Marmaris UTISCI
Napisano: 21. Jun 2006 - 09:48
Napisano: 17. Jul 2006 - 20:49
3 godine sam eltovao kusadasiju u hotelu sa 2** (jer smatram da je bacanje para za vise *) ,i extra sam zadovoljan. u svakom slucaju mnogo mnogo bolje od crnogorske higijene. Bugarsku ne zelim ni da pominjem!
U svakom slucaju, mislim da je turska pravi izbor za NEprefinjene i za NEmaminu i tatinu decicu koja su odrasla pod staklenim zvonom.
Pravi izbor za sve one zeljne provoda!
Napisano: 24. Jul 2006 - 13:23
Napisano: 27. Jul 2006 - 15:32
Evo fotki pa pogledajte.
http://sofke.fotopic.net/c629827.html
Napisano: 27. Jul 2006 - 19:59
Napisano: 06. Aug 2006 - 22:07
Ima jedna mana kod toga uvece kad setate pored poslasticarnica samo se nasmesite i ne padne vam na pamet da udjete jer ste vec full !
Plaza u samom Marmarisu pre lici na beogradsku adu ciganliju nego na morsku i ne samo to od silnih lezaljki moze se samo provuci do mora znaci nema kantica i lopatica za decu.
Mi smo se snasli i na malo vise od pola puta ka Icmeleru nasli super plazu bas kakvu svi vole cisto more, cist pesak-sljunak, i.t.d. Obzirom da se do nje ide dolmusom nismo se vracali pre sest sati vec smo se dogovorili sa gazdom jednog restorana na plazi da cemo kod njega rucati svaki dan a on nam je dao besplatno koriscenje lezaljki i suncobrana a taj rucak za nas dvoje sa dvoje dece iznosio je od 8-12e. i to sve sa 2l. soka na plazi,cetiri sladoleda,komplet rucka.
Steta sto kod nas nema na ponudi apartmanski smestaj u Turskoj obzirom da je tamo vanpansionska bonuda dzabe ( za uspesnog cenkarosa ).
Nocni zivot u Marmarisu je extra celom njegovom duzinom pored mora mali milion kafica, restorana itd. dok posle 1 uvece krece sa radom street bar nesto poput starog grada u Budvi samo vece i full diskoteka, kafica, ....
Odlican izbor u odnosu ponuda-cena.
Necete zazaliti ni jedan cent.
Napisano: 05. May 2008 - 22:16
Napisano: 07. May 2008 - 16:21
Napisano: 13. May 2008 - 13:48
Svi hoteli u Marmarisu su bucni, pogotovo u sezoni. Birajte hotele koji nisu u reonu prema Icmeleru, nego pri sredini samog esta, tamo je plaza najsira a buka od beach barova se ne cuje mnogo. Ja sam prosle godine bila u Royal Maris hotelu, on je na najboljoj lokaciji u mestu, i ne bih otisla ni u jedan drugi. Hotel nije velik, ali je ok. Sve sto vidite na njihovom sajtu je zaista tako. Pozz
Napisano: 17. May 2008 - 23:22
Napisano: 18. May 2008 - 17:29
Napisano: 19. May 2008 - 22:46
Napisano: 17. Jun 2008 - 23:08
citala sam tamo pod destinacije pa opisi posetilaca i uglavnom su ga nahvalili...
ne trazim najbolji hotel na svetu, najvaznija nam je dobra hrana da ne moramo da se hranimo po restoranima, bilo po pozeljno da kreveti ne skripe
npr rekla mi je jedna devojka da je begonville jeko dobar, ali citala sam da i o njemu ima groznih komentara
Napisano: 18. Jun 2008 - 18:21
Nema na cemu,ne moras da zahvaljujes toliko:)
Kalipso, svaka čast na opisu, a sad.... pomagaj meni... Koji hotel je ok sa sitnom decom, tj. lokacija da može sve da se dohvati nogama, dobra plaža, klopa mi je bitna( problem je sa klincima juriti po restoranima), naravno higijena u hotelu i sve to za malo para
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0