Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

MYKONOS

• Ne možete pisati na ovoj temi
25 odgovora na temu

#16 animrej

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 09. Apr 2009 - 21:37

280e po osobi avion sa taksama? U sustini nisam gledala avion, prvo me zanimala ova varijanta, nekako vise volimo da idemo u svojoj režiji, u stvari poslednjih pet godina nismo nigde isli sa agencijama... A opet bi i da imamo kola tamo...nije isto kad ides sopstvenim ili moraš da iznajmis...a takvo ostrvo bez kola-kao i da nisi bio. No...ta cena aviona je preko agencijskih aranžmana ili standardno preko avio-kompanija...?

#17 supermen

turista

• Član
  • Poruka:60

Napisano: 09. Apr 2009 - 23:12

imas leti iz soluna brod za mikonos ide jednom nedeljno,nije ista cena od pireja do mikonosa ili santorinija,do mikonosa je 20-22 eura a do santorinija 30-33 eura,moj ti je savet da odes do agencije kaladoukas i kod njih mozes kupiti brodske karte posto su povezani na grcki sistem,oni ce ti izracunati i za kola koja je cena,mozes cisto informativno da odes i proveris sve

#18 animrej

backpacker

• Član

Napisano: 10. Apr 2009 - 13:03

Jos uvek nisu dobili letnji red vožnje, kažu verovatno u maju...a i momak koji radi kaže da se nešto ne seća da ima iz Soluna... :unsure: gledali i opciju avionom, do Atine pa do Mikonosa uglavnom oko 300-350e...ne znamo ni sami...videćemo...

#19 supermen

turista

• Član

Napisano: 10. Apr 2009 - 14:59

postoji ,taj brod ide od soluna do krita sa usputnim stajanjem na skijatosu,mikonosu,santoriniju,ide jednoim nedeljno,nacicu ti ime kompanije koja vozi pa cu ti reci,a proverio sam i u lp vodicu najnovijem i tamo stoji da ide jednom nedeljno

#20 jav

turista

• Član
  • Poruka:79

Napisano: 11. Apr 2009 - 00:37

Pogledaj porukuanimrej @ 9. 04. 2009 - 20:37

280e po osobi avion sa taksama? U sustini nisam gledala avion, prvo me zanimala ova varijanta, nekako vise volimo da idemo u svojoj režiji, u stvari poslednjih pet godina nismo nigde isli sa agencijama... A opet bi i da imamo kola tamo...nije isto kad ides sopstvenim ili moraš da iznajmis...a takvo ostrvo bez kola-kao i da nisi bio. No...ta cena aviona je preko agencijskih aranžmana ili standardno preko avio-kompanija...?
da to je preko agencije čarter let.i ja sam uvek za svoja kola,ali ja sam odustao.

Pogledaj porukusupermen @ 9. 04. 2009 - 22:12

imas leti iz soluna brod za mikonos ide jednom nedeljno,nije ista cena od pireja do mikonosa ili santorinija,do mikonosa je 20-22 eura a do santorinija 30-33 eura,moj ti je savet da odes do agencije kaladoukas i kod njih mozes kupiti brodske karte posto su povezani na grcki sistem,oni ce ti izracunati i za kola koja je cena,mozes cisto informativno da odes i proveris sve
da to je kad bi se zezali,jel imaš ti atlas,ako imaš pogleda razdaljinu od soluna do mikonosa.pa ni buslom ne bi bilo za te pare.50e košta od santorinija do krita hidro gliser a a nije velika razdaljina.evo i karta:
http://route.rac.co.uk/routeplanner.cgi?js...ype=interactive

evo i cene ferija:
http://www.bluestarf...defaultmain.htm

#21 animrej

backpacker

• Član

Napisano: 11. Apr 2009 - 01:19

Eh... evo izbauljala sam taj sajt...
http://www.cretetravel.com/To_and_from_Cre...hessaloniki.htm
i vidim sve to sto reče, stoji tu i raspored od prosle godine, ali stoji jedna zanimljivost na kao prva stvar, a to je...
IMPORTANT NOTE: This route may not be available in 2009.
Tako da... :blink: Videćemo...

#22 animrej

backpacker

• Član

Napisano: 11. Apr 2009 - 01:45

jav, preko koje je to agencije? Zajedno sa aerodromskom taksom? Onom čuvenom 70-80e, koliko li je već...?
U sustini ispadne slično, u zavisnosti od cene smeštaja koju nađeš... Uvek se više pouzdam u kvalitet i cenu smeštaja koju sama nađem, agencije tu uvek brljave...

#23 jav

turista

• Član
  • Poruka:79

Napisano: 11. Apr 2009 - 02:14

sve agencije koje nude avionski prevoz za santorini koriste taj čarte,e sad neznam koja agencija je konkretno zakupila avion,mada mislim da sam negde pročitao da je u pitanju filip travel ili eurojet.i to je cena sa taksama.pa rekao sam na početku da izađe slično i kolima i avionom ali je avionom to pravi odmor,kao što već rekoh za sat ipo ili sat i 45 si na moru.

Ovu poruku je izmenio suki: 07. Feb 2011 - 20:44

#24 supermen

turista

• Član

Napisano: 11. Apr 2009 - 02:46

Pogledaj porukujav @ 11. 04. 2009 - 00:37

da to je preko agencije čarter let.i ja sam uvek za svoja kola,ali ja sam odustao.

da to je kad bi se zezali,jel imaš ti atlas,ako imaš pogleda razdaljinu od soluna do mikonosa.pa ni buslom ne bi bilo za te pare.50e košta od santorinija do krita hidro gliser a a nije velika razdaljina.evo i karta:
http://route.rac.co.uk/routeplanner.cgi?js...ype=interactive

evo i cene ferija:
http://www.bluestarf...defaultmain.htm
da si lepo procitao provalio bi da pise iz pireja za mikonos 20-22 eura a ne iz soluna,i to je ta cena,a hidrogliser iz atine do mikonosa je 48 eura i putuje se tri sata,ferry je 22 eura i putuje se 6 sati,kome se zuri i ima para za bacanje moze i hidrogliserom,jos nesto to sto gledas razdaljine na kartama nista ne znaci za cenu karata,vec koje kompanije voze i da li ima konkurencije,skiatos je dosta blizu obale a sisaju sa cenom trajekta

#25 zoranmyk

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 11. Jul 2011 - 14:25

Pogledaj porukuAleksandar Đuričić @ 27. Jan 2007 - 13:23

Kalodoukas radi kikladska ostrva vec godinama, pa i Mikonos. Ja nisam bio, ali cu otici sigurno. Znam mnoge koji su bili, i svi kazu da je to jedno od najlepsih, najludjih i najmondenskijih ostrva u Grckoj. Cene su... ihaaaj visoke!
Nocni zivot je padanje u nesvest, Ibiza pa Mikonos, ili obrnutim redom, zavisi ko sta voli Postavljena slika
plaze manje-vise dobre, to je vulkansko ostrvo, ali ne ide se na Mik zbog plaza...
vec zbog padanja u nesvest... Postavljena slika

Mikonos nije vulkansko ostrvo vec Santorini i plaze na Mikonosu nisu "manje-vise dobre" nego su odlicne.

#26 friki78

backpacker

• Član
  • Poruka:27
  • ženski

Napisano: 05. Jan 2012 - 11:15

e.....sad....stvarno zavisi ko sta voli....s obzirom da ja vec 2 zadnje godine tj sezone radim tamo.... a videla sam iskreno samo 2 plaze .... sta da radim kad se radi svakog dana od po 12 sati pa nemas vremena ni zasta nego samo spavas. a i :yesss: ...ali da je skupo skupo je . srecom pa mi radnici na crno odavde i iz makedonije , jer nas stvarno ima kao malih mrava, :brm: obicno spavamo i jedemo kod bossa, pa uspemo da ustekamo i taj kes sto smo zaradili, jer bi u suprotnom :nempojma:
.....maybe you're on your knees but you get him by the balls.... :zvizduk:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0