Napisano: 21. Sep 2011 - 00:12
Evo ja nesto da napisem o vili Gatsoulis.Imali smo smestaj u dvokrevetnom studiju uperiodu od 6. septembra.Ono sto je dato na sajtu agencije odgovara stvarnom stanju na prvi pogled. Naime vila nije daleko od plaze ni od centra, ima svoj parking, ali sam smestaj je prilicno skucen, sto se narocito odnosi na kupatilo. Tu jedva ima mesta da se okrenete, a tusiranje zaista predstavlja nemogucu misiju. Jos ako imate i malu decu, posle njihovog tusiranje , vama ce vode biti preko glave.
Tokom boravka su 5-og dana menjali posteljinu i peskire, iz soba je iznoseno smece, ali o nekom ciscenju nema govora. Inace pri dolasku, cini se da je sve u redu sa smestajem, medjutim sudovi, sporet, frizider, neoprani tako da sam prvih par sati svog odmora provela ribajuci ovo gore pomenuto.
Ukoliko imate sobu koja gleda na ulicu, terasa ce vam biti upotrebljiva rano ujutru i tek po zalasku sunca, posto je celog dana pece sunce, pa je i najkraci boravak mucan. PREPORUCUJEM DA TRAZITE SOBE SA SUPROTNE STRANE!
Klima, TV,topla voda, to je bilo u redu.
ALi sve ovo me nije iritiralo kao otkrice da je debela zavesa koja je na balkonskim vratima i koja stiti od sunca i pogleda (prekoputa je vila Aleka), napravljena od plastificiranog platna, da ne kazem, luksiznije museme. Kad to navucete , momentalno se temperatura podize za 5 stepeni, smislili Grci kako da uzimaju pare za koriscenje klime i u novembru.
PREPORUCUJEM DA TO CUDO MAKNETE NA STRANU, A PONESETE ONE JEFTINE MREZICE ZA VRATA STO SE KUPUJU KOD KINEZA. Mocicete da disete nocu normalno, a i da se odbranite od eventualnih napada komaraca.
Na kraju Lefkada je toliko lepa, da mi ni smestaj pod satorom ne bi smetao, ali su ovo informacije koje bi mozda nekoga zanimale.