Putovanja.info Forum: PARGA - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

• (110 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 108
  • 109
  • 110
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

PARGA

#1636 Korisnik je offline   suki

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Grupa: Moderatori
  • Poruka: 1508
  • Pridružio se: 22. feb '06

Napisano: 12. mar 2010 - 09:35

Jao, ljudi, kad ovo citam, ne mogu da verujem!!! Kakvi bre, pacovi?!? Ja bih se slogirala, da ga vidim bilo gde, a ne u apartmanu, stvarno ne mogu da verujem da je tako nesto moguce, a izdaju turistima :shokiran:
0

#1637 Korisnik je offline   prezime

• backpacker
  • Ikonica
  • Grupa: Članovi
  • Poruka: 2
  • Pridružio se: 13. mar '10

Napisano: 13. mar 2010 - 18:55

>>> Mada su se na sastanku zalili iz vile Bouas na pacove

Hteli smo da idemo na Lefkadu u Nidri i da se vozikamo skuterom po ostrvu, ali je gospođica Agent (za Robinson) toliko insistirala da je Parga lepša da smo na kraju pristali na njen izbor. Ispalo je da mesta ima samo u ovoj vili. O njoj apsolutno nema nigde nikakvih informacija, osim ove na forumu - da ima pacova. Ne netu su jedne te iste slike neke kuće "a la Sutomore" i izgleda da samo Srbi u njoj letuju. Prosto je neverovatno da je o svakoj vili nešto napisano osim o ovoj. Ako je tamo stvarno tako loš smeštaj onda radije nećemo ići nego da se tamo nerviram. 

Ima li ikoga ko je letovao u vili Bouas da potvrdi ovo o pacovima ili demantuje, da napiše reč-dve o smeštaju, bilo šta... Molim Vas. 
Postavljena slika
0

#1638 Korisnik je offline   ElCid

• putnik
  • Ikonica
  • Poruka: 151
  • Pridružio se: 08. jan '08

Napisano: 13. mar 2010 - 21:19

I mi isto idemo u tu vilu Bouas i bilo kakvu informaciju o toj vili cekam vec mesec dana..i nista...kao da niko nista ne zna o njoj. Ko zna sta cemo videti kad se dodjemo tamo posto se radi o najjeftinijoj vili u ponudi od svih ostalih..a postala je nas izbor jer je jos jedino ona ostala slobodna.

A problem sa pacovima???? ...ostao sam bez teksta
0

#1639 Korisnik je offline   duca71

• backpacker
  • Ikonica
  • Poruka: 23
  • Pridružio se: 23. sep '09

Napisano: 13. mar 2010 - 23:08

Pogledaj porukusuki @ 12. mar 2010 - 09:35

Jao, ljudi, kad ovo citam, ne mogu da verujem!!! Kakvi bre, pacovi?!? Ja bih se slogirala, da ga vidim bilo gde, a ne u apartmanu, stvarno ne mogu da verujem da je tako nesto moguce, a izdaju turistima Postavljena slika

Ja sam videla pacova sa terase hotela na Krfu.Njuskao je oko lezaljki na plazi ,prosetao se do mora i vratio u zbunje iz koga je izasao.A gde je jedan tu su i ostali.Izgleda da im dobro dodje za skrivanje ta bujna vegetacija na Jonskoj obali.Ali to mi nije bitno uticalo na ukupan utisak sa letovanja.
Postavljena slika
0

#1640 Korisnik je offline   zazolina

• backpacker
  • Ikonica
  • Poruka: 28
  • Pridružio se: 24. jan '09

Napisano: 14. mar 2010 - 00:32

Pogledaj porukuprezime @ 13. mar 2010 - 18:55

Hteli smo da idemo na Lefkadu u Nidri i da se vozikamo skuterom po ostrvu, ali je gospođica Agent (za Robinson) toliko insistirala da je Parga lepša da smo na kraju pristali na njen izbor. Ispalo je da mesta ima samo u ovoj vili. O njoj apsolutno nema nigde nikakvih informacija, osim ove na forumu - da ima pacova. Ne netu su jedne te iste slike neke kuće "a la Sutomore" i izgleda da samo Srbi u njoj letuju. Prosto je neverovatno da je o svakoj vili nešto napisano osim o ovoj. Ako je tamo stvarno tako loš smeštaj onda radije nećemo ići nego da se tamo nerviram.

Ima li ikoga ko je letovao u vili Bouas da potvrdi ovo o pacovima ili demantuje, da napiše reč-dve o smeštaju, bilo šta... Molim Vas.

da ne ispadne da ja stalno odvracam ljude od parge,mesto je zaista divno,ali budite veoma,veoma oprezni oko smestaja i lokacija,parga je smestena izmedju dva brda,i to ne bas zanemariva,gradska plaza,ona koju vam uvek predstave sa ostrvcem i crkvicom je jedina sa toplom vodom,ali i sa guzvom,kao u budvi,jedni drugima na glavi,a dve plaze na koje mozete stici i peske su sa tako ledenom vodom(slivaju se neke recice sa brda,podzemni izvori itd.)da se i sada stresem kada se setim i uopste ne preterujem,verujte mi,a jedna je bukvalno da se okozite dok stignete do nje,ne znam jel je teze niz ili uz brdo!Sva sreca da smo bili sa nasim kolima,onda mozete da se svrckate do lepsih,manje natrpanih,i sa divnom vodom plaza,ovako,ako ste prinudjeni samo da boravite u samoj pargi...
0

#1641 Korisnik je offline   suki

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Grupa: Moderatori
  • Poruka: 1508
  • Pridružio se: 22. feb '06

Napisano: 14. mar 2010 - 10:23

Ne znam kada ste vi bili, ali nama je u julu bila divna, topla voda na svim plazama, a na Valtosu smo bas uzivali u plicaku po sat-dva. Inace, gradska plaza, logicno, je i najruznija, a malena Piso krioneri, je isto bas slatka, samo tamo je sljunak, pa ko voli. Inace, sa Giohanom(smestaj) nema greske, cisto i lepo.

Ovu poruku je izmenio suki: 14. mar 2010 - 10:28

0

#1642 Korisnik je offline   crossbone79

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Poruka: 276
  • Pridružio se: 17. jun '07

Napisano: 14. mar 2010 - 13:00

Pogledaj porukuprezime @ 13. mar 2010 - 18:55

Nista,pored pratece opreme za putovanje(prva pomoc,autan...)poneti lepak za miseve(malo jaci posto je u pitanju teska kategorija-pacov)i bejzbol palicu.:D

Ovu poruku je izmenio crossbone79: 14. mar 2010 - 13:03

0

#1643 Korisnik je offline   zazolina

• backpacker
  • Ikonica
  • Poruka: 28
  • Pridružio se: 24. jan '09

Napisano: 14. mar 2010 - 16:07

Pogledaj porukusuki @ 14. mar 2010 - 10:23

Ne znam kada ste vi bili, ali nama je u julu bila divna, topla voda na svim plazama, a na Valtosu smo bas uzivali u plicaku po sat-dva. Inace, gradska plaza, logicno, je i najruznija, a malena Piso krioneri, je isto bas slatka, samo tamo je sljunak, pa ko voli. Inace, sa Giohanom(smestaj) nema greske, cisto i lepo.

Bili smo u julu,istina pre 5 godina,mozda se nesto sada promenilo.Bez obzira sto za samo mesto,smestaj,prirodu i sve ostalo imam zaista samo pohvale,ta hladna voda nam je ostala u tako ruznoj uspomeni da sada izbegavamo i celu obalu na Jonskom moru!
0

#1644 Korisnik je offline   ticcca

• backpacker
  • Ikonica
  • Poruka: 41
  • Pridružio se: 30. mar '08

Napisano: 15. mar 2010 - 16:25

Ja sam bila krajem septembra i voda je bila sasvim ok!Jedino sam se smrzla na Porto Kacikiju(voda hladna+napolju 20 stepeni+ledeni vetar Postavljena slika )
A za smestaj,slazem se sa Suki,Giohana je odlicna!

Postavljena slika
0

#1645 Korisnik je offline   Suzzana

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Poruka: 661
  • Pridružio se: 30. maj '09

Napisano: 16. mar 2010 - 21:55

Evo slike vile Bouas iz agencije preko koje ja letujem:
http://www.timtravel.rs/bouas.htm

Za 10 dana boravka u Pargi, ni jednog misa ni pacova nismo videli... A nasetali smo se bas dosta.

Na kraju krajeva, zar hocete da kazete da u Beogradu (ili gde vec ko zivi) nikada niste videli oko svoje kuce ili zgrade nekog misa ili pacova?
Pa i Parga je grad kao i svaki drugi, pobogu....
Znam da nije prijatan osecaj videti ih, ali na zalost i oni postoje.
Postavljena slika
0

#1646 Korisnik je online   Milli

• backpacker
  • Ikonica
  • Poruka: 1
  • Pridružio se: 17. mar '10

Napisano: 17. mar 2010 - 13:20

Pozdrav, svima! :) Htela bih da pitam da li je neko od vas letovao na Pargi krajem maja - pocetkom juna? Kakvo je vreme tada i da li je more mnogo hladno? Mi smo uplatili taj aranzman, ali procitah negde da je to karakteristicno za kisni period. :tuzni: Hvala unapred!

Ovu poruku je izmenio Milli: 17. mar 2010 - 13:21

0

#1647 Korisnik je offline   Nedostizni

• turista
  • Ikonica
  • Poruka: 61
  • Pridružio se: 15. apr '09

Napisano: juče, 14:51

Ja sam prolazio pored Bouas-a i spolja izgleda skroz ok.

Pacove je možda jedino video neko u prizemlju u prolazu.
0

#1648 Korisnik je offline   prezime

• backpacker
  • Ikonica
  • Poruka: 2
  • Pridružio se: 13. mar '10

Napisano: juče, 17:15

Hvala ljudi, sad šta je tu je... Kad se vratim imaćemo i izveštaj o ovoj vili i o vremenu u maju. A pacova ako bude, lepo ćemo nahraniti pa neka ide di je pošo   :huh:  
Postavljena slika
0

#1649 Korisnik je offline   ElCid

• putnik
  • Ikonica
  • Poruka: 151
  • Pridružio se: 08. jan '08

Napisano: danas, 10:40

Konacno neko da kaze nesto o Bouasu...hvala.

Pa dobro onda, nista mi drugo ne preostaje nego da na spisak dodam misolovku ovaj pacolovku ili lepak....ili da navatam nekog debelog macora tamo :bez-zuba:
0

• (110 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 108
  • 109
  • 110
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / znanje.infostud.com / prijemni.infostud.com / www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com