Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Marmaris UTISCI

184 odgovora na temu

#1 Gost Gost_Jelena_*

• Gost

Napisano: 09. Jun 2005 - 12:15

Volela bih da cujem neke opste utiske o Marmarisu/Icmeleru, i da li je neko bio u hotelu Hale **+? Ako neko jeste, kakav je hotel, hrana?
I generalno kakve su cene hrane u Marmarisu, restorani, prodavnice?

hvala puno :)

#2 Gost Guest_*

• Gost

Napisano: 10. Jun 2005 - 09:02

ĆAo,
Bila sam pre 2 godine u Marmarisu...Imala sam tada 23 godine...
Ono što prvo mogu da ti kažem da dobro paziš sa hotelima...Maltene jedino oni sa 4 ili 5 zvezdica na nešto liče...
Nemoj nikako ići u hotel sa 2 *,ali nikako...
Sa 3 zvezdice bih ti preporučila hotel Emre beach koji mislim nudi agencija Matico...Dobar je i hotel Kalemchi,kao i Pineta koja je u malio mirnijem delu Marmarisa...
Grad je inače jako velik...Ima tu jednu veliku gradsku plažu koja nije nešto specijalno,ali je kog ovog hotela Emre beach njen najlepši deo...
Ičmeler je manje masto u kom nema nekog noćnog života,ali je plaže lepa...
U Marmarisu je glavni provod,ali skroz na kraju grada(u starom delu grada-Bar street se zove ulica ),i do tamo se ide mali busevima dolmušima...Potrebno je samo možda 5 minuta do tamo...
Eto to ti je ukratko,
Pozdrav

#3 Gost Gost_Jelena_*

• Gost

Napisano: 10. Jun 2005 - 15:00

e, hvala na informacijama, ali me bas zanima sta je toliko lose u tim hotelima sa ** + zvezdice? hrana, higijena, polozaj hotela?
Prosle godine sam isla u Kusadasiju u hotelu sa *** i skroz je pristojno izgledalo sve to...i neki koji su isli u hotele sa ** zvezdice, nisu se nesto puno zalili, s obzirom da su ti hoteli bili u centru grada...
Ovaj hotel koji sam ja videla je na odlicnom mestu, a posto je usluga nocenje sa doruckom, mislim da necu puno vremena provoditi u njemu.

A u kom si ti hotelu bila?

#4 Gost Guest_*

• Gost

Napisano: 13. Jun 2005 - 13:41

Nije tacno da su losi hoteli sa **.
Mi smo proslo leto bili u hotelu sa **, nije nam bilo bitno jer smo hteli da idemo avionom a da uzmemo jeftiniji hotel.
Sasvim pristojan hotel, cist, ima bazen ( nije puno veliki, ali takodje nema ni puno soba u hotelu pa smo mi redovno bili jedini na bazenu ), nalazi se u glavnoj ulici, dorucak je bezveze (tj. vrlo oskudan), tako da je bolje da uzmete apartmanski smestaj ako nadjete ( jer je redak ), ali u svakom slucaju u gradu ima puno velikih marketa super opremljenih pa vam nece biti problem za hranu !
Provod je extra !

#5 Gost Gost_Jelena_*

• Gost

Napisano: 13. Jun 2005 - 15:04

Guest, ti sto si mi odgovorio, molim te, posto se nisi potpisao, ajde se javi mailom na jelena77bg@yahoo.com, htela bih jos po nesto da te pitam, jer, ako sam te dobro razumela, ti si bio bas u tom hotelu?

Ne bih te mnogo gnjavila, samo jos nesto da pitam.
Unapred ti hvala

#6 Gost Gost_Jelena_*

• Gost

Napisano: 27. Jun 2005 - 14:32

Jedno pitanje imam jos u vezi Marmarisa, tj carter letova do Turske na aerodrom Bodrum.

Ukoliko je neko isao preko agencije JollyTravel, da li zna i moze da mi kaze kada su orjentaciono letovi do tamo i nazad!
Kakva su vasa iskustva?

Ja sam prosle godine isla u Kusadasi, i let do tamo je bio u 6 ujutru, a nazad u 9:35 po turskom vremenu...

#7 Beeblebrox

turista

• Član
  • Poruka:54
  • muški

Napisano: 04. Jul 2005 - 07:51

Cao Jelena,
Vreme leta ne zavisi od agencije vec iskljucivo od avio-prevoznika (JAT-a). Obicno se praktikuju rani jutarnji letovi i povratak u istom ili slicnom terminu. Mislim da je to mnogo bolja varijanta od vecernjih letova jer se poslednjeg dana iz hotela odjavljujes u 12h, sto znaci da ako odes na plazu, nemas gde da se istusiras, presvuces...
Sto se Marmarisa tice, mi smo se dobro proveli, od hotela sa dve * ne ocekuj previse, ali ni premalo, dobices mali hotel, dosta cist, sa veoma malim (neupotrebljivim) bazenom, slab dorucak i dobru veceru (obavezno je uplati ako postoji mogucnost, za taj novac neces nigde bolje jesti). Sav provod je koncentrisan u Bar-street-u. Ima dosta klubova na plazi ali su prilicno bezvezni. Zato potrazi hotel sto blize centru Marmarisa jer dolmusi ne rade posle ponoci. Za kupanje je najlepse na doku ispred hotela Elegance u Marmarisu, a neprevazidjen je dozivljaj u Marmaris palace club-u (nalazi se na pola puta izmedju Marmarisa i Icmalera. Sidji iz dolmusa kod istoimenog hotela i spusti se liftom do kluba, odlican je. Mozes doci i peske, donjim putem, za pesake). Ako mozes, preporucio bi ti da se prvi dan odvezes na kraj Icmalera i peske prosetas do pocetka Marmarisa (oko dva sata hoda), idi donjim putem, lep je, ide kroz borovu sumu. Tako ces videti celo mesto i odluciti gde ti je najbolje za kupanje
Pozdrav

#8 Jelenabg

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 04. Jul 2005 - 11:09

Evo registorovah se konacno :)

Beeblebrox, puno ti hvala!!

Bas mi znaci sve sto si napisao :)

#9 Beeblebrox

turista

• Član
  • Poruka:54
  • muški

Napisano: 04. Jul 2005 - 15:11

Nema na cemu,
nadam se da ce ti nesto od ovoga biti od koristi, naravno ne mora da znaci da ce ti se dopasti iste stvari.
Da, sto se tice izleta imas mnogo mogucnosti, mi smo bili na nekom krstarenju, nije bilo lose, ali to zavisi od grupe koja ide, kod nas je bilo dosta starijih ljudi pa smo se malo smorili, ali to traje od ujutru do pet-sest popodne, zgodno da se potrosi dan, ne slusaj price o tome kako ces plivati sa delfinima, cista prevara. Obavezno sama trazi aranzman za izlete, mozes da prodjes i duplo jeftinije nego preko agencije.
Pamukale je lepo videti, ali na 10 minuta, posle nemas sta da radis, ako odes izgubices ceo dan zarad malo zadovoljstva, preporucujem ti da vidis slike i tu se zaustavis.
Obavezno poseti tursko kupatilo, ima ga u mnogim hotelima, a mozes opet da se cenkas kod turskih agencija.
Pozdrav

#10 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 14. Jul 2005 - 04:08

Pozdrav!

1. Kako se pise poruka na temu? Ne vidim polje za to. Ovo radim preko Reply.

2. Da li je neko iz Marmarisa isao na izlet na plazu OluDeniz? Neki savet? Paraglajding? :ph34r:

Ovu poruku je izmenio Nikola S.: 14. Jul 2005 - 04:09

#11 Gost Guest_*

• Gost

Napisano: 07. Apr 2006 - 22:36

Mi smo bili u Marmarisu u 5 hotela dok nismo pronasli 1 u kome se coveku ne gadi da udje u kupatilo ali smo se zato tamo otrovali hranom. Price o gostoljubivim turskim domacinima su laz (nekultura i bezobrazluk na zavidnom nivou) a ljudi koji su sami pricali da su morali da peru svoje sopstveno hotelsko kupatilo da bi mogli da ga koriste narednih 7 dana su se na povratku odusevljavali predivnim letovanjem. Ja stvarno ne znam sta je to sa nasim ljudima i kakav je to mazohizam u pitanju. Hvala lepo nikada vise!

#12 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 10. Apr 2006 - 15:38

Jao ljudi, ja sam bas htela da probam Tursku i Marmaris mi je bas bio OK, ali ne znam sad svi ovi komentari negativni o hotelima, a u agencijama sasvim druge price... Zar su bas svi ti hoteli tako odvratni i prljavi, jel ima neki sa 3-4 zvezdice OK. Lep hotel, dobra klopa?

#13 kriticarka_nickova

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:363

Napisano: 15. May 2006 - 09:00

Meni je Marmaris ok,cist,uredan,ljudi su gostoljubivi,plaze su ok...ali svima toplo preporucujem (ako vec zele da idu u Tursku) da odu u Antaliju ...tamo je extra

#14 Gost Guest_*

• Gost

Napisano: 31. May 2006 - 02:09

Hmm i mene bi to istio zanimalo kao i da mi neko napise kave su cena ali da da neki primer ( pivo= , hrana= , lezaljke = ,dolmos= .......) ! 10x

#15 Gost Koga to znaima ?_*

• Gost

Napisano: 31. May 2006 - 02:18

Bilo bi lepo da neko napise nesto vise o marmarisu ,cenama i izletima i po mogucnosti hotelima ( cene hrane , pica , lezaljki, a o izletima npr. sta je uracunato u cenu i otprilke ili tacno ko se seca ali ko je bio prosle godine ....! Ja se dvoumim izmedju Begnoville i Green Beach pa ako je neki bio lepo bi bilo da prokomentarise ! Hvala! :P

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0