Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kolima od Lefkade do Zakintosa

• Ne možete pisati na ovoj temi
5 odgovora na temu

#1 easyrider

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 14. Jul 2010 - 20:31

molim svetske putnike da me informisu o putu od lefkade do zakintosa,isao bih kolima.koji put izbrati i eventualno duzinu puta. unapred hvala i pozdrav svim forumasima

Ovu poruku je izmenio easyrider: 14. Jul 2010 - 20:35

#2 Makino

turista

• Član
  • Poruka:55
  • muški

Napisano: 14. Jul 2010 - 22:47

Pogledaj porukueasyrider @ 14. Jul 2010 - 20:31

molim svetske putnike da me informisu o putu od lefkade do zakintosa,isao bih kolima.koji put izbrati i eventualno duzinu puta. unapred hvala i pozdrav svim forumasima

Kada krenes sa Lefkade pratis put za Vonitsu i Amfilohiju . Kada dodjes u Amfilohiju pratis putokaz za Agrinio i Antirio( ima skretanje desno), idete magistralnim putem (dobar i dovoljno sirok za bezbedno preticanje). kada dodjete do mesta Antirio imate skretanje desno za trajekt a ako nastavite pravo ,idete pravo na most koji vas vodi do Patre ( cena prelaska mosta je bila pocetkom jula 12,20 Eur , za trajekt sam cuo da je cena oko 5 Eur).
Nakon mosta ne ulazite u Patru nego pratite pravac za Pirgos.Imate oko 20-tak km Auto puta sa nekoliko tunela ,i nakon toga opet sledi magistralni put. Kada prodjete skretanje za mesto Lechena , nakon 1-2 km imate tablu za skretanje za Kilini ( na tabli pise jos Kefalonija ,Zakintos..)

pozdrav

Ovu poruku je izmenio Makino: 14. Jul 2010 - 22:48

#3 volodja

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1933
  • muški

Napisano: 14. Jul 2010 - 23:08

Interesantna prica sa mo nisi rekao hoces li da ides ostrvima ili kopnom.
Posto ti je kolega vec odgovorio na jedan deo, ja cu pokusati na drugi.

Od Lefkade je vrlo lako doci do kefalonije preko Vasilikija ili Nidrija.
Od Kefalonije na Zakintos ide samo jedan trajkt koga ces vrlo lako naci na ovoj mapi:
http://www.argostoli...a_Map_final.jpg

Da li prevozi kola ne znam ali ti pouzdano znam reci a krece svaki dan okruglo u 17.30 ili u 18..00, ne ljuti se zaboravio sam.
Hm, Hm,...pouzdano!
Tako je bilo prosle godine...

#4 Makino

turista

• Član
  • Poruka:55
  • muški

Napisano: 14. Jul 2010 - 23:31

Pogledaj porukueasyrider @ 14. Jul 2010 - 20:31

Zaboravio sam - duzina puta - oko 250 km , to je oko 4 sata voznje do trajekta .
Cena trajekta do Zakitosa - 38.20 Eur kola , odrasli 8.30 Eur , putovanje trajektom 1:15 min

#5 easyrider

backpacker

• Član

Napisano: 15. Jul 2010 - 17:09

Pogledaj porukuMakino @ 14. Jul 2010 - 23:31

Zaboravio sam - duzina puta - oko 250 km , to je oko 4 sata voznje do trajekta .
Cena trajekta do Zakitosa - 38.20 Eur kola , odrasli 8.30 Eur , putovanje trajektom 1:15 min

#6 easyrider

backpacker

• Član

Napisano: 15. Jul 2010 - 17:12

hvala makino,odgovor je bio i vise nego iscrpan.Pozdrav za tebe i sve ljude koji pisu o svojim iskustvima,sa vama je sve lakse...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0