Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
PARGA
Napisano: 26. feb 2007 - 18:21
Napisano: 26. feb 2007 - 21:30
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 26. feb 2007 - 22:13
Napisano: 27. feb 2007 - 00:37
Aktivan odmor je uvek pun pogodak.
Pozdrav
Napisano: 08. mar 2007 - 12:12
Jedina na kojoj se nisam kupao je gradska sa koje se laganim plivanjem za nekih 5 min stize do prelepog ostrvceta na kome se nalazi crkva i sa kog se pruza prelep pogled na Pargu.
Mesto je prepuno sadrzaja i veoma je zivo tokom citavog dana i noci.
Sto se tice nocnih izlazaka preporucio bih kafe klub Sail in ,ciji je menadzer vec duze vreme jedan momak iz Bg-a.
Cene su malo vece nogo kod nas ( nekih 10%) ali nista strasno.
Jedina zamerka je sto su prodavnice slabije snadbevene i veoma skupe.Predpostavljam da je to zbog velikog broja restorana koji zaista nisu skupi.
Izleti su posebna prica...Odlicno su organizovani i stvarno ih treba videti sve.Mi smo isli na Paxos i Anti Paxsos,Jonska ostrva i Krf ,i sve nas je to kostalo 190e.
Procitao sam da neki pisu kako je more hladno...mozda u junu i pocetkom jula,ali krejem jula i u avgustu je fenomenalno.Mi smo pre Parge bili u Crnoj Gori (sredina jula) i kupali smo se samo poslednja tri dana,a u Pargi je toliko bila topla voda ...
More je neverovatno plave boje,narocito na Paxsosu gde imate utisak kao da se kupate u bazenu ,toliko je more cisto i prozirno ,a tirkizno plava boja zaustavlja dah.
Svuda je precista voda ,narocito na Lefkadi,Kefaloniji i Itaki.
Na Lefkadi smo se kupali na jednoj od tri najlepse plaze(po kategorizaciji Americkih casopisa) u Evropi -Egremni,do koje se moze jedino brodom.To je nesto savrseno ,nestvarno...Ljudi oni stranci su vristali kad su to videli...
Zaista sam pun utisaka sa letovanja u Pargi i mislim da se necete pokajati ako se resite za tu destinaciju.
I naravno sve to u aranzmanu Argusa ,ciji vodici su se fenomenalno pokazali.Napomenucu samo jednu stavar da je na brodu kojim smo isli u obilazak jonskih ostrva ,i na kome je bilo ljudi iz raznih zemalja jedino nas vodic (Argusov) svo vreme objasnjavao preko razglasa raznorazne predele pored koih smo prolazili.I sve to na srpskomk jeziku dok su ostali nemo gledali i nisu imali pojma sta vide.
Toliko od mene za sada.Ako neko ima pitanje vezano za Pargu samo napred...
Napisano: 08. mar 2007 - 14:20
Hvala. B)
Napisano: 09. mar 2007 - 11:54
Napisano: 09. mar 2007 - 16:02
Ovu poruku je izmenio Soffy@: 09. mar 2007 - 16:03
Napisano: 09. mar 2007 - 19:07
Parga jeste brdovita,ali sve je veoma zanimljivo tako da ne pada tesko ... medjutim ako je u pitanju starija osoba ili beba koja mora da se nosi ,pa jos ona vrucina ...ipak razmislite.
Sto se tice izleta postoje cetiri ,tri koja sam vec spomenuo i jos jedan na reku Aheron .Mi smo isli na prva tri i treci (koji je najjeftiniji od ta tri-Paxos i Antipaxos)je bio besplatan pod uslovom da se uplate prva dva.
Jonska ostrva su 50e ,Krf 35-36 e ...tako da to za dvoje izadje nekih 180e...ne secam se bas tacno ,ali vredi svaku paru.
Napisano: 09. mar 2007 - 19:45
Napisano: 09. mar 2007 - 22:24
josefin @ 09. mart 2007 u 18:41
Ova ti je dobra...
Rakos hvala na koritsnim savetima i informacija! POzdrav
PUTOPIS: Kušadasi u slici i reči MFT: Paralia, Solun Waterland, Ostrvo Krf, Paxos-Antipaxos, Grad Krf, Zavejani Zlatibor, Ritter Sport Museum, Terra

Napisano: 11. mar 2007 - 15:23
Napisano: 11. mar 2007 - 18:27
Napisano: 11. mar 2007 - 20:20
Napisano: 14. mar 2007 - 14:56

Citiraj
Odgovori na ovo