PARGA
Napisano: 12. mar 2010 - 09:35
Napisano: 13. mar 2010 - 18:55
Hteli smo da idemo na Lefkadu u Nidri i da se vozikamo skuterom po ostrvu, ali je gospođica Agent (za Robinson) toliko insistirala da je Parga lepša da smo na kraju pristali na njen izbor. Ispalo je da mesta ima samo u ovoj vili. O njoj apsolutno nema nigde nikakvih informacija, osim ove na forumu - da ima pacova. Ne netu su jedne te iste slike neke kuće "a la Sutomore" i izgleda da samo Srbi u njoj letuju. Prosto je neverovatno da je o svakoj vili nešto napisano osim o ovoj. Ako je tamo stvarno tako loš smeštaj onda radije nećemo ići nego da se tamo nerviram.
Ima li ikoga ko je letovao u vili Bouas da potvrdi ovo o pacovima ili demantuje, da napiše reč-dve o smeštaju, bilo šta... Molim Vas.
Napisano: 13. mar 2010 - 21:19
A problem sa pacovima???? ...ostao sam bez teksta
Napisano: 13. mar 2010 - 23:08
Ja sam videla pacova sa terase hotela na Krfu.Njuskao je oko lezaljki na plazi ,prosetao se do mora i vratio u zbunje iz koga je izasao.A gde je jedan tu su i ostali.Izgleda da im dobro dodje za skrivanje ta bujna vegetacija na Jonskoj obali.Ali to mi nije bitno uticalo na ukupan utisak sa letovanja.
Napisano: 14. mar 2010 - 00:32
prezime @ 13. mar 2010 - 18:55
Hteli smo da idemo na Lefkadu u Nidri i da se vozikamo skuterom po ostrvu, ali je gospođica Agent (za Robinson) toliko insistirala da je Parga lepša da smo na kraju pristali na njen izbor. Ispalo je da mesta ima samo u ovoj vili. O njoj apsolutno nema nigde nikakvih informacija, osim ove na forumu - da ima pacova. Ne netu su jedne te iste slike neke kuće "a la Sutomore" i izgleda da samo Srbi u njoj letuju. Prosto je neverovatno da je o svakoj vili nešto napisano osim o ovoj. Ako je tamo stvarno tako loš smeštaj onda radije nećemo ići nego da se tamo nerviram.
Ima li ikoga ko je letovao u vili Bouas da potvrdi ovo o pacovima ili demantuje, da napiše reč-dve o smeštaju, bilo šta... Molim Vas.
da ne ispadne da ja stalno odvracam ljude od parge,mesto je zaista divno,ali budite veoma,veoma oprezni oko smestaja i lokacija,parga je smestena izmedju dva brda,i to ne bas zanemariva,gradska plaza,ona koju vam uvek predstave sa ostrvcem i crkvicom je jedina sa toplom vodom,ali i sa guzvom,kao u budvi,jedni drugima na glavi,a dve plaze na koje mozete stici i peske su sa tako ledenom vodom(slivaju se neke recice sa brda,podzemni izvori itd.)da se i sada stresem kada se setim i uopste ne preterujem,verujte mi,a jedna je bukvalno da se okozite dok stignete do nje,ne znam jel je teze niz ili uz brdo!Sva sreca da smo bili sa nasim kolima,onda mozete da se svrckate do lepsih,manje natrpanih,i sa divnom vodom plaza,ovako,ako ste prinudjeni samo da boravite u samoj pargi...
Napisano: 14. mar 2010 - 10:23
Ovu poruku je izmenio suki: 14. mar 2010 - 10:28
Napisano: 14. mar 2010 - 13:00
prezime @ 13. mar 2010 - 18:55
Nista,pored pratece opreme za putovanje(prva pomoc,autan...)poneti lepak za miseve(malo jaci posto je u pitanju teska kategorija-pacov)i bejzbol palicu.
Ovu poruku je izmenio crossbone79: 14. mar 2010 - 13:03
Napisano: 14. mar 2010 - 16:07
Bili smo u julu,istina pre 5 godina,mozda se nesto sada promenilo.Bez obzira sto za samo mesto,smestaj,prirodu i sve ostalo imam zaista samo pohvale,ta hladna voda nam je ostala u tako ruznoj uspomeni da sada izbegavamo i celu obalu na Jonskom moru!
Napisano: 15. mar 2010 - 16:25
A za smestaj,slazem se sa Suki,Giohana je odlicna!
Napisano: 16. mar 2010 - 21:55
http://www.timtravel.rs/bouas.htm
Za 10 dana boravka u Pargi, ni jednog misa ni pacova nismo videli... A nasetali smo se bas dosta.
Na kraju krajeva, zar hocete da kazete da u Beogradu (ili gde vec ko zivi) nikada niste videli oko svoje kuce ili zgrade nekog misa ili pacova?
Pa i Parga je grad kao i svaki drugi, pobogu....
Znam da nije prijatan osecaj videti ih, ali na zalost i oni postoje.
Napisano: 17. mar 2010 - 13:20
Ovu poruku je izmenio Milli: 17. mar 2010 - 13:21
Napisano: juče, 14:51
Pacove je možda jedino video neko u prizemlju u prolazu.
Napisano: juče, 17:15
Napisano: danas, 10:40
Pa dobro onda, nista mi drugo ne preostaje nego da na spisak dodam misolovku ovaj pacolovku ili lepak....ili da navatam nekog debelog macora tamo

Citiraj
Odgovori na ovo