gde je dobio svoju neranjivost. Ići samo kada je dosta toplo jer je to planinska reka i običaj je da se hoda njom. Mi smo bili u krajem avgusta a zakačili početak septembra, a tada je već dosta hladno. Za te neke izlete treba renta kar. Obavezno otići na jednodnevni izled na Paksos i Antipaksos. Najbolje je uzeti karte preko lokalne agencije koja je subagent vaše domaće agencije, jer uvek daju popust. Izlet je 25 evra jako lepim starinkim brodom "Kapetan Kuka", a mi smo uštedeli za po giros ili pivo na svakoj karti. Samo mesto je malo, ali o tome sam već pisao u prethodnim komentarima pa potražite u gornjim stranama. Cene jesu jače u odnosu na Skijatos, pogotovu u radnjama. Ne postoji neki veći market. Cene u lokalima su standardne. Preporučujem ko je u rock fazonu Rok bar Antiko u starom delu grada. Najbolja plaža Valtos je malo van grada ali se može pešaka u zavisnosti gde ste smešteni. Lepo će te se provesti jer ima za svakoga po nešto interesantno.
Gordan.