Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

PARGA

3332 odgovora na temu

#2191 Gorun

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 06. Jan 2011 - 10:16

Pogledaj porukuBlue boy @ 05. Jan 2011 - 21:14

moze li mi neko ukratko ispisati,sta je to sto treba sve obici ako se odlucite za pargu ? da li je auto potreban ili je moguce pesaka ili drugim prevozom ,koje plaze postoje sve u okolini,koji market je eventualno najpovoljniji posto po prici dosta je skuplje ,koja arheoloska i istorijska mesta ima u okolini itd. u crtama neko ko je bas detaljno prosvrljao po pargi i okolo

Imate u ponudi dosta okolnih lokaliteta. Reka Aheron, koja je poznata po Ahilu gde je dobio svoju neranjivost. Ići samo kada je dosta toplo jer je to planinska reka i običaj je da se hoda njom. Mi smo bili u krajem avgusta a zakačili početak septembra, a tada je već dosta hladno. Za te neke izlete treba renta kar. Obavezno otići na jednodnevni izled na Paksos i Antipaksos. Najbolje je uzeti karte preko lokalne agencije koja je subagent vaše domaće agencije, jer uvek daju popust. Izlet je 25 evra jako lepim starinkim brodom "Kapetan Kuka", a mi smo uštedeli za po giros ili pivo na svakoj karti. Samo mesto je malo, ali o tome sam već pisao u prethodnim komentarima pa potražite u gornjim stranama. Cene jesu jače u odnosu na Skijatos, pogotovu u radnjama. Ne postoji neki veći market. Cene u lokalima su standardne. Preporučujem ko je u rock fazonu Rok bar Antiko u starom delu grada. Najbolja plaža Valtos je malo van grada ali se može pešaka u zavisnosti gde ste smešteni. Lepo će te se provesti jer ima za svakoga po nešto interesantno.
Gordan.

#2192 css

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • muški

Napisano: 29. Jan 2011 - 18:02

Pročitah ja sve ovo (Čitam još od 2.januara) i odlučih se za Elpidu (Argus). Imam samo jedno pitanje:
ima li parkinga ispred Elpide?
Ako nema, šta mi preporučujete a da ima parking ispred vile.
Prošle godine sam popi... zbog parkinga u Pefkohriju.

#2193 maloprase

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:224
  • ženski

Napisano: 29. Jan 2011 - 18:11

Pogledaj porukucss @ 29. Jan 2011 - 18:02

Pročitah ja sve ovo (Čitam još od 2.januara) i odlučih se za Elpidu (Argus). Imam samo jedno pitanje:
ima li parkinga ispred Elpide?
Ako nema, šta mi preporučujete a da ima parking ispred vile.
Prošle godine sam popi... zbog parkinga u Pefkohriju.

Parking je veliki problem u Pargi, apartmani sa svojim parkingom su izuzetno retki, ja se ne secam da sam neki videla. Mi smo iz tog razloga izabrali vilu Giohana preko Argusa koja je u ravnijem delu i moze da se parkira u toj ulicici. To nam je sve bilo vazno zato sto smo isli sa detetom od dve godine. A Elpida ne znam gde se nalazi i kakva je situacija

#2194 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 30. Jan 2011 - 10:18

I meni je Giohana bolji izbor, jer tamo moze da se parkira, a i svi Argusovi app u Elpidi su u prizemlju, sto i nije nesto (nije bas onako lepo kao na slici).Ona je u centru grada, onako, zavucena malo, a vec sam rekla pre, tu u centru oseca se malo memla, starije kuce, malo prostora... Ona nema parking, ali mozda moze na ulici da se parkira. Ali, cini mi se da su ljudi rekli da je smestaj ok unutra.

#2195 autograf

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 01. Feb 2011 - 12:29

Prosle godine smo supruga i ja bili u Pargi i razmisljamo da i ove godine idemo u Pargu.
Bili smo smesteni u vili Giohana,a polupansion smo uplatili u Dokos taverni na minut od vile,
i svima bih preporucio tu kombinaciju jer smo prosli dosta jeftinije a hrana je izvrsna.Juče smo
Dokosu poslali mail da nam da ponudu za jun i jul (dvokrevetni studio sa polupansionom),pa kada
odgovori postaviću post.Nas interesuje koliko kilometara ima od Beograda do Parge i koliko koštaju
putarine,ako je neko išao kolima neka odgovori

#2196 boxi

putnik

• Član
  • Poruka:102
  • ženski

Napisano: 01. Feb 2011 - 15:29

Pogledaj porukuautograf @ 01. Feb 2011 - 12:29

Nas interesuje koliko kilometara ima od Beograda do Parge i koliko koštaju

Mi smo u septembru prosle godine isli kolima u Pargu iz Sremske Mitrovice, imate u temi " Kolima u Grcku" na 152. strani - da se ne ponavljam!

#2197 maloprase

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 02. Feb 2011 - 14:36

Pogledaj porukuautograf @ 01. Feb 2011 - 12:29

Prosle godine smo supruga i ja bili u Pargi i razmisljamo da i ove godine idemo u Pargu.
Bili smo smesteni u vili Giohana,a polupansion smo uplatili u Dokos taverni na minut od vile,
i svima bih preporucio tu kombinaciju jer smo prosli dosta jeftinije a hrana je izvrsna.Juče smo
Dokosu poslali mail da nam da ponudu za jun i jul (dvokrevetni studio sa polupansionom),pa kada
odgovori postaviću post.Nas interesuje koliko kilometara ima od Beograda do Parge i koliko koštaju

Ako me pamcenje dobro sluzi, mislim da od Bg do Parge ima oko 950 km. Za putarine ne mogu da se setim. Mislim samo da u Grckoj nismo placali na novom autoputu

#2198 gagana ks

turista

• Član
  • Poruka:95
  • ženski

Napisano: 03. Feb 2011 - 15:19

Cao svima:D
Evo i mene na ovoj temi.Planiramo ove godine u Pargu.
Ima li neko nekih informacija o OVOM hotelu?
11.09 2009.

#2199 boxi

putnik

• Član
  • Poruka:102
  • ženski

Napisano: 03. Feb 2011 - 18:00

Pogledaj porukugagana ks @ 03. Feb 2011 - 15:19

Cao svima:D
Evo i mene na ovoj temi.Planiramo ove godine u Pargu.
Ima li neko nekih informacija o OVOM hotelu?

Mi smo prolazili pored tog hotela, mislim da mu je pozicija super. Blizu Vam je Krioneri plaza. Ali uzmite u obzir da mi volimo smestaj u gradu zbog jutarnjih i vecernjih setnji, pa kolima na razlicite plaze svaki dan. Mi imamo dobro iskustvo sa "Sabrom", jer do sada je sve bilo kao što smo videli na slikama ili nam je receno u agenciji. Opet, s druge strane na jednom putovanju smo imali malih problema i nakon povratka su nam se oduzili za te propuste. Mi smo preko neta rezervisali apartmane Rosanea u Pargi (www.rosanea.com), nalaze se takodje u samom gradu, na drugom kraju Krioneri plaze, izmedju Krioneri i Piso Krioneri, preko puta je market i ima obezbeđen parking.

#2200 gagana ks

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Feb 2011 - 22:02

Hvala Boxi :D
Ovaj hotelcic mi se bas svideo.Citala sam komenatre na TripAdvisor-u i Booking-u i uglavnom su pozitivni.Jedino sto mi se bas i ne svidja je cena :P Kad pogledam aranzmane koje nudi Argus deluje mi suludo dati ovolike pare za smestaj.

I mi cemo kolima na put i isto tako planiramo svakog dana na drugu plazu.
Sa Sabrom do sad nismo putovali,uglavnom je nas izbor bio Kontiki ali oni nemaju ponude za Pargu,bar ih nisu imali do ove sezone.

Ovu poruku je izmenio gagana ks: 03. Feb 2011 - 22:03

11.09 2009.

#2201 css

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • muški

Napisano: 04. Feb 2011 - 00:03

Uplaćena Giohanna 17.07. - 04.08.(dve smene). Po savetu sa foruma zbog parkinga između ostalog.
E sad bih zamolio one koji su bili u Pargi da napišu gde je dobra(i) ili jeftina klopa i ako neko ima prošlogodišnje iskustvo sa ovom vilom.
Ležaljke na plaži-piće ili se posebno plaća.
Znam da ima ali ko će da čita sve ponovo.....

#2202 dija

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 04. Feb 2011 - 15:02

Molim Vas da mi opišete vilu Diogenis?Kakav je smeštaj?Udaljenost od prodavnica i od centra Parge?Odlučila sam da idem preko turističke agencije Robinson? O ovoj agenciji jako malo znam.Svaki komentar bi dobro došao.

#2203 maloprase

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Feb 2011 - 16:42

Pogledaj porukucss @ 04. Feb 2011 - 00:03

Uplaćena Giohanna 17.07. - 04.08.(dve smene). Po savetu sa foruma zbog parkinga između ostalog.
E sad bih zamolio one koji su bili u Pargi da napišu gde je dobra(i) ili jeftina klopa i ako neko ima prošlogodišnje iskustvo sa ovom vilom.
Ležaljke na plaži-piće ili se posebno plaća.
Znam da ima ali ko će da čita sve ponovo.....

Mi smo najcesce uzimali klopu u taverni koja je odmah ispod Giohane, tj. najbliza njoj. Posto smo isli sa klincem a on nikako nije za varijante sedenja u restoranu ja sam posle plaze svracala u tu tavernu i preuzimala klopu a jeli smo u sobi. Tako smo za male pare imali svakog dana kuvan obrok, a hrana je sasvim pristojna. Porcija musake je bila 5 evra, toliko su i punjene paprike, jagnjetina sa nekim povrcem je bila oko 6 evra. Naravno, da smo seli u restoran to bi nas skuplje izaslo - donesu ti hleb koji ni ne trazis, pa uzmes salatu koja nije bas jeftina, pa narucis pice, sve to izadje dosta skuplje. Ovako smo u marketu kupovali salatu, skuvamo supu iz kesice, ja donesem klopu i divota :D
Lezaljke na plazi se placaju, mi smo nosili svoj suncobran i lezali smo na peskirima, ali mislim da je to solidna stavka u budzetu, mislim da su 2 lezaljke i suncobran 7-8 evra. Znaci ne vazi ono da narucis pice i imas besplatnu lezaljku. e sad, mi smo tako radili i prosle godine na Tasosu, inace volimo da zujimo i nikad u istom danu ne idemo 2 put na istu plazu, pa sad kad sracunas jedno 15-16 evra dnevno, pa puta 10 ili vise dana... A suncobran smo prosle godine na Tasosu kupili za 7 evra

#2204 gagana ks

turista

• Član
  • ženski

Napisano: 10. Feb 2011 - 17:22

Zna li neko gde ima najblizi Lidl? Najblizi Pargi?
11.09 2009.

#2205 zhorzh

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 14. Feb 2011 - 22:15

Zdravo svima,
da li neko zna nešto o vili teodora? http://www.theodoras-house.parga.com/
Hvala unapred.

Broj korisnika koji čitaju temu: 4

Članovi: 1, gosti: 3, skriveni članovi: 0