Putovanja.info Forum: PARGA - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (216 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

PARGA

#1666 Korisnik je offline   girasole_calendula

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 15
  • Učlanjen: 26.04.10

Napisano: 27. apr 2010 - 20:50

Pozdrav svima :)
Ja sam pre dve nedelje saznala za ovaj sajt i od tada, ne skidam se sa foruma :))) Sve moguce sam procitala, oh boze, koliko je bilo stiva :P
Nego, ja imam jedno bitno pitanje - decko i ja smo rezervisali Elpidu za pocetak jula, pa nas zanima da li neko od vas zna koji je najeftiniji nacin da se dodje do Kirkire? Isli bismo na Krf, tacnije do glavnog grada, a posto smo studenti(hehe), nemamo para da iznajmimo auto, a skutera se plasim. Znaci, da li mozda idu neki brodici iz Parge? Ili koliko je bus do Igumenice jer odatle idu trajekti? I da, naravno, ako znate okvirnu cenu...
Hvala!
0

#1667 Korisnik je offline   Panuci

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 17
  • Učlanjen: 16.09.09

Napisano: 28. apr 2010 - 09:53

Pogledaj porukugirasole_calendula @ 27. apr 2010 - 20:50

Pozdrav svima :)
Ja sam pre dve nedelje saznala za ovaj sajt i od tada, ne skidam se sa foruma :))) Sve moguce sam procitala, oh boze, koliko je bilo stiva :P
Nego, ja imam jedno bitno pitanje - decko i ja smo rezervisali Elpidu za pocetak jula, pa nas zanima da li neko od vas zna koji je najeftiniji nacin da se dodje do Kirkire? Isli bismo na Krf, tacnije do glavnog grada, a posto smo studenti(hehe), nemamo para da iznajmimo auto, a skutera se plasim. Znaci, da li mozda idu neki brodici iz Parge? Ili koliko je bus do Igumenice jer odatle idu trajekti? I da, naravno, ako znate okvirnu cenu...
Hvala!

Najbolja i najeftinija varijanta ti je busom do Igumenice kao sto si rekla, pa trajektom do Krfa. Karta ti je 6e u jednom pravcu Parga - Igumenica, a koliko je trajekt, to ne znam. Evo ga link za redove voznje iz Parge http://www.pargaweb.com/new/buseng.asp .Pozzz
0

#1668 Korisnik je offline   Pazi Metak

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 40
  • Učlanjen: 08.07.09

Napisano: 28. apr 2010 - 14:12

Pročitao sam neka pitanja ovde, pa da ne odgovaram pojedinačno, pukušaću ovako, panek neko pronadje šta fga zanima. Letovao sam u Pargi u septembru preko Argusa i na organizaciju i prevoz nemam nikakvih zamerki. Bio sam smešten u vilu Pappas i vrlo sam zadovoljan. Da ne ponavljam oni za menjanje peškira i posteljine. Sve je čisto i uredno, ali sam imao privilegiju da budem u prizemlju, i ono što bi trebalo da bude terasa je okruženo prelpom baštom sa mediteranskim biljkama. Vreme nas je poslužilo tako da smo svih deset dana bili bez kiše. 

Do Krfa je najjednostavnije i najjevtinije otići brodićem koji kreće iz Parge, ali je jedan dan malo da bi se videlo i minimum onog što nudi Krf. Što se tiče vrednijih stvari Parga kao što neko reče ima jako nisku stopu kriminala. Na plaži Valtos sam svojim očima video da su ljudi ostavljali na ležaljkama fotoaprate , kamere, knjige i što god da su poneli i odlazili u obližnje taverne na ručak i to niko nije dirao. Ja sam pasoše i pare ostavljao u sobi u fijoci. Neko pomenu da su izleti skupi, ali koliko se ja sećam ono što se ne sme propustiti Paxox i Antipaxos košta 25 evra. Najskuplji je obilazak Jonskih ostrva koji košta 55 evra. Za 4-8 evra se može brodićima odlaziti do plaža Sarakiniko i Lihnos. Cene važe za oba smera. Na fejsz sam postavio neke fotke sa tog letovanja i može se pogledati i ako nismo fejs prijatelji.

http://www.facebook....307257b2a190c60

Ako nekog zanima nešto posebno, neka pita

Ovu poruku je izmenio Pazi Metak: 28. apr 2010 - 14:13

0

#1669 Korisnik je offline   Milli

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 25
  • Učlanjen: 17.03.10

Napisano: 28. apr 2010 - 15:07

Slike su predivne! :) Tek sada jedva cekam polazak!!!
0

#1670 Korisnik je offline   suki

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 2337
  • Učlanjen: 22.02.06

Napisano: 28. apr 2010 - 19:58

Pogledaj porukumarinajakic @ 27. apr 2010 - 12:06

Da rezimiram, rent a car pocetak septembra oko 50 jura dan?

Nema sanse da je toliko dan u septembru, dva dana, mozda. Dan ne bi trebalo da bude vise od 30E, sem ako necete dzip ili nesto tako :kez:
0

#1671 Korisnik je offline   marinajakic

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 38
  • Učlanjen: 16.03.10

Napisano: 29. apr 2010 - 01:55

suki bas si me obradovala! negde ranije sam procitala za tu cenu, ali je vrlo moguce da nije navedeno za koji mesec
0

#1672 Korisnik je offline   Milli

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 25
  • Učlanjen: 17.03.10

Napisano: 29. apr 2010 - 10:50

Pretpostavljam da isto cena (oko 30e) vazi i za kraj maja - pocetak juna?
0

#1673 Korisnik je offline   suki

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 29. apr 2010 - 14:17

Pa, znas sta, mi smo pre 5 godina na Tasosu u junu kola placali 20E, ali na vise dana, dok smo prosle godine na Zakintosu u septembru placali 35, jer je bila kao velika potraznja (sve ti govorim na vise dana), a na Krfu u avgustu smo placali 30 ili 35, ne secam se tacno. Tako da ti to valjda najvise zavisi od ponude i potraznje, ali u tom periodu, po meni ne bi trebalo da bude vise od 25E. Mada, u Pargi, cini mi se ima manje rent a car agencija nego na ostrvima, pa ko zna... Ali, nikako ne bi trebalo da bude vise od 30, kako god.
0

#1674 Korisnik je offline   Грд

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 67
  • Učlanjen: 23.07.09

Napisano: 02. maj 2010 - 21:45

Pogledaj porukusuki @ 29. mar 2010 - 20:35

Kada sam videla ovu sliku, prvo sam mislila da sam pogresila, ali na sajtu Timtravela ima mapa i to je to. Ti si verovatno od onog puta kroz centar mislio da je kruzni. Obelezila sam ti gde je kruzni put. Sad sam se podsetila, tu gde je Bouas, preko puta je groblje(ovaj kao beli trougao ispod) i tu ima neka precica do centra, ne znam da li ima i do Valtosa. Gde je ta Diogenis, ne znam, tada je nije bilo u ponudi kada sam ja bila. A Babis je u centru, u jednoj zavucenoj ulicici, koliko se secam ispod crkve, neka od ulica desno.

Postavljena slika

Прошлог лета смо били у вили Боуас. Ево још прецизније позиције куће. Ми смо уживали у Парги, а и кућа је сасвим ОК. Били смо у приземљу у собама 5 и 7. Петица има велику терасу према брду и у њој је дебела хладовина све време. Немојте да вас подаци са сајтова агенција преваре да постоји паркинг испред куће (може један ауто да стане, али једва), ми смо паркирали ауто на магистрали одмах уз гробље и нисмо имали никаквих проблема. 

:D

Priložene sličice

• Prikačena slika

Ovu poruku je izmenio Грд: 02. maj 2010 - 21:52

0

#1675 Korisnik je offline   ticcca

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 65
  • Učlanjen: 30.03.08

Napisano: 03. maj 2010 - 09:38

Vezano za rent-a-car

Ja sam bila krajem septembra i najjeftinije sto smo nasli bio je Suzuki Jimny za 56e (1 dan)...Prvo smo bili tamo gde nam je vodic preporucio i tu su bile cene kriminalne (C3 68e) pa smo obisli jos jednu,ne znam kako se zove i na kraju otisli u "Parga car hire" kod stadiona i tu nasli Jimny-a.
Postavljena slika
0

#1676 Korisnik je offline   suki

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 03. maj 2010 - 11:55

Ja secam da nam je vodic nudio za 35E, da li A ili B klasu ne secam se, a dzipovi i sl. verovatno su oko 60. Tako da ako vam je povoljnije, uzmite preko naseg vodica, ne morate direktno u rent a car. Nama je npr. bilo tako isplativije na Krfu, jer je vodic imao neke dilove sa agencijama.

Ovu poruku je izmenio suki: 03. maj 2010 - 11:58

0

#1677 Korisnik je offline   ElCid

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 290
  • Učlanjen: 08.01.08

Napisano: 03. maj 2010 - 17:50

Konacno neko da se javi da je bio u vili Bouas :D
Znaci vila je ok, nema sta da se brinemo?
0

#1678 Korisnik je offline   millenica

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 03.05.10

Napisano: 04. maj 2010 - 00:12

Jel zna neko kako izgleda vila Gabriel? Uplatila bih aranzman za pocetak jula jer sam cula da je Parga prelepa...nadam se da neko od vas zna kako vila izgleda jer do sada nisam bila u Pargi a ne zelim neku uzasnu vilu...
0

#1679 Korisnik je offline   Грд

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 67
  • Učlanjen: 23.07.09

Napisano: 04. maj 2010 - 09:21

Pogledaj porukuElCid @ 03. maj 2010 - 17:50

Konacno neko da se javi da je bio u vili Bouas  :D
Znaci vila je ok, nema sta da se brinemo?

Вила Боуас потпуно одговара цени. Кућа је мало старија: столарија где-где оштећена, посуђе распарено, есцајг разнородан, али кревети су одлични. Газде су коректне, редовно су чистили (сваки други дан), постељину су мењали петог дана.

Неке собе немају климу, мислим оне у приземљу. Ми смо били у соби број пет која гледа у брдо и клима нам није ни била потребна. Ако је вама неопходна, распитајте се за конкретне собе које узимате. Ми смо, као што већ писах, видели и собу седам (наши кумови су били са нама). Она је преко пута петице и гледа ка мору, такође нема климу, а има више сунца у току дана, па може да буде незгодно. Ми смо били на плажама по цео дан, те нам то није било битно. Те собе без климе остају последње неиздате, па ако не резервишете на време...

Читајући форум, схватио сам да се много разликују ставови људи када је смештај у питању. Неко је помињао да је видео и пацове!? Не знам. Ми нисмо видели никакве штеточине. Оно што сам потпуно сигуран је да ниједног тренутка не морате да бринете о чистоћи у овој кући. Једино имајте на уму да није потпуно нова нити луксузна, те ако сте захтевни у одабиру смештаја, размислите.

Крај у којем се налази кућа је миран. Одлично за спавањац. До плаже имате петнаестак минута шетње. Парга је диван градић, уживаћете...  :)

П.С. Ако вас још нешто занима, реците...

Ovu poruku je izmenio Грд: 04. maj 2010 - 09:23

0

#1680 Korisnik je offline   Suzzana

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 884
  • Učlanjen: 30.05.09

Napisano: 04. maj 2010 - 19:49

Svima koji putuju u Pargu zelim lep odmor i provod...
Mi smo bili prosle godine u Pargi i znam da ce vam biti super. Parga je lep grad, ima dosta da se seta, dosta toga da se vidi, lepe su plaze....
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Postavljena slika

MFT: Polihrono, Parga, Nea Vrasna, Zlatibor Postavljena slika
0

• (216 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com