Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Smeštaj za jednu osobu

• Ne možete pisati na ovoj temi
9 odgovora na temu

#1 10Sanja20

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 12. Jul 2010 - 13:06

Putujem sama na more, i imam poteškoća da pronađem smeštaj, a da ne platim za dvoje, ili 50% više...bila bih vam zahvalna ako neko ima neku preporuku...destinacija je manje-više nebitne... :D

#2 bubamarica

turista

• Član
  • Poruka:80
  • ženski

Napisano: 12. Jul 2010 - 13:33

Jedan od predloga:
Herceg Novi, hotel Plaza renovirani A blok, 30% je doplata za 1/1...
Imaju trenutno akciju i gratis dana.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 18:15
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#3 10Sanja20

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 12. Jul 2010 - 14:38

a ha...cena je 34 evra po osobi za dan + 30% doplata za jednokrevetnu sobu...hvala...Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 18:15

#4 anaone

backpacker

• Član
  • Poruka:42

Napisano: 12. Jul 2010 - 23:54

Ako ti odgovara smestaj izmedu Budve i plaze Jaz,nezgodno je malo ako si bez prevoza.Ja sam bila tu smestena i meni je bilo super za odmor.Prosle godine je bio jedan sam u sobi i mislim da je placao 15e.To je privatan smestaj. Evo ti meil gocagoca57@gmail.com ti se javi i vidi da li ti odgovara i dali je slobodno.

#5 10Sanja20

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 13. Jul 2010 - 10:24

ok, poslala sam mail...hvala

a šta znači to između budve i jaza? koliko je udaljeno od plaže i svega ostalog?

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 18:16

#6 anaone

backpacker

• Član
  • Poruka:42

Napisano: 19. Jul 2010 - 09:55

Da nije u samoj budvi i od plaze je udaljena nekih 1.5km. ako si poslala oni ce ti to preciznije objasniti

#7 10Sanja20

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 19. Jul 2010 - 10:06

odmah mi je žena odgovorila na mail....hvala ti Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 18:16

#8 sholender

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 21. Jul 2010 - 13:59

E pa cao, ja sam Milos iz Beograda, letovao sam u Herceg Novom dugo godina, tetka mi je imala kucu dole... Prodala je pre nekih tri godine... mada sada to nije ni bitno... Ja smestaj tamo mogu naci bez problema, ali takodje imam problem sa tim za jednu osobu... Ja bih krenuo svojim kolima, pa ako zelis, ne bi bilo lose da podelimo troskove puta i smestaja... Tamo mozemo vec sve da se dogovaramo... ja volim da idem na razlicite plaze kolima jer HN bas i nema neke dobre solucije za kupanje, ali imacu i barku dole, tako da uvek mozes samnom barkom na izlete ili kolima na neke druge plaze, ako ne mozes sama, a svakako cemo valjda dobiti dva kljuca pa nece biti problema... bez ikakvih obaveza jedno prema drugome. Ja bih krenuo do 15 avgusta ali samo na nedelju dana... i evo odmah da znas, za put do dole inazad, mojim kolima nam treba oko 70 evra... a smestaj bih verovatno nasao, apartmanski, za 20 eura, tj 10 po osobi... Javi se ako si za ovako nesto zainteresovana....

#9 10Sanja20

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 21. Jul 2010 - 14:03

hvala na lepo ponudi, ali ja sam na kraju odlučila da ipak platim duplo i odem u bugarsku... Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 18:17

#10 bokito

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 25. Jun 2011 - 14:22

Pogledaj poruku10Sanja20 @ 12. Jul 2010 - 13:06

Putujem sama na more, i imam poteškoća da pronađem smeštaj, a da ne platim za dvoje, ili 50% više...bila bih vam zahvalna ako neko ima neku preporuku...destinacija je manje-više nebitne... :D
Ja za par dana idem u HN sa sinom , i imam prazan stan ispod gimnazije (savina), 200 m od mora. Potpuno je opremljen i izdajem krevet 10e lezaj(kao samicu, inace je 8). Moze i zakup stana!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0