Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Izlet u Saharu

276 odgovora na temu

#61 ciki

putnik

• Član
  • Poruka:151
  • ženski

Napisano: 10. Oct 2007 - 13:11

Neka hvala. Nama je Nomad odradio ceo izlet dzipovima Land Cruser, sa fantasticnim vozacima i sve je bilo SUPER!!!

#62 sweety

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • ženski

Napisano: 15. Oct 2007 - 14:58

ipak mislim da ne treba ici argusom slucajno se moji poznaju s gazdom i godinama sam isla s njima osim par njih svi vodici su neozbiljni....ja pricam ipak iz iskustva iako nisam to osetila na svojoj kozi posto ih znam sve....a i najbolji ljudi su napustoli argus davnooo presli su u jolly i contiki uglavnom

#63 emina bgd

backpacker

• Član
  • Poruka:1
  • ženski

Napisano: 16. Oct 2007 - 12:43

zanimljivo sweety slucajno znam tog istog dejana i znam da mu ne mozes biti devojka.takodje cu te ispraviti za argus ko god da si nije tacno da nemaju dobre vodice i da s njima ne treba ici u svakoj agenciji zavisi ko ti se zalomi i ako znas nekog uvek imas povlastice
sto se tice sahare bila sam letos jedina stvar za koju mu nije bilo zao da dam pare ,vodic mi je bio anis koji je najjbolji samo da s nama nisu bili italijani
sve pohvale za anitu i anisa iz follow me.

#64 dany

backpacker

• Član

Napisano: 28. Nov 2007 - 01:11

U Sahari smo bili sa Bojanom iz Argusa i odusevljeni smo, kao i izletom u Tunis. Kad bi vecina koja putuje bila obrazovana i znala da se ponasa i da ih nesto interesuje mogli su da cuju i vise nego sto je potrebno da se kaze na izletima i da nesto nauci. Vodic profesionalac.

#65 Duga_travel

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 29. Nov 2007 - 10:40

pa jua sam putovao pre 2 godine u tunis sa bojanom iz argusa i nisam bio odusevljen njenim izletima, prvo sto su nas odrali za lovu izlet u saharu 120 e, izletu u tunis i kartaginu 60 e, a postoji jos mnogo lepih izleta u tunisu koje nismo imali u ponudi. cinjenica je da argus ima povoljne aranzmane za tunis ali daleko najskuplje izlete, dok s druge strane sunline agencija koju drzi jedan tunizanin u beogradu ima skupe aranzmane ali daleko povoljnije izlete od argusa, a pritom ima i bolje vodice i bolje hotele. ko ide u tunis neka obavezno ode na krstarenje gusarskim brodovima. to je definitivno dobar provod a nije ni mnogo skup cifra je negde oko 35 e. polazak je svakog dana iz luke jasmin hamameta. videcete meduze, jesti riblje specijalitete na brodu, ploviti do medinen u nabelu kupati se na otvorenom moru i sve to uz program sjajnog tima animatora. ovo nemojte propustiti fantasticno je.
Duga travel agency - Beograd

#66 dany

backpacker

• Član

Napisano: 29. Nov 2007 - 16:00

Proverili smo i cene izleta su iste u najboljim i proverenim agencijama. Tvoje misljenje za vodica je tvoja stvar, ali izlet u Tunis nikada nije toliko kostao. Puno mojih poznanika je putovalo u Tunis poslednjih nekoliko godina i niko nije platio izlet u Tunis toliko nego 40 evra. Prosle godine Sunline-ove goste su cekale Madjarice koje govore Engleski.

#67 ljumi

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 29. Nov 2007 - 20:47

Bila sam u Tunisu prošle godine preko agencije Sunline. Bilo je to u aprilu, nije sezona, ali je sramota kako je bilo organizovano. Dočekao nas je vodič Arapin, muž Mađarice koja je inače vodič i koji je jedva natucao engleski. On uopšte nije vodič, ali je nju menjao pošto je ona bila u Evropi. Hotel je bio odličan, ali nam nije bio organizovan ni jedan izlet.

#68 ciki

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Dec 2007 - 22:38

Koliko sam ja shvatila vecina nasih agencija, drzi cenu za Saharu 120E, a Tunis 40-45E.
Ali mislim da onaj izlet gusarskim brodom od 35E koji traje samo 2 sata, stvarno preskup.

#69 tanja&ranko

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 11. Dec 2007 - 16:45

Pogledaj porukuciki @ 17. 08. 2007 - 17:06

Blue,pretpostavljam da si isao preko Kontik.?Kakav je bio hotel u pustinji,ciste sobe???Kojim danima je izlet u Saharu,KAKO DA SE UKLJUCIM AKO NE PUTUJEM KONTIK.?SAVET???HVALA POZZ

mi smo u februaru isli preko JAT Airwaysa...vodic nam je bila neodoljiva Sneska inace Draganova djevojka... tako da nas je ubacila u njegovu grupu za Saharu... hotel nam je bio Hotel Oasis sa 4*u nekoj od oaza u pustinji... imali smo srece ;)

#70 salsita

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2279
  • ženski

Napisano: 14. Jan 2008 - 23:12

Koju opciju izabrati Sahara 2 ili 3 dana ?

#71 goca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:437
  • ženski

Napisano: 14. Jan 2008 - 23:32

Mi smo bili 2 dana,i mislim da je to sasvim ok.Videli smo pustinju,spavali u oazi,posetili slano jezero,vozili se dzipovima,obisli pustinjski zoo vrt,obisli El jem(valjda se tako pise),i to je to.Sad ne znam sta je ukljuceno od obilazaka u 3 dana,ali meni je ovo bilo dovoljno.Osim toga kad imas dobrog vodica kakvog smo mi imali,mozes mnogo da saznas i u 2 dana.

#72 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 15. Jan 2008 - 00:47

Pogledaj porukusalsita @ 14. 01. 2008 - 22:12

Koju opciju izabrati Sahara 2 ili 3 dana ?

Pošto je more tamo totalno nezanimljivo, preporučujem 3 dana Sahare.

#73 Suncica1

turista

• Član
  • Poruka:74

Napisano: 18. Jan 2008 - 00:42

Pa sad...Ne bih se slozila da je more totalno nezanimljivo. Ja sam zaljubljenik u more i svakako da je i njihovo zanimljivo i jako lepo. To je ipak individualna stvar da li je lepo ili nije...
Lepa je i sahara naravno, sve zavisi ko sta zeli. Najbolje i jedno i drugo, dan tamo ili ovamo nije toliko bitan, bar niko nije rekao sta se desava sa tim danom + u sahari, sta se obilazi itd...
Ako moze neki konkretniji odgovor?

#74 ciki

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 18. Jan 2008 - 23:14

Evo da probam ja, mi smo u septembru isli preko Nomada, 2 dana Sahara sa neodoljivom Sneskom, vec pominjanom , zasluzeno. E, ali u tom periodu nismo obisli Zoo vrt, i neki vodopad, sto valjda sa svim prethodnim, uz verovatno neko duze zadrzavanje, (za sta nema potrebe) traje 3 dana, to mi je objasnio vozac naseg dzipa tunizanin. Sto se tice mora slazem se s Nikolom, mi se u septembru nismo nesto nakupali (ogromni talasi i manjak sunca) a u pustinji je tad prelepo, uopste nije vrucina! Mozete da vidite moje fotke na MFT.... :rolleyes:

#75 Suncica1

turista

• Član
  • Poruka:74

Napisano: 19. Jan 2008 - 19:23

Dobro, ti si imala velike talase, ali ja nisam :) Isli smo u avgustu i samo poslednji dan je bio bas talasast, ali i tada se moglo kupati... Ja sam se nakupala i nasuncala, sto opet nema veze sa lepotom mora vec sa perodima kada ima vise ili manje talasa ako je vec u tome problem.
Mi smo isli na dvodnevni izlet u saharu i obisli smo i taj vodopad, sto opet nema veze sa tim trodnevnim izletom, vec verovatno sa agencijom sa kojom ides, a zoo vrt takodje nismo obisli...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0