Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Marmaris UTISCI

184 odgovora na temu

#181 xciter

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 12. May 2012 - 12:21

Nema na čemu. :)

Mislim da vam je najbolji izbor kada je Turska u pitanju - Marmaris. :) Opet kažem, ima plaža u Ičmeleru koje se ne plaćaju, ne znam konkretno koje su ali vodiči znaju, a opet se
mora platiti prevoz dolmušem do Ičmelera, što je, ako se ne varam, oko 2-2,5 lire u jednom pravcu.

#182 saki034

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 13. May 2012 - 20:21

Pozdrav svima! Da li bi mogao neko da napishe kakve su cene bile u Marmarisu prosle godine (hrana, pice, plalze i sl) Prosle godine smo bili u Kusadasiju i sve je bilo ok, cak su i cene bile smesne.
Takodje me zanima kakve su plaze i naravno more i da li je neko boravio u hotelu Meli **2?

Hvala puno!

#183 ana22

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 17. May 2012 - 12:49

cao svima, evo i ja sam resila da se registrujem, jer 4 juna putujem u tursku, u marmaris, zanima me da li je neko bio tamo pocetkom juna, veoma me brine vreme i temperatura mora, ne bih bas volela da se tamo smrzavam Postavljena slika zanimaju me vasa iskustva, zanima me sve i soping, izleti, takodje me zanima po vasem misljenju s' obzirom da idem all inc. varianta, koliko bih para trebala da ponesem za neki soping i recimo izlet u pamukae i eventualno jos jedan. prvi put idem u tursku, akoliko vidim iskustva su razlicita, volela bih jako da mi neko odgovori i da mi pomogne, hvala vam unapred :cmok:

#184 kalipso

turista

• Član
  • Poruka:98

Napisano: 17. May 2012 - 13:45

Pogledaj porukusaki034 @ 13. May 2012 - 20:21

Pozdrav svima! Da li bi mogao neko da napishe kakve su cene bile u Marmarisu prosle godine (hrana, pice, plalze i sl) Prosle godine smo bili u Kusadasiju i sve je bilo ok, cak su i cene bile smesne.
Takodje me zanima kakve su plaze i naravno more i da li je neko boravio u hotelu Meli **2?

Hvala puno!

Marmaris je definitivno nesto skuplji od Kusadasija,jednim djelom zbog toga sto je ekskluzivniji,
ima bolje hotele,i po samoj strukturi hotela malo vise plateznu klijentelu,a najvise zbog toga
sto se u Marmarisu nalazi predivna Netsel marina za jahte, i ogroman priliv turista dolazi sa jahti
a samim tim i cijene su malo jace,sto naravno ne znaci da ima za svakoga sve.
Za hranu nemam sasvim tacne informacije jer kad sam tamo hranim se u hotelima,mislim
da je moglo odlicno da se ruca ili vecera za nekih 10-15 evra (sa ukljucenim picem),ali najbolja
fora je da svaki restoran ima dnevne promocije odredjenih jela i tu se moze najbolje profitirati.
Kebabi su bili oko 2 do 2.5 evra,..ali ogromni ,ono bas da te zasite.
Dobra fora je bila engleski dorucak u mnogim restoranima za 1.5 -2.5 evra a posle njega ti ne treba
da jedes cjeli dan.
PO meni ipak bolja solucija je solidan hotel sa svedskim stolom pa ne razmisljas o hrani.
Pivo po kafeima i klubovima od 2.5 do 4 evra, pivo u hotelu 1.5 euro,
sokovi 2-3 evra casha u kafeima, kratka pica 3-6 evra,kokteli od 5 do 15 cak
U sustini zbog cijena po klubovima treba malo vishe novca za provod.ALi resenje moze biti
dobro zalivanje u hotelskim barovima pre izlaska po duplo nizim cjenama ili u nekom od lokala
koji se nalaze u siteleru tj zoni grada od bulevara prema dubini grada gdje su nize cijene.
Sve u svemu Marmaris je lepsi i kvalitetniji od Kusadasija iako nema tako dobre plaze

Ovu poruku je izmenio kalipso: 17. May 2012 - 13:47

#185 saki034

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 17. May 2012 - 14:47

Hvala puno na informacijama!

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0