ElCid @ 03. maj 2010 - 17:50
Konacno neko da se javi da je bio u vili Bouas

Znaci vila je ok, nema sta da se brinemo?
Вила Боуас потпуно одговара цени. Кућа је мало старија: столарија где-где оштећена, посуђе распарено, есцајг разнородан, али кревети су одлични. Газде су коректне, редовно су чистили (сваки други дан), постељину су мењали петог дана.
Неке собе немају климу, мислим оне у приземљу. Ми смо били у соби број пет која гледа у брдо и клима нам није ни била потребна. Ако је вама неопходна, распитајте се за конкретне собе које узимате. Ми смо, као што већ писах, видели и собу седам (наши кумови су били са нама). Она је преко пута петице и гледа ка мору, такође нема климу, а има више сунца у току дана, па може да буде незгодно. Ми смо били на плажама по цео дан, те нам то није било битно. Те собе без климе остају последње неиздате, па ако не резервишете на време...
Читајући форум, схватио сам да се много разликују ставови људи када је смештај у питању. Неко је помињао да је видео и пацове!? Не знам. Ми нисмо видели никакве штеточине. Оно што сам потпуно сигуран је да ниједног тренутка не морате да бринете о чистоћи у овој кући. Једино имајте на уму да није потпуно нова нити луксузна, те ако сте захтевни у одабиру смештаја, размислите.
Крај у којем се налази кућа је миран. Одлично за спавањац. До плаже имате петнаестак минута шетње. Парга је диван градић, уживаћете...
П.С. Ако вас још нешто занима, реците...
Ovu poruku je izmenio Грд: 04. maj 2010 - 09:23