Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Madagaskar

• Ne možete pisati na ovoj temi
3 odgovora na temu

#1 milana

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 31. Jan 2007 - 11:08

da li je neko zainteresovan za Madagaskar? Treba mi drustvo, posto nema
aranzmana...isla bih u februaru 2 nedelje

#2 bebazr

putnik

• Član
  • Poruka:133
  • ženski

Napisano: 01. Feb 2007 - 10:40

Koliko je avion? Jesi nasla prenociste...pisi malo, kako, sta? ;)

#3 milana

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 01. Feb 2007 - 19:01

Mislim oko 600e sve ukupno, posto nema polazaka odavde nego iz Pariza...u agencijama mi kazu da nije problem za vizu- to i avion bih preko njih, jedino sto treba da se raspitam da li je neophodna neka vakcina i gde se to resava...eto. A tamo je sve prilicno jeftino- mogu da se nadju hoteli ii do 10$ tako a ne bih da me agencija dere( imala sam extra iskustva u Egiptu, jer smo uzeli samo avion, ostalo je bilo smesno, a obisli smo ceo Egipat i Sinaj za 300€...toliko. Ne bih isla na manje od 2 nedelje.
Jel' si ti iz Zrenjanina- mozda se znamo- Ja sam Milana Poznic, '81, cesto putujem, mislim da sam dobro drustvo, ako zelis sto vise da vidis, da uzivas na koralnim grebenovima( od kad sam bila na Crvenom moru, vise mi nijedno nije zanimljivo ako nema te dzungle ispod vode... pritom se ne rasipam od novca, i ocekujm od Madagaskara san snova...bilo bi mi cool da imam drustvo na takvom putovanju...kod mene je problem sto niko nije slobodan u februaru, najkasnije martu...

#4 toowoomb

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 04. Feb 2007 - 23:42

Madagaskar je extra, gledao sam slike preko neta, fascinantno izgleda. U ja sxe odusevljavam svim tim egzoticnim krajevima jer su totalno drugaciji od nase stvarnosti. 600 eura karta je super jeftina s obyirom na udaljenost i slazem se s tobom da agencije samo deru i uyimaju pare ya ono sto i sam mogu naci. Poslom sam vezan ya mart mjesec, ali vec u junu, moja malenkost je na raspolaganju za putovanja bilo gdje hehe!

CAO

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0