Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Marmaris UTISCI

184 odgovora na temu

#31 Arja

turista

• Član
  • Poruka:63
  • ženski

Napisano: 20. Jun 2008 - 11:42

Gledala sam juče i na stranim forumima i ocene gostiju su - užasno, nikad više i sl. Ilustracije radi, evo šta je napisao neko se tek vratio iz Marmarisa: "Would go to Marmaris again but wouldn't let my dog eat here." Tako da sam se sad malo pokolebala i verovatno ću izabrati neki drugi hotel.

#32 majja_majja

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3514
  • ženski

Napisano: 20. Jun 2008 - 13:10

To nemoj da ti bude baš parametar, jer stranci možda očekuju i previše, za razliku od nas. I ja sam jedne godine bila u jednom hotelu u Turskoj sa nekim Englezima, i hotel su napljuvali na sve strane, a po mom mišljenju je bio i solidan. Naravno ima i boljih. Ali naravno izbor je tvoj. :stidljivko:
Postavljena slika

#33 Arja

turista

• Član
  • Poruka:63
  • ženski

Napisano: 22. Jun 2008 - 00:52

Možda si u pravu, mada sve ono što su naveli kao zamerke i meni bi smetalo. Pre svega kada je higijena u pitanju. Ja inače ne tražim mnogo. Mislim, i onako ću u hotelu samo da spavam, ali mi je zato bitno kakvo je kupatilo, da mogu normalno da se okupam i naravno da je posteljina čista i krevet koliko toliko udoban. Mislim da to i nisu baš neki preterani zahtevi.

#34 majja_majja

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 22. Jun 2008 - 17:01

Ne, to što si navela nisu preterani zahtevi, već osnovni kada ideš u neki hotel, a ovaj je imao i više od tog, ali Englezima to nije odgovaralo, mada ako je taj hotel toliko loš, naravno da ga nećeš uplatiti. :bez-zuba:
Postavljena slika

#35 sonja_bg

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1068
  • ženski

Napisano: 25. Jun 2008 - 16:55

Pogledaj porukuBALTY @ 25. 06. 2008 - 01:57

POSTOJI LI U MARMARISU ONO TIPA POLA SATA TOLIKO SAT TOLIKO I KOME SE OBRAČAŠ ? !

wtf? :shokiran:
A što si stavio sliku?

Ja sam u Marmarisu bila 2004.godine u hotelu Oscar *** na njihovoj glavnoj "promenadi", tek nekih 5minuta od mora a 10-ak od čuvene Bar Street ulice iz koje nisam izlazila po 10h u kontinuitetu :D
Hotel je bio fenomenalan, svako ima svoju terasu, sobe čiste svaki dan, pogled na ceo Marmaris, sve se nalazi u okolini šta zatreba, doručak i večera svako veče različiti, bazenče u sklopu hotela prosečno, nikad gužva, sasvim dovoljno, čista voda i bar sa uvek svežim pićem i voćem.
Eto, sve preporuke.

#36 Clara

putnik

• Član
  • Poruka:127
  • nije upisan

Napisano: 25. Jun 2008 - 18:35

U Bugarskoj i u Suncevom Bregu i u Zlatnim Pjascima ima svega i svacega, a bogme cak i celim putem izmedju ta dva mesta po sumama :), a sto se Turske tice, da te obradujem da je "ludilo" kako ti kazes i u Kusadasiju i u Marmarisu! Meni licno je u Marmarisu bio bolji nocni provod, tu su turski turisti malobrojni, sve je podredjeno strancima. Najvise je Holandjana i Rusa.
Vidim da si izabrao hotel "Yunus", koliko ja znam on je na Uzunyali plazi, sto ti je dobar izbor posto odatle nemas puno do starog grada i Bar Street-a. Svuda okolo su nacickani restorani i kafici.

#37 majja_majja

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Jun 2008 - 19:43

Balty kucaj malim slovima, takvo je pravilo na forumu.

Što se tiče provoda slažem se da je bolje u Marmarisu, mada ni Kuš nije za bacanje. Najviše od stranaca ima Rusa, Holandjana, Engleza...
Postoji aqua park, mada sam čula da je loš, ne znam za cenu, postoje skuteri, a što se tiče pola sata-sat tu ti stvarno nisam od pomoći. Turska je ipak Turska, a o Bugarskoj nemam komentara, verovatno zato nisam tamo ni bila, a i ne planiram skoro. :P

P.S. Verovatno slobodnije za razgovor su Ruskinje.

Ovu poruku je izmenio majja_majja: 25. Jun 2008 - 19:45

Postavljena slika

#38 ana_stars

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 27. Jun 2008 - 13:57

Hvala puno, kalipso, na svim informacijama. I ako je zaista ovako kako ti kazes, onda je to super i nadam se da cu biti zadovoljna. I jos samo jedno pitanje.. Kakav je generalno provod u Marmarisu? Na osnovu svega prethodno procitanog pretpostavljam da je dobar i da je zivo..
Hvala i pozz

#39 slatkiš

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:279
  • ženski

Napisano: 27. Jun 2008 - 15:04

Putujem u Marmaris , sad u nedelju, 29.06. i upravo su mi javili da je let u 05.30h :D :P što znači, na aerodromu moram biti u 03.30 h :D :D slatke muke nema šta

#40 ElCid

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:290

Napisano: 27. Jun 2008 - 15:27

Slatke nego sta :D
I meni je prosle godine u to vreme bio let. Naravno kasnio je 60 min...ipak je to JAT :alarm:
Sve u svemu oko 1 si na plazi..moras priznati da to i nije tako lose :cool:

#41 majja_majja

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 27. Jun 2008 - 15:58

Mirno more, siguran let i ekstra odmor slatkiš. ;)
Postavljena slika

#42 Vinsanity87

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • muški

Napisano: 27. Jun 2008 - 20:11

Turisti i stanovništvo evakuisani su danas iz Marmarisa nakon što je izbio šumski požar nedaleko od tog turskog letovališta, javila je lokalna televizija, prenose svetske agencije. Lokalne televizijske stanice emitovale su snimke požara koji je zahvatio pošumljeno područje i kako jak vetar nosi gust dim preko stambenih delova gradskog naselja Armutalan na samo oko 200 metara od odmarališta. Vatrogasne ekipe, uz pomoć helikoptera, ali i sa kopna pokušavaju da ugase požar koji je izbio oko 15 časova po lokalnom vremenu. (Beta)

#43 majja_majja

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 27. Jun 2008 - 20:45

Čula i upravo videla isto to :tuzni: , ali se nadam da će ga uskoro ugasiti, i sve se vratiti u normalu.
Postavljena slika

#44 slatkiš

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:279
  • ženski

Napisano: 28. Jun 2008 - 11:36

Pogledaj porukumajja_majja @ 27. 06. 2008 - 15:58

Mirno more, siguran let i ekstra odmor slatkiš. ;)

Hvala @majja_majja , jučerašnje vesti o požaru su me "malo pomerile" ali su mi danas javili iz agencije da nema nikakvih zvaničnih obaveštenja tako da se put ne odlaže , što znači po njima da je sve ok ......uživajte , a izveštaj o Marmarisu stiže kad i ja :D :D :D

#45 majja_majja

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 28. Jun 2008 - 15:33

Pošto si sada na aerodromu, ne brini, sve je u najboljem redu. :stidljivko:
Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0