Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
PARGA
Napisano: 21. avg 2010 - 18:24
Napisano: 22. avg 2010 - 20:12
ne placa se samo moras izaci na terasu...
Napisano: 24. avg 2010 - 09:41
Napisano: 24. avg 2010 - 14:55
Vila Bilis je sasvim pristojna, ciste je svakog dana peskiri se menjaju na 5 dana. Najbliza plaza je Piso Krioneri, to vec i znate, do grada treba 10 min a mozda i manje.
Napisano: 24. avg 2010 - 18:02
Necu mnogo duziti jer mislim da vec ima dovoljno napisano!
Moji utisak da je Prga divna i da joj se vracam sigurno! Vila Elpida je lepa i na super lokaciji i po MOM misljenju na najboljem od svih ostalih iz argusa! ljudima preporucujem da ubuduce idu u Pargu oko 14. avgusta jer tog dana je kod nih praznik i to je stvarno poseban dozivljaj sa sve vatrometom, muzikom, brodovima ma neverovatno!!!! takodje voda je bila topla predivna (sto bas nije slucaj u junu i julu)
Jedino sto mi je smetalo da tako kazem jesu cene jer mislim da nije realno i da je podredjeno Italijanima i Englezima.... i ja se izvinjavam al nisam navikla da u Beogradu pijem kokakolu za 350 dinara i ne znam ni dal u najluksuznijem kosta bas toliko a za tolko sam je pila tamo ( i jos jedan kretenski slucaj sam imala da platim 4e za prebacivanje slika sa kartice na dvd (a da ne pricam sto toliko kosta celo pakovanje od 50 dvdjeva...).. no svako ima svoj budzet i merila za mene je ipak skupo!
Paxos antipaxos su stvarno super isli smo sa Markom polom i nista se vise ne razlikuje od drugih svi iso kostaju i svi se krecu skoro zajedno usvakom slucaju lepo!
Plaze prelepe gradic divan ma sve u svemu prelepo letovanje i destinacija koja ostaje u divnom secanju!!!
p.s. hvala svima sa foruma koji su mi pomogli da se opredelim za ovo divno mesto
pozzzz
Napisano: 24. avg 2010 - 21:59
Napisano: 26. avg 2010 - 15:17
Napisano: 27. avg 2010 - 12:38
Napisano: 27. avg 2010 - 16:57
Voda je bila topla.
Napisano: 27. avg 2010 - 21:42
Jedino sam videla u ponudi jednu vilu, koju sam offline rezervisala preko ovog sajta http://www.parga.net...htl_code=VLTDAN, mada ne znam da li je merodavna rezervacija ... ako je nekome poznata ova vila, molim vas da prokomentarisete
Posle nam je plan da nastavimo za Lefkadu gde cemo biti 7dana..ni tu nismo nista rezervisali
ako nam neko odgovori , npr vila Verde (Agios Ioannis) sa ponudom tu idemo.
Ovu poruku je izmenio kolibrica: 27. avg 2010 - 21:48
Napisano: 28. avg 2010 - 10:34
kolibrica @ 27. avg 2010 - 21:42
Jedino sam videla u ponudi jednu vilu, koju sam offline rezervisala preko ovog sajta http://www.parga.net...htl_code=VLTDAN, mada ne znam da li je merodavna rezervacija ... ako je nekome poznata ova vila, molim vas da prokomentarisete
Posle nam je plan da nastavimo za Lefkadu gde cemo biti 7dana..ni tu nismo nista rezervisali
ako nam neko odgovori , npr vila Verde (Agios Ioannis) sa ponudom tu idemo.
Pogledala sam im ponudu i cini mi se da ne mozes da boravis manje od 6 noci pa bi bilo bolje da to jos jednom proveris.Ne deluju lose ali onda znajte da cete verovatno kolima ici svaki dan na plazu,sto i nije lose jer imate sta da vidite.Ipak 400m od plaze,ako nisu slagali,nije malo.Mozda ce vam setnja do grada od 20min pasti malo teze...Zavisi u kakvoj ste kondiciji i sta ocekujete.
Sto se tice smestaja u samoj Pargi,jako je skupo kad idete na bum ili ovako,preko neta.Mi smo preko agencije placali 300e najam za 9 noci za dvoje (18.-27.jul),sto je ipak dzaba ali nema kod nas u ponudi smestaja na 7 dana a kamoli na manje.
Za Lefkadu necete imati tih problema jer je povoljniji smestaj pa se bacite na trazenje dok ne krenete....
Srecan put i lep provod!
Napisano: 28. avg 2010 - 11:44
Napisano: 28. avg 2010 - 13:59
Sto se tice smestaja u samoj Pargi,jako je skupo kad idete na bum ili ovako,preko neta.Mi smo preko agencije placali 300e najam za 9 noci za dvoje (18.-27.jul),sto je ipak dzaba ali nema kod nas u ponudi smestaja na 7 dana a kamoli na manje.
Za Lefkadu necete imati tih problema jer je povoljniji smestaj pa se bacite na trazenje dok ne krenete....
Srecan put i lep provod!
Hvala mimbg.
Jeste Parga skuplja od Lefkade..videcemo i sto
Lefkadu cemo rezervisati eleana studio u Agios Ioannis, i njihova ponuda je prihvatljiva 170e za 6 nocenja... http://www.eleanastu...commodation.htm
Pozdrav
Napisano: 29. avg 2010 - 12:10
kolibrica @ 28. avg 2010 - 13:59
Jeste Parga skuplja od Lefkade..videcemo i sto
Lefkadu cemo rezervisati eleana studio u Agios Ioannis, i njihova ponuda je prihvatljiva 170e za 6 nocenja... http://www.eleanastu...commodation.htm
Pozdrav
E moguce da,ako si ih direktno kontakrirala,moze i na manje dana posto nije vise sezona,a cena je super
Obavezno idite na reku Aheron,ona vam je prakticno usput na putu ka Lefkadi...Prelepa je
Uzivajte!
Napisano: 03. sep 2010 - 15:51

Citiraj
Odgovori na ovo