Sto se tice poslednje dve buni nas lokacija posto negde pise 350 a negde 500 a negde 700 m od plaze. Inace u Lui travelu nemaju mapu sa lokacijama njihovih vila.
Hvala.
Ja i momak smo rezervisali za 26. jun ELPIDU jer smo se dosta raspitali i zaključili da to može biti najbolja vila koju radi Argus u Pargi. A pošto smo bili u Pargi i prošle godine(u drugom smeštaju) imali smo priliku i da je vidimo kako izgleda sa ulice,i izgleda vrh! A vrh joj je i lokacija i upravo zbog toga smo se ove godine baš odlučili za Elpidu. Ona je faktički u samom centru,a do plaže imaš 5-10 minuta laganog hoda. Mada,mislim da ću te razočarati ako ti kažem da postoji velika verovatnoća da su do sad već sva mesta u ELpidi rasprodata. Jer mi smo je rezervisali krajem februara i tad je bilo ostalo još malo mesta za tu vilu. Najbolje bi bilo da prvo proveriš u Argusu šta je ostalo,jer Argusovi aranžmani se uvek prvi rasprodaju. Tako smo se mi zeznuli prošle godine kad smo u maju trežili Elpidu za jul
Ako ne nadješ Elpidu ja ti toplo preporučujem vilu LEMONA, nju radi agencija Matiko. Mi smo tamo bili smešteni prošle godine i mogu reći da je smeštaj bio vrhunski,gazdarica je izuzetno uredna, menjala nam je peškire svaki treći dan
Pozz

Citiraj
Odgovori na ovo