Nisam sigurna da sam te razumela.... Ako je pitanje da li izlet preko Follow me ima voznju dzipom, odgovor je naravno, to nije posebna stavka, svi se vozimo dzipovima, a i mislim da svi to imaju.... Jedino je opciono da li ces da jases kamilu ili ne i to je 10evra. Da li ce voznja biti luda zavisi od vozaca koji ti zapadne i od njegove procene kako reagujete na istu da li se smejete, sto se vise smejete to on ludje vozi... Dzipovi su svi fenomenalni, i staje sest ljudi...
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Izlet u Saharu
Napisano: 21. avg 2007 - 13:39
Nisam sigurna da sam te razumela.... Ako je pitanje da li izlet preko Follow me ima voznju dzipom, odgovor je naravno, to nije posebna stavka, svi se vozimo dzipovima, a i mislim da svi to imaju.... Jedino je opciono da li ces da jases kamilu ili ne i to je 10evra. Da li ce voznja biti luda zavisi od vozaca koji ti zapadne i od njegove procene kako reagujete na istu da li se smejete, sto se vise smejete to on ludje vozi... Dzipovi su svi fenomenalni, i staje sest ljudi...
Napisano: 22. avg 2007 - 15:04
SUPER!!! Hvala ti jos jednom.
Napisano: 24. avg 2007 - 10:32
Ja sam bila preko Nomada i nemam nikakvu zamerku. Da,ceo izlet je organizovan dzipovima,a sto se tice vodica,reci cu samo da ona zivi tamo vec 17 godina i toliko dobro poznaje istoriju i kulturu Tunisa.
Napisano: 24. avg 2007 - 18:09
Tweety, da li mislis da ste obisli sve destinacije kao i preko dr. agencija? Kakav je bio hotel? HVALA POZZ
Napisano: 25. avg 2007 - 11:22
Napisano: 25. avg 2007 - 14:25
Napisano: 27. avg 2007 - 23:02
Napisano: 28. avg 2007 - 22:20
HVALA PUNO TWEETY
Napisano: 07. sep 2007 - 18:52
Napisano: 08. sep 2007 - 14:40
I meni je vodic u Saharu bio Zvekic, a koliko sam cuo on vec 10 godina prakticno zivi i radi kao vodic u Tunisu. Nije ni cudo sto zna sve pojedinosti i sitnice, a pogotovo ako ga to zanima.
Glupost! Zavisi ko organizuje putovanje.
JA sam bila u hotelu koji je vise nego dobar. Toliko sam hvalila i hotel i ljude u njemu, da sam vec sve smorila.
Sve u svemu, koliko para toliko muzike. Da ima svega-ima. Moj provjereni recept koji planiram da ponovim za Novu GOdinu je preko Nomad Travela - HOtel Flora Park. Ima 4 zvijezdice i pruza vise od mnogih sa 5!
Napisano: 08. sep 2007 - 14:46
POgresno si cula!
Nomad je vrlo ozbiljna, profesionalna agencija i Sneza je fenomenalan vodic. Ona zivi u Tunisu dugi niz godina i docekuje turiste na aerodromu, uvede vas u bus, otprati do hotela, dakle udje sa svakim u njegov hotel (npr. od nase grube smo u Flora PArk isli samo mi, pa je ipak usla da nas smjesti). Iduceg jutra dodje na recepciju da se dogovorimo oko izleta, da kazemo je li nam sve ok...
IZlete organizuje bez greske i prica, prica, prica... Nema pitanja na koje ne zna odgovor ili koje nije pokriveno njenim predavanjem.
Napisano: 08. sep 2007 - 14:52
NOmad objedinjuje!
Ijao, sada ce ispasti da radim za njih, ali ja sam, vjerujte mi, samo jedan prezadovoljan klijent! Znaci, ljudi imaju pravo da tuze agenciju ako nije bilo kako je obecano.
Nista, tuzicu Nomad. Bilo je pet puta bolje nego sto je obecano!
Nomad je jedina nasa agencija koja cijeli izlet do Sahare i nazad radi dzipovima. Dzipovi su novi, udobni, klimatizovani, u svaki stane 6 osoba. U okviru izleta obilazis: Koloseum u El Dzemu, prolazis pored rodnih plantaza palmi, eukaliptusa, maslina, badema, pistaca (vrijedi vidjeti! da vidimo sta je poljoprivreda vrijednog naroda!), oazu Duz u kojoj si smjesten (dobar, uredan, udoban hotel), jases kamile u karavanu u susret zalasku sunca (jos uvijek pretrnem kad se sjetim!predivno), slanu pustinju, pjescane dine, vozis se dijelom linije Pariz-Dakar, ludovanje po dinama (sjajni i ludi vozaci!), muzej vostanih figura u Tozeru, Keruan (trece islamsko svetiliste nakon Meke i Jerusalima sa Velikom Dzamijom i najcuvenijom manufakturom tepiha - kupila sam i tepih!!!)
Mislim da vrijedi svakog dinara! Kroz muzej, koloseum itd. vas provodi Nomadov vodic sa izuzetnom pricom.
Osim ovoga vrijedi obici Tunis sa KArtaginom i Sidi bu Said.
Napisano: 08. sep 2007 - 18:53
Ovu poruku je izmenio ciki: 08. sep 2007 - 18:55
Napisano: 09. sep 2007 - 10:00
Uf, to jeste nezgodno.
Mi smo bukvalno skoro mjesec dana ranije rezervisali putovanje, odrzavali kontakt, savjetovali se sa njima. Bili su strpljivi i sve je bilo po planu.
Sto se tice hotela iz njihove ponude - nema neki spcijalno los. Vjerovatno je bolji onaj od 5* nego od 2, ali su korektni, pa se nadam da ce to biti slucaj i sa tvojim aranzmanom.
Ides u Tunis ili negdje drugo?
Napisano: 09. sep 2007 - 18:28
Ta Bojana sto je nas vodila nam skoro nista nije ispricala, samo neke osnovne stvari, u El Jemu smo isli sami, i onda bi ona u autobusu rekla po koju, i tako svuda. A u Keruan smo izasli iz autobusa u prodavnicu suvenira i NAZAD!!! I JA SAM VIDELA KERUAN !?!?!?
Ima nekoliko ljudi kojima su obili sobe i nas nekoliko koji cemo da tuzimo agenciju. Ako ima neko nesto da prilozi, TU SAM!!!
A tog coveka Zvekica sam pokusala da uhvatim, ali on nije bio tu kad smo mi bili ( 27.8.-6.9. ), inace ne bih ni isla preko ovih seljaka.
Voznja dzipom je bila strava, ali imali smo strava vozaca, i mi smo se maximalno zezali! Taj covek je nama ispricao za 3,4 sata vise od one seljanke za ceo izlet.
Tako da, okupite dobro drustvo i pridjite prvom vozacu koji se kezi od uva do uva!!!
Ali, ja i da sam znala da ce vodic biti toliko sranje, opet bih isla, jer ti vidis tamo mnogo vise od onoga sto bilo kakav vodic moze da ti isprica, tako da u mom slucaju ovaj izlet vredi, ali ne 120 evra.

Citiraj
Odgovori na ovo