Ne mozemo da docekamo
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
PARGA
Napisano: 24. feb 2010 - 10:23
Ne mozemo da docekamo
Napisano: 24. feb 2010 - 16:34
Miki&Mini @ 24. feb 2010 - 09:23
Ne mozemo da docekamo
Proletece i ta tri meseca, videces
Kreni sada polako da kupujes jedno po jedno sta vam sve treba
Tako ja radim

MFT: Polihrono, Parga, Nea Vrasna, Zlatibor
Napisano: 24. feb 2010 - 18:18
Prvo napravim detaljne spiskove pa polako prionem na stikliranje da brze prodje vreme. Ja zivim za leto. Mada sad je tu i bebac pa ce spisak biti poduzi ali nema veze vredi
Veliki pozdrav!
Napisano: 02. mar 2010 - 22:09
Bitnije od toga je da u vili Babos, pored turista, obitavaju i pacovi u poprilicnom broju. Kao sto sam vec napisao u odgovoru jednom clanu, ljubaznu domacicu sam uhvatio kako pretura po stvarima moje zene. Sobe u vili se po komforu krecu od komfornih, ka katastrofalnim. Moguce da sam ja bio u najgoroj, iako sam rezervisao i platio najbolju, zahvaljujuci plavoj kovrdzavoj devojci u Robinsonu.
Ovo razocarenje u agenciju Robinson, preko koje sam vec nekoliko godina letovao sa izuzetnim zadovoljstvom, je popravio drugi deo odmora koji smo proveli u Nidriju-Lefkada. Vila Konstadin je izuzetno komforna, a njeni vlasnici su ljubazni i nenemetljivi.
Saveti: 1. Izbegavajte vilu Babos!
2. Posetite Pargu!
3. U Robinsonu verujte i dogovarajte se samo sa vlasnikom-Ljubisom i pazite da devojke ne promene ono sto vam je on preporucio!
Napisano: 03. mar 2010 - 16:19
Mi smo prosle godine u septembru isli u Pargu i to bas u vilu Babos. Doduse, mi smo isli preko Tim travela, ali smo svejedno putovali istim autobusom i bili u istoj vili.
Da je vila daleko od plaze, to se u Tim travelu i te kako lepo vidi na mapi grada. Za agenciju Robinson, vec ne znam... U Pargi retko da i ima vila koje su blizu plaze (koliko ja znam).
Ni jednog jedinog misa, bubu, komarca, niti pacova mi nismo videli u nasem apartmanu, hodniku, dvoristu ili u blizini vile.
Nismo primetili da nam je iko preturao po stvarima. Bukvalno gde sam sta ostavila, tako sam i zatekla.
Ne znam u kakvoj ste vi sobi bili i gde je ta soba (na kom je spratu), ali nasa soba je bila klasicna kao i sve sobe u kojima smo do sada letovali. Namestaj je po sobama manje-vise uvek isti.
Morala sam ovo da napisem, iz razloga da ljudi ne misle da su svi imali tako losa iskustva sa vilom Babos. Citajuci ovu temu od prve do zadnje strane, pred nas put prosle godine, nisam videla ni jedan post u kom je bilo napisano nesto slicno ovome sto si ti napisao.
Nadam se da neces pogresno shvatiti ovaj moj post, ali ne bi da neko stekne pogresan utisak o toj Vili. To je jedna od retkih vila u kojima smo letovali, a u kojoj je soba ciscena bukvalno svaki dan, svaki dan su nam ribali i kupatilo, svaki dan su nam iznosili i djubre iz apartmana, peskire su nam menjali nekoliko puta za tih 10 dana, posteljinu samo 1 za to vreme. Sto se higijene tice, stvarno nemamo ni reci zamerke.
Zao mi je sto ste imali tako lose iskustvo sa vilom Babos :( Generalno, ne zelim da se ikome desava tako nesto na godisnjem odmoru :(

Napisano: 03. mar 2010 - 23:30
Ono sto sam napisao su cinjenice. Ja sam bio u sobi br.1 i mislim da sam bio prilicno blag u opisu njenog izgleda. Pacova sam video jednom u hodniku i par puta na domacicinom sporetu, u zadnjem dvoristu. Verovatno zbog toga hodnike te kuce svakodnevno posipaju kiselinom, a pametnije bi bilo da raskrce onu dzunglu od korova u koju je gledala moja terasa, a i ja- kad komsija nije bio u sobi, jer sam pomenutu terasu, bukvalno delio sa prozorom njegovog apartamana. Takodje, preturanje po stvarima je krivicno delo - A JA SAM TO VIDEO, pa mi to sto niko nije preturao po vasim, ne znaci mnogo, u pogledu procene karaktera "ljubaznih" domacina.
Nije mi nikakva zelja da blatim agenciju Robinson, jer sam imao sa njima nekoliko lepih putovanja, vec zelim da upozorim potencijalne putnike za Pargu, na stvari koje mogu da im pokvare letovanje. Naravno, u Pargi je moguce pronaci kvalitetan smestaj uz obalu, bez problema.
A da je Vila Babos daleko od bilo koje plaze, zaista jeste!
P.S - A vasa terminologija neodoljivo podseca na kataloske reklame turistickih agencija:)
Napisano: 04. mar 2010 - 10:48
Kako god sam zvucala, nemam nikakve veze ni sa jednom turistickom agencijom
Ja sam samo obican turista kao i svi vi

Napisano: 04. mar 2010 - 18:33

Napisano: 12. mar 2010 - 01:09
Suzzana @ 04. mar 2010 - 09:48
Kako god sam zvucala, nemam nikakve veze ni sa jednom turistickom agencijom
Ja sam samo obican turista kao i svi vi
Znaci prozor iz tvoje kuhinje je gledao na njegovu terasu.Ja sam prvo bio u sobi 6,pa su me prebacili u sobu 2(koja je i najbolja)2 terase,odvojena kuhinja.Ja nisam imao problema sa nikakvim stetocinama sem sa losim vremenom.Mada su se na sastanku zalili iz vile Bouas na pacove.Nemam nikakve primedbe na vilu Babos!!!!
Napisano: 12. mar 2010 - 10:35
Napisano: 13. mar 2010 - 19:55
Hteli smo da idemo na Lefkadu u Nidri i da se vozikamo skuterom po ostrvu, ali je gospođica Agent (za Robinson) toliko insistirala da je Parga lepša da smo na kraju pristali na njen izbor. Ispalo je da mesta ima samo u ovoj vili. O njoj apsolutno nema nigde nikakvih informacija, osim ove na forumu - da ima pacova. Ne netu su jedne te iste slike neke kuće "a la Sutomore" i izgleda da samo Srbi u njoj letuju. Prosto je neverovatno da je o svakoj vili nešto napisano osim o ovoj. Ako je tamo stvarno tako loš smeštaj onda radije nećemo ići nego da se tamo nerviram.
Ima li ikoga ko je letovao u vili Bouas da potvrdi ovo o pacovima ili demantuje, da napiše reč-dve o smeštaju, bilo šta... Molim Vas.
Napisano: 13. mar 2010 - 22:19
A problem sa pacovima???? ...ostao sam bez teksta
Napisano: 14. mar 2010 - 00:08
Ja sam videla pacova sa terase hotela na Krfu.Njuskao je oko lezaljki na plazi ,prosetao se do mora i vratio u zbunje iz koga je izasao.A gde je jedan tu su i ostali.Izgleda da im dobro dodje za skrivanje ta bujna vegetacija na Jonskoj obali.Ali to mi nije bitno uticalo na ukupan utisak sa letovanja.
Napisano: 14. mar 2010 - 01:32
prezime @ 13. mar 2010 - 18:55
Hteli smo da idemo na Lefkadu u Nidri i da se vozikamo skuterom po ostrvu, ali je gospođica Agent (za Robinson) toliko insistirala da je Parga lepša da smo na kraju pristali na njen izbor. Ispalo je da mesta ima samo u ovoj vili. O njoj apsolutno nema nigde nikakvih informacija, osim ove na forumu - da ima pacova. Ne netu su jedne te iste slike neke kuće "a la Sutomore" i izgleda da samo Srbi u njoj letuju. Prosto je neverovatno da je o svakoj vili nešto napisano osim o ovoj. Ako je tamo stvarno tako loš smeštaj onda radije nećemo ići nego da se tamo nerviram.
Ima li ikoga ko je letovao u vili Bouas da potvrdi ovo o pacovima ili demantuje, da napiše reč-dve o smeštaju, bilo šta... Molim Vas.
da ne ispadne da ja stalno odvracam ljude od parge,mesto je zaista divno,ali budite veoma,veoma oprezni oko smestaja i lokacija,parga je smestena izmedju dva brda,i to ne bas zanemariva,gradska plaza,ona koju vam uvek predstave sa ostrvcem i crkvicom je jedina sa toplom vodom,ali i sa guzvom,kao u budvi,jedni drugima na glavi,a dve plaze na koje mozete stici i peske su sa tako ledenom vodom(slivaju se neke recice sa brda,podzemni izvori itd.)da se i sada stresem kada se setim i uopste ne preterujem,verujte mi,a jedna je bukvalno da se okozite dok stignete do nje,ne znam jel je teze niz ili uz brdo!Sva sreca da smo bili sa nasim kolima,onda mozete da se svrckate do lepsih,manje natrpanih,i sa divnom vodom plaza,ovako,ako ste prinudjeni samo da boravite u samoj pargi...
Napisano: 14. mar 2010 - 11:23
Ovu poruku je izmenio suki: 14. mar 2010 - 11:28

Citiraj
Odgovori na ovo