ko želi da letuje u blizini Soluna, da su mu plaže peskovite, da ima prostora za decu i noćno druženje sa prijateljima - preporučujem mu Nea Irakliu htl. "Filoxeniu".
ja sam letovao preko N.Sadsk agencije.
nemam zaista nikakvih zamerki. možda je razlog i to šta svake godine organizujemo se nas tri porodice i uputimo se u novo letovalište. bili smo (ovako organizovani-čoporativni) na Tasosu,Leptokariji,Sartiju, Pargi i u Nea Irakliji. Ove dve porodice dolaze iz prijedora,pa zbog dužine puta UVEK spavamo u Makedoniji. jednom prilikom smo i tri noći noćili (kod Istatova na Dojranu). uh!
moram priznati da su interesovanja po polovima raspoređena. žene su za šopinge i daj da ne kuvaju ('ajmo ručati tamo,'ajmo večerati ovo-'ajmo ono) dok nama trojici možeš stavit štapove za pecanje ili karte u ruke i mi smo mirni ceo dan

. daj nam i decu, čuvati ćemo ih samo da ne idemo tražiti kožnu jaknu!!!
sva mesta u kojima smo spavali do sad su dobra. kod ovih je malo skromnije. imaju sve što treba i to je DVORIŠTE. ni jedan objekat u kojem smo bili nije imao roštilj da se ispeče to što se upeca.:)ma, ni jedan! ovi u filokseniji em imaju roštilj em imaju stolava za sjediti u dvorištu. još kad razvučemo harmoniku i gitare,a od vina i poderanog glasa ujutru ne možemo (to samo misliš da ne možeš) do Soluna. još da vidite veselih grka i uvek uzdržanih engleza kako se privuku noću našim stolovima. možda je to do društva!? evo sajta od ovih novosađana:http://www.funtours.co.rs/Hotel_Filoxenia-97-1-199
zaboravio sam pohvaliti gazde! on je o.k. stari ribar, ali žena drži tri stuba čitavog hotela. tu im je još ćerka (bila trudna hahahahah), sin i zet! ko nema zeta, nema ni magareta (mada se kod nas kaže :nema ni druga hahaahah).
nadam se da sam vam malo približio kako izgleda naše putovanje. nama je pravo dobro i kad kampujemo na Uni,Sani ili kad smo na brodiću, kod zoke na Bočcu. nem greške!
sretan put svima,lep provod gde god da letujete.
odličan je i ovaj sajt! +++++
Ovu poruku je izmenio moTorić Mak: 01. Feb 2011 - 16:05