Putovanja.info Forum: hotel Metalurg Igalo - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Strana 1 od 1
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

hotel Metalurg Igalo

#1 Korisnik je offline   tanjana

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 11
  • Učlanjen: 06.07.10

Napisano: 06. jul 2010 - 11:04

drugarica i ja idemo u avgustu u hotel metalurg pa nas zanima ako neko zna kakva je hrana tamo (mi cemo imati pun pansion ) i da li kubure sa vodom?
0

#2 Korisnik je offline   lav

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 947
  • Učlanjen: 24.02.08

Napisano: 06. jul 2010 - 13:48

Bila sam prosle godine. Hotel je odlicno lociran, u centru si i sve je blizu, vode je uvek bilo. A hrana je bzv, od dva ili tri ponudjena jela biras jedno, krompira na pretek, ali za te pare ok.
0

#3 Korisnik je offline   tanjana

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 06. jul 2010 - 14:29

jooooj.... znaci da ipak mi ponesemo i neku konzervu?! a jel ima hotel svoju plazu ili...

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:07
Razlog promene: Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

0

#4 Korisnik je offline   lav

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 06. jul 2010 - 15:05

Ne morate nositi konzerve, jer odmah pored hotela imate jako dobro snabdeven market. Pojescete neki sladoled na plazi, parce pice i sl. Osim toga, ta hrana u hotelu nije bas toliko losa da se ne moze jesti, ali prilicno je sve to onako siromasno: parcence mesa sa nekim prilogom, vockica i to je to. Hotel nema sopstvenu plazu. Naravno, biracete gde cete se kupati. Meni su lepse plaze u HN, voda je cistija i odmah se ulazi u dubinu sto u Igalu nije slucaj. No, sve ti je to blizu, kazem hotel je odlicno lociran, nalazi se u samom centru. Mislim da ce vam biti lepo.
0

#5 Korisnik je offline   safira

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 58
  • Učlanjen: 27.08.07

Napisano: 27. avg 2010 - 09:43

Kako ste prosle?
0

#6 Korisnik je offline   moneypenny

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 12
  • Učlanjen: 21.07.10

Napisano: 29. avg 2010 - 08:50

I ako moze info o cenama u hotelu - dakle avgust, pun pansion... ? Jeste isle preko neke agencije ili same napravile rezervacije u hotelu?
0

#7 Korisnik je offline   tanjana

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 30. avg 2010 - 22:52

Pogledaj porukusafira @ 27. avg 2010 - 08:43

Kako ste prosle?

E nisam ja isla na kraju,al isla je drugarica, bas pre neki dan se vratila i kaze ovako...hrana je ok,nista posebno,ali spakuju ti i lunch paket ako ranije javis da neces doci na rucak. Hotel je spolja ok,videla sam i slike,ne izgleda lose,ali su sobe ipak cista socijala (stari kreveti,stari neki jadni itisoni,kada u kupatilu sva dotrajala,izguljena... ) mada kaze vode je uvek bilo,non stop...
Eto,ako te zanima jos nesto pitaj,mozda sam nesto i propustila!

Znam da je isla preko neke agencije,ne znam koje. A placala je 22,5e po danu pun pansion! A za te pare je mogla da bira termin kad hoce.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. jan 2011 - 16:08

0

#8 Korisnik je offline   bibac71

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 4
  • Učlanjen: 08.03.09

Napisano: 29. jul 2011 - 19:13

Pogledaj porukutanjana @ 06. jul 2010 - 11:04

drugarica i ja idemo u avgustu u hotel metalurg pa nas zanima ako neko zna kakva je hrana tamo (mi cemo imati pun pansion ) i da li kubure sa vodom?

Igalo......nikad vise u zivotu!!! Ni u prolazu. Na moju veliku nesrecu bila sam smestena u hotelu Metalurg. Ne znam sta mi je bilo gore.....osoblje, restoran, hrana ili 10-ti sprat na kome sam bila smestena. Higijena je nikakva. Nekoliko puta sam vracala spremacicu za istu stvar. Na podu neki grozni itisoni. Duseci suplji. Terase prljave. Kupatila toliko mala da u njemu ne mozete da se okrenete. A u celoj sobi ni jedne jedine zakacke, civiluka, bilo sta da mozete da okacite peskir posle tusiranja. A tek o susenju peskira sa plaze na terasi i da ne govorim. Osoblje na recepciji se samo uglavnom smeska i nemaju resenje ako od njih trazite neku pomoc. Ako uspete u podrumu da nadjete restoran, presesce vam jer je hrana ocajna a imala sam utisak da je osoblje inkluzivno. U junu oni daju za salatu kisele krastavcice, cveklu i ajvar!!! Krompir uglavnom nedovoljno skuvan i pecen a ima ga svaki dan. Porcije male!! Morate da se dohranjujete na setalistu, sto je bezveze jer ste uplatili pun pansion. I uzasavajuce su spori. Kad sednete u restoran, potraje dok ne dobijete obrok. Jedino je terasa ispred hotela iole pristojna. More je prljavo, prava kanalizacija.
Sve u svemu.....uzas! Ako mozete zaobidjite bar ovaj hotel, mozda vam se u nekom drugom smestaju Igalo i dopadne.
0

#9 Korisnik je offline   lav

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 03. avg 2011 - 03:07

Zarad istine, nikad cistije more nije bilo nego ove godine i u Igalu i u Herceg Novom! Dakle, cisto more! A sto se tice hotela, on ipak ima samo dve zvezdice.

Ovu poruku je izmenio lav: 03. avg 2011 - 03:08

0

Strana 1 od 1
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com