Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

VIZA PORTUGAL

4 odgovora na temu

#1 janemamime

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 17. Feb 2007 - 17:09

DA LI NEKO IMA ISKUSTVO SA VADJEM INDIVIDUALNE VIZE ZA PORTUGAL.DA LI PRAVE PROBLEM..POSTO JA PLANIRAM DA DOBIJEM VIZU SA REZERVACIJOM HOTELA I KARTE...HVALA

#2 NickS

backpacker

• Član
  • Poruka:32
  • muški

Napisano: 21. Jun 2007 - 11:17

^^
Da ne otvaram novu temu sa istim pitanjem, ima li nekoga da mi odgovori na isto pitanje?
MFT: Madeira

#3 Ann26

backpacker

• Član
  • Poruka:28
  • ženski

Napisano: 08. Jun 2008 - 12:58

Nažalost, je ne mogu odgovoriti na pitanje o vizama ali me zanima par stvari o Portugalu.
Osim Lisabona, koja mesta su dobra u Portugalu? Koje agencije rade aražmane za Portugal? Videla sam da radi kontiki i top travel ali dosta je skupo.

#4 sonja_bg

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1068
  • ženski

Napisano: 08. Jun 2008 - 22:39

Portugalija

#5 ibi

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3933
  • ženski

Napisano: 08. Jun 2008 - 22:40

Pogledaj porukujanemamime @ 17. 02. 2007 - 17:09

DA LI NEKO IMA ISKUSTVO SA VADJEM INDIVIDUALNE VIZE ZA PORTUGAL.DA LI PRAVE PROBLEM..POSTO JA PLANIRAM DA DOBIJEM VIZU SA REZERVACIJOM HOTELA I KARTE...HVALA

Potreban ti je uvid u bankovni racun ili kartice i to je to.Hotel mora da posalje rezervaciju na ambasadu i to na portugalskom.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0