Putovanja.info Forum: PARGA - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (216 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

PARGA

#1621 Korisnik je offline   crossbone79

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 298
  • Učlanjen: 17.06.07

Napisano: 14. mar 2010 - 14:00

Pogledaj porukuprezime @ 13. mar 2010 - 18:55

>>> Mada su se na sastanku zalili iz vile Bouas na pacove

Hteli smo da idemo na Lefkadu u Nidri i da se vozikamo skuterom po ostrvu, ali je gospođica Agent (za Robinson) toliko insistirala da je Parga lepša da smo na kraju pristali na njen izbor. Ispalo je da mesta ima samo u ovoj vili. O njoj apsolutno nema nigde nikakvih informacija, osim ove na forumu - da ima pacova. Ne netu su jedne te iste slike neke kuće "a la Sutomore" i izgleda da samo Srbi u njoj letuju. Prosto je neverovatno da je o svakoj vili nešto napisano osim o ovoj. Ako je tamo stvarno tako loš smeštaj onda radije nećemo ići nego da se tamo nerviram.

Ima li ikoga ko je letovao u vili Bouas da potvrdi ovo o pacovima ili demantuje, da napiše reč-dve o smeštaju, bilo šta... Molim Vas.

Nista,pored pratece opreme za putovanje(prva pomoc,autan...)poneti lepak za miseve(malo jaci posto je u pitanju teska kategorija-pacov)i bejzbol palicu.:D

Ovu poruku je izmenio crossbone79: 14. mar 2010 - 14:03

0

#1622 Korisnik je offline   zazolina

• putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 164
  • Učlanjen: 25.01.09

Napisano: 14. mar 2010 - 17:07

Pogledaj porukusuki @ 14. mar 2010 - 10:23

Ne znam kada ste vi bili, ali nama je u julu bila divna, topla voda na svim plazama, a na Valtosu smo bas uzivali u plicaku po sat-dva. Inace, gradska plaza, logicno, je i najruznija, a malena Piso krioneri, je isto bas slatka, samo tamo je sljunak, pa ko voli. Inace, sa Giohanom(smestaj) nema greske, cisto i lepo.

Bili smo u julu,istina pre 5 godina,mozda se nesto sada promenilo.Bez obzira sto za samo mesto,smestaj,prirodu i sve ostalo imam zaista samo pohvale,ta hladna voda nam je ostala u tako ruznoj uspomeni da sada izbegavamo i celu obalu na Jonskom moru!
0

#1623 Korisnik je offline   ticcca

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 65
  • Učlanjen: 30.03.08

Napisano: 15. mar 2010 - 17:25

Ja sam bila krajem septembra i voda je bila sasvim ok!Jedino sam se smrzla na Porto Kacikiju(voda hladna+napolju 20 stepeni+ledeni vetar Postavljena slika )
A za smestaj,slazem se sa Suki,Giohana je odlicna!

Postavljena slika
0

#1624 Korisnik je offline   Suzzana

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 884
  • Učlanjen: 30.05.09

Napisano: 16. mar 2010 - 22:55

Evo slike vile Bouas iz agencije preko koje ja letujem:
http://www.timtravel.rs/bouas.htm

Za 10 dana boravka u Pargi, ni jednog misa ni pacova nismo videli... A nasetali smo se bas dosta.

Na kraju krajeva, zar hocete da kazete da u Beogradu (ili gde vec ko zivi) nikada niste videli oko svoje kuce ili zgrade nekog misa ili pacova?
Pa i Parga je grad kao i svaki drugi, pobogu....
Znam da nije prijatan osecaj videti ih, ali na zalost i oni postoje.
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Postavljena slika

MFT: Polihrono, Parga, Nea Vrasna, Zlatibor Postavljena slika
0

#1625 Korisnik je offline   Milli

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 25
  • Učlanjen: 17.03.10

Napisano: 17. mar 2010 - 14:20

Pozdrav, svima! :) Htela bih da pitam da li je neko od vas letovao na Pargi krajem maja - pocetkom juna? Kakvo je vreme tada i da li je more mnogo hladno? Mi smo uplatili taj aranzman, ali procitah negde da je to karakteristicno za kisni period. :tuzni: Hvala unapred!

Ovu poruku je izmenio Milli: 17. mar 2010 - 14:21

0

#1626 Korisnik je offline   Nedostizni

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 84
  • Učlanjen: 15.04.09

Napisano: 18. mar 2010 - 15:51

Ja sam prolazio pored Bouas-a i spolja izgleda skroz ok.

Pacove je možda jedino video neko u prizemlju u prolazu.
0

#1627 Korisnik je offline   prezime

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 5
  • Učlanjen: 13.03.10

Napisano: 18. mar 2010 - 18:15

Hvala ljudi, sad šta je tu je... Kad se vratim imaćemo i izveštaj o ovoj vili i o vremenu u maju. A pacova ako bude, lepo ćemo nahraniti pa neka ide di je pošo   :huh:  
Postavljena slika
0

#1628 Korisnik je offline   ElCid

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 290
  • Učlanjen: 08.01.08

Napisano: 19. mar 2010 - 11:40

Konacno neko da kaze nesto o Bouasu...hvala.

Pa dobro onda, nista mi drugo ne preostaje nego da na spisak dodam misolovku ovaj pacolovku ili lepak....ili da navatam nekog debelog macora tamo :bez-zuba:
0

#1629 Korisnik je offline   Supermama

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 17
  • Učlanjen: 09.09.08

Napisano: 24. mar 2010 - 23:45

Pogledaj porukuSuzzana @ 23. feb 2010 - 01:49

Za ostale Agencije ne znam, ali za Tim travel znam da oni nikad nisu na sajmu turizma... A oni su jedni od retkih koji drze Pargu. Probaj da pitas u Agenciji Robinson. Oni su sa nama delili bus kad smo putovali u Pargu.

Eta turs, Sabra, Argus, Lui travel...Svi imaju sajtove i na njima odlicnu ponudu za Pargu. :)
0

#1630 Korisnik je offline   Supermama

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 17
  • Učlanjen: 09.09.08

Napisano: 25. mar 2010 - 00:04

Pogledaj porukunikicy @ 05. feb 2010 - 09:55

Mozes i do Lichnosa sa kolima....mi smo peske isli ali koliko sam ja videla ima odlican put skoro do plaze.

Ako ides na Lichnos kolima, ne spustaj se kod hotela Lichnos beach, vec idi do sela Agia Kiriaki, to je na 10 minuta odatle.Mnogo je bolji prilaz. Spustices se na krajnji levi deo plaze, gde se nalazi veliko udubljenje u steni. Tu ces imati lepu hladovinu do 6 popodne.
Inace na tom mestu postoji u steni izvor slatke vode, pa se slatka i slana na licu mesta mesaju.Ako volis da ronis, podvodni svet je tamo izuzetno zanimljiv. :)
0

#1631 Korisnik je offline   simas

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 24.03.10

Napisano: 25. mar 2010 - 13:09

Da li neko moze da nam pomogne savetima oko izbora agencije i smestaja?  U dilemi smo izmedju Argusa i Lui travela i oko vila Elpida, Posejdon(Argus)  i Diamanto i Vuola(Lui travel).

Sto se tice poslednje dve buni nas lokacija posto negde pise 350 a negde 500 a negde 700 m od plaze. Inace u Lui travelu nemaju mapu sa lokacijama njihovih vila.
Hvala.
0

#1632 Korisnik je offline   suki

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 2337
  • Učlanjen: 22.02.06

Napisano: 25. mar 2010 - 14:23

Do sada smo apsolvirali da je Argusov najbolji smestaj Giohana, pa samim tim i preporuka.Posto si se tek uclanio,verovatno ne znas, ali procitaj temu imas sve opisano ili koristi pretragu da lakse nadjes.Videla sam da neke agencije prodaju i vilu Bilis, to je isto to, samo prva od 3 vile, najstarija i najmanje lepa, ali ok. Takodje Sabra ima u ponudi vilu Irini, koja je preko puta Giohane, ne znam kakav je smestaj, ali lokacija je ok. Ako vec biras izmedju Elpide i Posejdona, Elpida je bolja. A ove druge dve mi deluju kao da su u gradu, ali je nesto velika daljina do plaze, sto moze da znaci i da je iznad kruznog puta, a to otpisi, jer je stvarno daleko. Pitaj u agenciji da ti tacno kazu da li je iznad kruznog puta ili ispod, i koja im je plaza najbliza, pa napisi da vidimo onda.
0

#1633 Korisnik je offline   simas

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 24.03.10

Napisano: 25. mar 2010 - 17:11

Pogledaj porukusuki @ 25. mar 2010 - 13:23

Do sada smo apsolvirali da je Argusov najbolji smestaj Giohana, pa samim tim i preporuka.Posto si se tek uclanio,verovatno ne znas, ali procitaj temu imas sve opisano ili koristi pretragu da lakse nadjes.Videla sam da neke agencije prodaju i vilu Bilis, to je isto to, samo prva od 3 vile, najstarija i najmanje lepa, ali ok. Takodje Sabra ima u ponudi vilu Irini, koja je preko puta Giohane, ne znam kakav je smestaj, ali lokacija je ok. Ako vec biras izmedju Elpide i Posejdona, Elpida je bolja. A ove druge dve mi deluju kao da su u gradu, ali je nesto velika daljina do plaze, sto moze da znaci i da je iznad kruznog puta, a to otpisi, jer je stvarno daleko. Pitaj u agenciji da ti tacno kazu da li je iznad kruznog puta ili ispod, i koja im je plaza najbliza, pa napisi da vidimo onda.

Sto se tice Giohane, cini mi se da je previse udaljena od centra iako je blize plazama, odnosno vise bih voleo da budem u gradu a giohana je koliko vidim blize sumi kampu i plazi. Najvise su nam se dopale po slikama Diamanto i Vuola ali nismo uspeli tacnu lokaciju da saznamo ni koja je plaza najbliza. Kazu da nije iznad kruznog puta, da je 200 metara od centra grada...Izgleda su tek ove godine u ponudama nasih agencija posto nisam uspeo da ih nadjem pretrazivanjem po forumu....
0

#1634 Korisnik je offline   suki

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 2337
  • Učlanjen: 22.02.06

Napisano: 25. mar 2010 - 18:32

Pa znas kako, od Giohane imas jedno 10-tak min do centra, ali je taj put ravan,bez uspona, sto je u Pargi retkost, tako da to ne predstavlja problem. Sad do po meni preslatke male plazice Piso Krioneri ima jedno 5 min, a tu ti je i najpovoljniji supermarket u Pargi, sto nije lose ako kupujes nesto kad se vracas sa plaze. Gradska plaza je malo nabudzena i malo smrdi, jer se tu nesto izliva, tako da je ona u principu najruznija. A do Valtosa ces ionako da sipcis, gde god da si (sem na njemu) tako da ti je svejedno. Ali, naravno, tvoj izbor. I jos nesto, smestaj u centru zna i malo da se oseca na vlagu, jer je takva konstrukcija same Parge. Sve je usko, zbudzeno, pa nema puno vazduha takoreci, pa se oseca onaj miris. Meni licno to smeta, pa zato i preporucujem ovo malo izvan samog centra, jer su tu u principu novije i lepse kuce, jer ima vise prostora.
0

#1635 Korisnik je offline   Suzzana

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 884
  • Učlanjen: 30.05.09

Napisano: 26. mar 2010 - 18:10

Pogledaj porukuMilli @ 17. mar 2010 - 13:20

Pozdrav, svima! Postavljena slika Htela bih da pitam da li je neko od vas letovao na Pargi krajem maja - pocetkom juna? Kakvo je vreme tada i da li je more mnogo hladno? Mi smo uplatili taj aranzman, ali procitah negde da je to karakteristicno za kisni period. Postavljena slika Hvala unapred!

Uh, Milli... ti si bas usitnila... Jos mesec i nesto dana do mora :)

hahhaha prosle godine sam ja tako mesecima vrckala ovde na sajtu, sada vidim da vrckas ti :)))))
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Postavljena slika

MFT: Polihrono, Parga, Nea Vrasna, Zlatibor Postavljena slika
0

• (216 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 5
Članovi: 1, gosti: 4, skriveni članovi: 0

1. TriKornePenal

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com