Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Riadh palms 4* hotel u Sussu?

28 odgovora na temu

#16 judasfan

backpacker

• Član
  • Poruka:16

Napisano: 01. Aug 2011 - 21:37

Ma gledao sam ali pravo da ti kažem više volim od nekog našeg turiste da čujem nego od Engleza kojima sve smeta...
Zanima me kakav je izbor hrane,mada mi sve ovo što si navela uliva veliko poverenje...
Koliko se dugo putuje od aerodroma do hotela?
Da li da nosimo peškire?
Hvala ti na svakom postu baš mi znači...

#17 Hristina

backpacker

• Član
  • Poruka:36

Napisano: 02. Aug 2011 - 09:19

Ja volim da cujem i one kojima sve smeta i one kojima ne smeta, pa ti je istina u sredini. Hrana je raznovrsna : dorucak: peciva, hleb, omleti i jaja se spremaju pred tobom, salame ( nismo probali), sirevi ( cak i riccota), djemovi, puter ( njihov puter lici na nas President puter koji je meni malo kao margarin, ali ne smeta),pizza, salate, musli, jogurt, vocni jogurt, voce, i nesto od kuvane hrane , Rucak: nekoliko vrsta mesa u saftu, razna povrca, peceni krompiri, supe corbe ( nama su bile nejestive),grilovana riba ili piletina, salate, deserti ( sladoled, kolaci, pudinzi i sl.) voce ( lubenice dinje jabuke kruske uglavnom), vecera - slicno kao rucak, s tim sto imas poseban deo gde se sluzi pecenje - jednom je cak bilo svinjsko, deo sa njihovom nacionalnom kuhinjom ( punjena povrca, kus-kus isl.), deo sa " italijanskom hranom " sto su razne spagete i makaroni i deo gde na licu mesta prze neke pitice, jabuke, luk i sl. u slafroku... sigurno sam nesto preskocila jer je hrane zaista dosta. Hrana je prilagodjena stranim turistima ( nazalost najvise Rusima ), tako da nista nije preljuto ( zacini su uglavnom sa strane, kao i prelivi za salate )...
Od aerodroma do hotela se putuje zavisno od organizacije ( mi smo imali poseban autobus za Sus),oko 45-60 minuta, jer je ispred Riadh palmsa bilo samo dva hotela gde su silazili gosti.Nemoras da mi zahvaljujes,samo ti pitaj sta te zanima.
E ..Peskire, sam ja nosila ( ono sto dobijes u sobi, nemoze da se nosi na plazu), a drugi su kupovali, zaista nisu skupi ( oko 4-5TD - 15 TD oni bolji, imas ispred hotela, levo i desno radnjice), i ne treba bacati previse para na to, jer je visok salinitet i brzo se upropase, jedan od mojih peskira se unistio od soli, pa je zavrsio u Tunisu u djubretu.

#18 judasfan

backpacker

• Član

Napisano: 04. Aug 2011 - 21:42

Da li si koristila sef i koliko košta dnevno?
Ovo je super samo me zanima zašto su supe čorbe bile nejestive,čisto zbog deteta pitam...
Vidim da ima i "pancake station" od 16-18h što mi zvuči zanimljivo...:yesss:

Još se samo dvoumim oko osiguranja a to ću morati do subote da rešim..
Hvala još jednom

#19 Hristina

backpacker

• Član

Napisano: 05. Aug 2011 - 10:30

Nisam koristila sef, niti iko iz moje grupice, tako da nismo ni pitali za cenu.Nama je sve bilo OK, ali su sa plaze jednom paru ( ne iz naseg hotela i ne na nasoj plazi )predzadnjeg dana ukrali fotoaparat, mobilni i novcanik, tako da to nemojte ostavljati bas bez nadzora. Ja nisam uzimala ni daljinski, jer nisam zelela da gledam TV ( nema neki izbor kanala, sem sportskih, sto ce vas mozda zanimati), ali za to se daje depozit koji vam na kraju boravku vracaju - mislim da je to bilo 20TD, ali nisam sigurna. Pozdrav.

#20 judasfan

backpacker

• Član

Napisano: 07. Aug 2011 - 10:29

Pošto planiram da nosim onaj punjač za baterije s obzirom da mi ih fotoaparat jede kao lud,zanima me kakva je struja tamo tj da li se može uštekati normalno ili treba adapter?

#21 dujaspasa

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:444
  • ženski

Napisano: 07. Aug 2011 - 14:27

Treba onaj utikač što ima rupu i dva ona štifta što udju u utičnicu (zato što utičnica ima dve rupe i štift). Mi smo tamo kupili takav prudužni gajtan koji nam služi i za Tunis i za Egipat. Može i da se koristi i ona tanka utičnica sa samo dva štifta. (Ako se to uopšte zove štift!) :blush:
Mislim da u kupatilu ima običan!?

Ovu poruku je izmenio dujaspasa: 07. Aug 2011 - 14:29

Egipat,Tunis,Kipar,Malta,Grčka,Jordan..

#22 judasfan

backpacker

• Član

Napisano: 07. Aug 2011 - 15:01

Pa sad vidim na netu da je naizmenicna struja 220 V..sto znaci..? Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 07. Aug 2011 - 15:59
obrisan citat, direktan odgovor na post

#23 IvyPoisonNs

turista

• Član
  • Poruka:81

Napisano: 07. Aug 2011 - 15:50

Nama je i u Tunisu i u Egiptu sve na struju radilo kao i kod kuce. Bas kako treba i nismo imali potrebe ni za kakvim produzivacima. :) Jedino sto kad se nesto pristeka u struju negde zna da bude malo klimavo ali funkcionise. Isti je sistem.:)

Ovu poruku je izmenio IvyPoisonNs: 07. Aug 2011 - 15:50

#24 judasfan

backpacker

• Član

Napisano: 07. Aug 2011 - 23:59

E vala šta sam saznao saznao sam,sutra u 18:15 polećemo pa šta nam Bog da,biće uživanja..:)
Hvala svima i čujemo se...kako bre niko da ne putuje od vas ovamo? :nea:

#25 Hristina

backpacker

• Član

Napisano: 08. Aug 2011 - 08:31

Lep provod i sretan put, pisite utiske. Ne brini za struju -struja je ista kao kod nas, ja sam i u Riadhu i u Sahari punila i mobilne, baterije za foto i MP4, na isti nacin kao ovde. Pozdrav

#26 judasfan

backpacker

• Član

Napisano: 16. Nov 2011 - 23:09

Prvo izvinjenje što kasnim sa utiscima...:D

Ovako...Onog trenutka kada sam sa porodicom kročio u hotel pa zatim i sobu nestala je i poslednja trunka sumnjičavosti i straha da li je to to...Hotel je izvanredan,ogroman,sobe su vrlo dobre,imali smo terasu sa pogledom na bazen i more ( doplata ).Veliki francuski krevet,sasvim dovoljno prostora u sobi,kupatilo odlično,čisto...Što se tiče hrane,to me je najviše kopkalo s obzirom da smo bili sa ćerkicom ali nije bilo razloga za strah..Odlična,raznovrsna hrana,a pored obroka u hotelu, restorančić između plaže i bazena je sa picama,špagetima,palačinkama je doprineo činjenici da ni u jednom trenutku letovanja nisam osetio glad..:klap:.Bazen sjajan,zanimljivo zamišljen,plaža isto tako dobra...Jedino što je bio problem je to što da bi zauzeo ležaljke čovek mora da ustane oko 7..,inače je oko 10 sve puno...Voda je bila ok prvog dana se nismo kupali zbog jakog vetra a i malo smo hteli zbog klinke da se zezamo na bazenu ali je do kraja bilo super...U holu je bar sa besplatnim sadržajem ( domaća pića,sasvim korektna ),ima zezalica tipa stolovi za bilijar,igrice,frizer,teretana...Mi smo uzeli i sef tako da nije bilo problema sa ne daj Bože nestankom stvari i sl..Svako veče je bio organizovan "showtime" sa nekim performansima,igranjem i sl a pre toga su klinci imali mini disko što nam je bila odlična varijanta da se klinka iskače pa da spava kao top..

Probaću da okačim neke slike koga zanima nek pogleda,u svakom slučaju najtoplija preporuka za hotel,plažu i sve uz to...Znam da se neki ljudi iz grupe nisu dobro proveli po drugim hotelima ali zajednički utisak supruge i mene je da se nikad nismo bolje proveli tj više uživali u odmoru...

Mi konkretno nismo išli na izlete zbog deteta,tako da nam je AI usluga legla kao poručena,jedino što smo išli jedan dan sa našom ekipom koju smo tamo upoznali u aqua park u Hammametu i odlično se proveli...

I na kraju bez želje da reklamiram sve pohvale agenciji NOMAD jer je sve od prve do poslednje stavke iz aranžmana bilo kako je i dogovoreno a sve u kontekstu ovih agencija koje varaju ljude i svestan sam da je potrebno imati i dozu sreće kada se ide na ovakav put...Pozdrav svima

Ovu poruku je izmenio judasfan: 16. Nov 2011 - 23:12

#27 judasfan

backpacker

• Član

Napisano: 16. Nov 2011 - 23:37

Nisam vešt u postavljanju ovih foto tura ubacio sam samo 6 slika i koliko vidim čekaju odobrenje...

#28 Hristina

backpacker

• Član

Napisano: 17. Nov 2011 - 15:22

Drago mi je da Vam se dopalo, jer ste bili skepticni oko cele price, pa i nije bilo lako nesto preporuciti.

#29 judasfan

backpacker

• Član

Napisano: 17. Nov 2011 - 18:09

Pogledaj porukuHristina @ 17. Nov 2011 - 15:22

Drago mi je da Vam se dopalo, jer ste bili skepticni oko cele price, pa i nije bilo lako nesto preporuciti.

Pa nije baš da nema razloga da čovek bude skeptičam ( Conte,United ) a pogotovo kad se ide sa malim detetom...U svakom slučaju za svaku preporuku i hvala i Vama na pomoći..:)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0